Ati mai patit asa? Eu cred ca durerea nu imi va trece niciodata. Stiu ca sunt care au nascut si le-au murit bebele, dar sa stiti ca si in situatia mea e ffff dureros. E pacat ca parca sunt tot mai multe mamici de ingeri.
Stiti ce a zis dr. meu ginecolog sotului cand a fost la el sa-l intrebe de ce n-a vazut ceva vineri si de ce nu m-a trimis la urgenta daca era ceva?! "Sa stiti ca e mai bine asa caci oricum nu cred ca era normala." Era bine sa fi fost totul bine , sa fi facut ceva de la primele semne. Am inteles ca sunt pastile care se pot da in sarcina pentru a restabili tensiunea la normal. Dar n-a zis nimic. Dr. cardiolog a zis ca trebuia sa ma trimit la el din timp, de la 3 luni cand au inceput problemele. Vina mea e ca trebuia sa mai cer o parere, nu sa ma bazez pe el. Am zis ca e la o varsta (50 ani) si are experienta, dar greseala mea ca nu am facut mai mult. Poate azi aveam si fetita.

si ti spun bun venit in familia EMMA. I mi pare nespus de rau ca a trebuit sa cunosti durerea pierderii micutei Alexandra. Tristetea si golul ramas nu vor trece, la un moment dat te vei obisnui sa traiesti cu ele.
pentru
tau

....sincer imi pare rau.