.
si sa iti spun ca imi pare tare rau pentru pierderile tale..
ca in curand in viata ta sa ai parte de o minune mica pe care sa o ti in brate si sa o iubesti neconditionat, asa cum numai o mama o face...
pentru tine, iar iubitilor tai
un imens buchet de
si mii si mii de 

puterea ti-o vei gasi in dorinta de a avea copii. Imi pare tare rau pt pierderile tale si iti doresc sa fi linistita si increzatoare si bebelusul/bebelusii mult asteptat/asteptati va veni/vor veni.
tai
si ma
sa ai puterea si dorinta de a-ti implini visul.
Dana te
si eu cu mare drag si sunt alaturi de tine.Regret nespus de mult pierderea copilasilor tai si ma rog pt sufletele lor nevinovate.Ma rog la DD in special pt tine pt ca esti o mamica nemapomenita care merita sa aibe langa ea o minune de copil si am speranta ca se va intampla cat de curand,crede-ma
.Mii de
pt tine draga mea si multa alinare pt sufletul tau trist,ingerasii tai scumpi sa aibe grija de tine .
primiti de la mine multe
,lumanarele aprinse,
.zbor lin
ai Domnului.
cu mult drag.Nu ti pierde sperata, fii increzatoare ca totul va fi bine in final.
cu mult drag
pentru
tai scumpi.
,
.
si mult 

cu drag
Iti trimit si eu imbratisari calduroase

dar incearca sa lasi putin lumina sa intre in sufletul tau...incearca sa canalizezi toata aceasta energie negativa in ceva constructiv...mergi si cumpara-ti o esarfa sau o brosa frumoasa, care sa-ti aminteasca de zilele bune si de ingerasii tai, sau sadeste o floricica in numele lor, fa ceva ce iti face placere si care sa-ti aduca un mic zambet. Gandeste-te ca atunci cand tu zambesti si ingerasii tai iti zambesc.

, maine voi fi alaturi de tine in gand si voi trimite la tine ganduri pline de iubire.Cred cu tarie ca maine pentru tine va fi o zi norocoasa si pentru asta tin pumnii stransi.Langa tine vor fi si ingerasii tai.