Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

ingerasul meu Diana-Georgiana

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
63 mesaje • Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4

ingerasul meu Diana-Georgiana

Mesajde gabriela1981 pe 30 Iul 2009, ora 09:39

Buna ziua tuturor.
Ma numesc Gabriela si sunt mama de inger din data de 19.05.2009.
Ingerasul nostru a plecat de la noi fara sa il vedem macar odata. Am plecat la spital eu si tati, sparand ca o sa intoarcem 3, dar nu a fost sa fie asa. Bebita noastra a suferit din cauza unei insuficiente placentare si a plecat in ceruri in saptamana 37 de sarcina, la 2300 de grame si 48 de cm.
Eu si tati suferim tare...
Scuze :((
Revin.
gabriela1981

Locaţie: alexandria
Sus

Re: ingerasul meu Diana-Georgiana

Mesajde Suchardine pe 30 Iul 2009, ora 10:38

Draga Gabriela, desi ai scris doar cateva randuri, incercand sa sintetizezi drama familiei tale, din cuvintele tale razbate totusi o mare durere. Mai ales ca plecarea micutei Diana-Georgiana este recenta si probabil ca durerea ta are o mare intensitate. Oricand simti nevoia sa revii, sa scrii despre micuta ta, sa-i spui ce simti, sa ne destainui si sa imparti cu noi aceasta povara incomensurabila, te asteptam cu bratele deschise!
Moartea unui copil nu se compara cu nimic... Nicio durere din lumea asta nu poate fi egalata cu aceasta pierdere si nu trebuie sa traim o astfel de drama ca sa intelegem acest lucru.
E adevarat ca ti-ai pierdut un copilas dar gandeste-te ca ti-ai castigat un ingeras pentru tot restul vietii... O:-) Un ingeras care va avea grija tot timpul de mami, de tati si de fratiorul sau surioara care va veni cu siguranta.
As vrea sa-ti scriu mai multe cuvinte pentru a te incuraja dar eu, din pacate, nu sunt mama si nu stiu ce inseamna sa treci prin asa ceva. Nici nu-mi doresc sa stiu. Sper insa ca alaturi de celelalte mamici care-ti vor impartasi din experienta lor, sa incepi sa inveti sa traiesti cu durerea care probabil acum te sufoca, iti taie respiratia...
Un gand bun adus micutei Diana-Georgiana, in acest loc devenit sacru, transformat aproape intr-un altar al dragostei si al durerii, iti va aduce probabil alinarea si impacarea de care ai atat de multa nevoie acum. Si daca sotul tau doreste sa vorbeasca despre pierderea Dianei-Georgiana, exista un Loc al Taticilor unde toti taticii sunt bineveniti si incurajati sa-si exprime sentimentele, chiar daca pentru ei este un pic mai dificil.
Diana-Georgiana, sa-ti fie zborul lin printre norisori, micuta printesa! Sa ai grija de mami si de tati, sa te rogi pentru ei la Bunul Dumnezeu, sufletel nevinovat si sa le trimiti in fiecare zi cate o raza de soare pentru ca ei sa stie ca acolo este zambetul tau.
Pentru tine, micut ingeras, multe @};- @};- si [-o< [-o< iar pentru tine, draga mami de ingeras Diana-Georgiana, o >:D< calda si sincera!
Dumnezeu sa te binecuvanteze!
Imagine
http://twitter.com/MamedeIngeri
http://www.facebook.com/profile.php?ref ... 8526023346
Ma mai puteti gasi si pe: http://anamariagombos.blogspot.com
Suchardine

Locaţie: Bucuresti
Sus

Mesajde yuliana pe 30 Iul 2009, ora 13:27

Buna draga Gabriela iti inteleg durerea pt ca si eu am trecut de trei ori prin asa ceva ,si deci stiu cat de dureros este si ca simnti ca nu mai ai putere .in momentele de fata nici nu prea imi gasesc cuvintele,pt ca stiu ca indiferent ce ti-as spune durerea ramane dar cu siguranta aici te vei putea descarca ori de cate ori simnti nevoia sa o faci.eu dupa ce am pierdut ultima sarcina am incercat sa ma ascund de lume sa nu ma mai intrebe nimeni nimic,dar mia fost si mai greu ,incearca sa vb cu toti cei apropiati tie despre drama ta incearca sa te descarci si plangi de cate ori simnti pt ca numai asa poti sa mergi mai departe ,eu plangeam pe ascuns pt a nu ma vedea cei din familia mea si imi era tot mai greu sa ma ascund.Multa sanatate si putere de a merge mai departe,si gandeste-te ca O:-) tau te vegheaza de acolo de sus.te pup dulce :*
Iuliana Mamica a trei ingerasi.daca vrei putem discuta si pe adresa mea de mess :yulianaz81multi pupici.
yuliana

