cu caldura, sa ti spun Bun Venit in famila noastra, o familie care va incerca din rasputeri sa ti aline un picut suferinta. Spre finalul povestii spui ca ar fi trebuit sa fii mama, vreau sa t spun draga mea ioana ca esti mama, esti mama de inger si o mama de inger este una puternica, desi nici una dintre noi nu ne am dorit asta. Ai dreptate cand spui ca este greu, ca inca plangi, este normal ceea ce simti. In timp te vei invata cu aceasta durere, incet vei accepta plecarea lui Alex, acorda timp durerii tale, aici nu vei fi singura, cand vei avea nevoie aici ne gasesti. Este tare bine ca sotul si familia te sprijina si i ti sunt aproape.
pentru
Alexandru
.Iti spun "Bun venit" aici printe mamicile de ingerasi,nu mi-as fi dorit inca un scump pui sa devina ingeras.Ti-am citit mamica iubitoare Ioana povestea trista a
Alex cu lacrimi in ochi
,este fff greu ,este cumplit prin ceea ce treci,povestea ta semna un pic cu a mea,cu a dragului meu pui numai ca eu nu am mai putut duce sarcina la termen,nu am cuvinte sa imi exprim regretul.Dar gandeste-te scumpa mea ca puiului tau ii este bine acolo la DD ,nu mai sufera,nu il mai doare nimic,este ingerul tau pazitor care te va veghea si te va iubii toata viata,pt ca pe tine te-a ales sa ii fi mamica.Uita-te spre cer si trimite-i un zambet mare si ganduri bune si ai sa vezi cum el iti va alina sufletul,va veni la tine in vis si te va magaia pt ca te iubeste mult.Ai facut tot ce era posibil pt el,esti o mamica curajoasa si o femeie puternica,ai laturi de tine un om extraordinar,sotul tau,care te va sustine mereu si iti va arata intrega lui dragoste.Tot respectul meu pt el.
asa ne vor,sigur ca vei plange ori de cate ori te vei gandii la el si ii vei vedea pozele ,inceraca ca iubirea pt puiul tau sa creasa mult mult de tot astfel incat sa acopere durerea din sufletul tau.Lasa iubirea sa fie mai mare decat durerea,asa dragul tau va si fff fericit.Noi,marea familie E.M.M.A suntem aici sa iti alinam un pic suferinta si sa te primim cu bratele deschise ,te intelegem perfect si iti suntem alaturi ori de cate ori ai nevoie.MIi de
pt sufletelul ingerasului Alexandru.
,mamica ingerasului Stefan-Georgian.

Luminiţa - mămica binecuvântată a lui Cristian
cu mare drag si ma rog la Dumnezeu sa-ti linisteasca sufletul si sa-ti aline durerea, iar pentru micutul ingeras multe
si zbor lin printre 
, ca
impreuna cu tine si ma rog la bunul Dumnezeu pentru linistea ta sufleteasca si sa nu-ti pierzi Credinta. Dar stiu ca Ingerasul tau iubit Alexandru, va avea grija de sufletul tau si te va invata sa-l iubesti in continuare, chiar daca fizic nu mai este langa tine.
si
pentru Ingerasul iubit Alexandru. Zbor lin si Lumina vesnica, alaturi de toti Ingerasii scumpi si dragi
.
de la mine.
Luminiţa - mămica binecuvântată a lui Cristian
cu multa dragoste si caldura draga mamica!

as dori draga mea sa te imbratisez tareee , tareee si sa plangi pe umarul meu , stiu ce inseamna draga mea transpozitia de vase mari , aceias problema am avut si eu cu ingerasul meu , Doamne draga mea nici nu stiu ce as putea sa iti spun in aceste momente grele , iti doresc multa , multa putere , alinare in suflet si numai bine , stiu ce simti in aceste momente si mii de intrebari de ce , de ce noua? acest raspuns il are bunul Dumnezeu iar daca el sa nascut asa bolnavior Dumnezeu nu vrea sa vada copilasi suferind si atunci este mai bine pentru ei acolo sus , draga mea aceste cuvinte le vei intelege putin mai tarziu acuma e prea recenta pierderea ta , vreau doar sa iti daruiesc multa putere
incredere si speranta
, alinare multa in suflet.
zbor lin si lumina vesnica
, draguta mamica sunt aici alaturi de tine si de sufletul tau greu incercat in aceste momente.
....
, sa nu uiti asta!
calda...
Alex, o
si mii de
care sa ii lumineze drumul.
calduros si pt linistea ta si a ingerasului tau ma voi
la DD.
voastru Alex
.
si pt tine 
Draguta Ioana, Iubirea pentru Ingerasul vostru drag si scump Alexandru, va creste o data cu timpul
, dar, si dorul de el va fi tot mai mare. De aceea, noi, aici, pe acest Forum, am invatat de la Ingerasul Robert "sa nu lasam durerea sa devina mai mare decat Iubirea."
Ei sunt Ingerasii nostri si ne vor veghea, ne vor alina, ne vor Iubi vesnic... si noi la fel