a mai plecat un Matei la Ingeri. Acelasi inceput vesel acelasi final trist, aceeasi poveste traita la nesfarsit de multitudinea de mame de ingeri. Draga mamica sfasiata de durere, iti intelegem trairile si suntem alaturi de tine in aceasta incercare. Este extrem de dureros sa pierzi un copil, de neimaginat si totusi...se intampla.
sa-i fie zborul lin si plin de lumina. Te
cu mult drag

calda. Curaj mamica iubitoare, ingerasul tau Matei Alexandru este alaturi de tine mereu.Acum este el cel care va veghea asupra ta, el iti va da toata puterea pentru ca el stie ca esti puternica si este mandru ca esti mamica lui.

şi
, deja este în Ceata de îngeraşi.
Luminiţa - mămica binecuvântată a lui Cristian
.
si iar
. Imi pare rau ca trebuie sa te intampin cu "bun venit alaturi de noi"... dar asta simt ca vreau sa-ti spun acum. Acum esti langa noi si noi vom fi alaturi de tine, iti asez cu grija capul pe umarul meu si te las sa plangi cat vrei tu.
Bucuria rezultatului amniocentezei, statul in salon cu mamici care isi alaptau copii, cand tu erai cu mainile goale si sufletul strivit de durere... Doamne cate greseli pot fi in sistemul medical... medicii, ei care stiu cat de fragil e psihicul unui om, chiar ei nu fac absolut nimic in privinta asta... dar cel mai tare ma doare cuvantul "mort"...
mi-e greu si sa-l scriu, in nici un caz nu as putea sa-l pronunt... Matei Alexandru nu e "mort"
El e Ingerasul tau mult iubit, e scumpicul tau dulce si drag, care va vegheaza, va mangaie obrajii tristi si ochii plansi, va alina sufletul. El e sus, langa DD si invata de la ceilalti Ingerasi cum sa va ajute pe voi, parintii lui indurerati.
tare, tare si sunt alaturi de tine, mamica draguta indurerata. Sunt alaturi de tine. Te asteptam pe Forum ori de cate ori vei simti nevoia sa scrii, sa ne impartasesti gandurile tale.
si zbor lin alaturi de Ingerasii nostri dragi
si sa-ti spun cu durere in suflet bine ai venit intre noi, draga mea aici vei gasi totdeauna un sprijin , o alinare , o mangaiere, aici toate stim prin ce treci , toate iti simtim durerea crunta si grea, este foarte greu prin ce trecem noi , mamicile de ingeras
dar din pacate nu avem ce face ,decat sa ne consolam unele pe altele si sa ne rugam la bunul Dumnezeu sa ne dea putere sa mergem maideparte, scumpa me iti doresc multa putere , sanatate si alinare in suflet , as dori sa-ti dau putina putere de la mine din suflet . sa fii bine te
iar scumpului tau Matei multe
si zbor lin cu ceilalti ingerasi.
cu mult drag
draga Ioana Raluca, i ti spun bun venit si in acelasi timp i ti spun ca mi pare tare rau pt pierderea ingerasului MATEI ALEXANDRU. Parca am citit din nou povestea mea, parca am trait inca o data pierderea mea. Ce greu este, cat de mult te inteleg si stiu cat doare sa ai in stanga si dreapta puiuti care sug sau plang la pieptul mamelor si tu sa nu poti scoate o vorba, sa nu te incurajeze nimeni. Tristetea asta este fara margini, nu am gasit inca o masuratoare pt ceea ce simtim noi, stim doar ca este durere, tristete cu care la un moment dat ne obisnuim, face parte din viata noastra de zi cu zi. E bine ca ne ai gasit, ca ai avut puterea sa scrii, ai un locusor aici in sufletele noastre si oricand vei avea nevoie vom fi aici pt tine.
pt
MATEI ALEXANDRU
.

si multa putere...
Iti trimit pupici pufosi si imbratisari calduroase scumpa mea

.Simt ca au trecut 3 ani .......Imi este tare dor de el.....Mai sunt putine zile pana la DPN a lui Matei 05. 02.2010.
.Te rog mult sa ne dai un semn ca esti bine alaturi de toti ingerasii de aici...
, iar scumpului tau Matei multe

sincer si ingerasului tau ii trimit la
multe