si bine ai venit in familia Emma cu mari regrete , aici toate te vom intelege aici oricand vei dori tu vei putea sa ii scrii fetitei tale , vei putea sa scrii durerea ce o porti in suflet si ficare mamica de aici va fi alaturi de sufletul tau greu incercat , iti doresc multa putere pentru ca ai nevoie , alinare in suflet si mult noroc , scumpei tale Erica zbor lin , lumina vesnica si mii de
.
si imi pare rau ca esti si tu mamica de ingeras.
joaca-te acolo sus in cer cu ceilalti
dar
pentru mama ta sa invete sa traiasca fara tine.
mea Gabriela crae este cu putin mai mare ca si tine iti va calauzi pasii micuta
Erica
pentru tine pentru erika si pentru ingerasul meu Luca
,dar ma bucur enorm ca te-ai hotarat sa scrii poveste iubitei tale
.
nostrii.
pentru tine, pentru linistea sufletului tau, si pentru
ta iubita Erica.
si ma rog la Doamne Doamne pt
Erica
CU DRAG ,SI EU SUNT IN SITUATIA TA SI BELE MEU ESTE UN INGERAS DIN 29 MAI ,LA FEL AM PATIT SI EU ,TOATA LUMEA I-MI SPUNE SI MIE NU TE MAI CONSUMA ,ASA A FOST SA FIE ,LASA NU MAI PLANGE ,FACI ALTUL ,BUCURATE CA AI UN BAIETEL SANATOS ,EI NU INTELEG CE ESTE IN SUFLETUL NOSTRU ,EU AM MAI PIERDUT INAINTEA LUI DAVID INCA 3 SARCINI
LA 4 LUNI UNA SI DOUA LA 2 3 LUI ,SI PE DAVID LA 24 DE SAPTAMANI , A PLANS LA NASTERE II AUD VOCEA TOT TIMPUL ,ERA MICUT SI FRAGIL ,
ASA CEVA NU SE POATE UITA CUM CRED ALTI ,DOAR CINE ESTE PARINTE SI A PIERDUT
STIE CE INSEAMNA ,SINCER NICI NU-MI VINE SA MAI IES DIN CASA ,TOATA LUMEA MA INTREABA AI NASCUT ?
si
pentru Erica

...imi pare rau, mamica draga, pentru pierderea micutei tale
si ai grija de sufletul tau...
si

cu multa caldura, i mi pare rau pentru pierderea suferita de tine. Erica este fetita ta si va fi dea pururi, nu o vei uita pentru ca ea este copilasul tau chiar daca a stat la tine pentru scurt timp.
cu mult drag
pentru
Erica dar si pentru cei 2
pe care i ai pierdut inaintea Ericai.
.
.
, un sincer si din inima regret pentru durerea din sufletul tau.
calde pentru tine
pentru
Erica