cu drag si ma bucur pt. ca ti.ai facut curaj sa vii alaturi de noi ,din pacate inca o mamica de ingeras,oare esti cine cred eu?SIGUR CA DA
pt.Octavian-Gabriel si ai grija de mamy etern 
si mii de 
cu mare drag, i ti spun ''bun venit '' in familia noastra. I mi pare tare rau ca a trebuit sa cunosti si tu aceasta durere fara margini. De acum nu vei mai fi singura, ai gasit familia care stie ce tristete cuprinde o mama care si pierde puiutul. Aici nu vei fi niciodata singura, iar sus la DD ingerasul Octavian Gabriel ii are alaturi pe ingerasii nostri. Cand vei gasi puterea poate ne vei povesti mi multe despre puiutul tau drag.
: gabriela -catalina ,
alex ,si
octavian-gabriel sa vegheze asupra noastra
va pup si va imbratisez cu mult drag

cu multa caldura,imi pare tare rau pt durerea ta dar ai venit acolo unde trebuia,unde durerea ta nu numai ca este inteleasa ci si impartasita.Aici vei putea sa iti plingi durerea,sa ii vorbesti copilasului tau sau sa vorbesti cu alte mamici care simt aceiasi durere ca si tine.Dumnezeu si Maica Sfinta sa iti dea putere sa nu lasi durerea sa invinga iubirea ce o ai pt puiul tau care sa fii sigura ca acum este intr-un loc in care nu mai exista durere si suferinta.Octavian-Gabriel sa ai un zbor lin si sa fii vesnic fericit.
Draga mamica imi pare rau pentru pierderea ta , iti trimit multa putere , alinare in suflet si numai bine , ingerasului tau , zbor lin
, lumina vesnica
, multe
si
.
si
ingerasului tau
lasa-ma sa te
tare, tare si sa-ti urez bun venit in acesta lume a parintilor de
..
pentru tine draga mea si mii de
si
coloarte pentru iubitul tau
..
pt.ingerasul Gabriel care zboara lin si se joaca cu ALEX si Printesa Gabriela .pupici
si mii de zambete pentru frumoasa mamica iar pentru puiul ei bun... un curcubeu de

OCTAVIAN AM UN UN MESAJ : " MAMI SI TATI TE IUBESC SI TE ASTEAPTA SA TE INTORCI ACASA " !