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde nicoleta pe 30 Iul 2009, ora 16:43

Buna, Gabriela draga!
Regret enorm faptul ca si tu ai simtit durerea dorului, durerea neputintei, ...regret....
Scumpa mea, soarta, asa cum este ea cu rele si bune, este a noastra si pentru a putea trai demn si frumos trebuie sa invatam sa traim cu toate momentele neplacute asa cum traim si cu cele placute.
E greu, ...e trist, ...e rece si crud.....iar zilele, lunile, anii....nu vor sterge niciodata amintirea ingerasilor nostrii. Insa poate sa o infrumuseteze daca vom face fapte bune si daca vom multumi Cerului pentru tot ce ne ofera.
Te imbratisez si sa sti ca Diana va fi fetita voastra mereu.
Pentru ea, rugaciuni sincere si multa lumina.
Voua, sanatate maxima si o poarta deschisa spre optimism.
Un brat mare de @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- si pupici pupaciosi cu mare drag.
nicoleta

Locaţie: petrosani
Sus

Mesajde Bianca_C pe 30 Iul 2009, ora 18:17

Draga mea Gabriela >:D<
Imi pare tare rau pentru tine si pentru pierderea pe care ai suferit-o =(( ; stiu ca doare...doare rau de tot, ca parca sufletul iti pocneste de atata dor si tristete, insa, draga mea, gandeste-te ca micuta Diana e in Ceruri, langa ingerasii nostri, intr-un loc frumos si plin de liniste, cu lumina si cu Dumnezeu alaturi si El va avea grija sa nu ii lipseasca nimic, din moment ce si-a dorit-o acolo....
Si tu, mamica cu sufletul indurerat, nu o uita aici pe Pamant, ea te vede si iti face cu mana, ea stie ca o iubesti si ca nu o vei "parasi" niciodata; gandeste-te la tine si la sufletul tau, chiar daca durerea nu iti da pace, mergi mai departe cu demnitate si credinta, asa i-ar placea micutei tale sa te vada.
Orice s-ar intampla nu te invinovati, nu te judeca si nu te pedepsi.
Gandeste pozitiv ;)
Iti trimit o imbratisare din suflet >:D<
Si pentru micuta Diana o [-o< si un buchetel de floricele, frumoase ca ea.
Bia
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde cristina neamtu pe 30 Iul 2009, ora 18:40

Draga Gabriela, nici nu stiu cu ce sa incep...e atat de trist cand vad ca ni se alatura din ce in ce mai multe mamici de ingerasi! Iti spun si eu cu inima plina de durere "Bun venit printre noi!".Sper ca aici, printre mamele de ingeri,sa gasesti putina alinare pt sufletul tau indurerat!
Vorbeste despre Diana-Georgiana,ori de cate ori simti nevoia, vorbeste cu ea ca si cum ar fi langa tine...aici poti s-o faci,nimeni nu te va judeca.
Pierderea Dianei este inca f recenta,insa sper ca odata cu trecerea timpului durerea sa fie mai usor de suportat! De uitat nu vei uita niciodata,nu ai cum...trebuie doar sa invatam sa traim cu aceasta durere in suflet si sa mergem mai deprate.Doar Dumnezeu stie de ce a ales asta pentru noi.
Sunt cu tot sufletul alaturi de tine si iti doresc tot binele din lume! >:D<
cristina neamtu

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde gabriela m pe 30 Iul 2009, ora 20:03

of Doamne, inca un inger care si-a primit aripioarele prea devreme, inca o mama care plange si se intreaba cum ar fi fost... Imi pare rau Gabriela, imi pare rau ca treci prin durerea aceasta, prin neputinta de a face ceva pt bebita ta Diana - Georgiana... sa-ti dea Dumnezeu putere sa induri si sa crezi ca acolo in cer bebelinei tale ii este bine (mie dupa atata timp si inca mi-e greu...) si va vegheaza si va iubeste si o sa vine odata vremea cand veti fi impreuna (asta e si pt mine).
Te >:D< si [-o< ca drumul O:-) tale sa fie lin.
Gabi, mamica de ingeras Cristinica, cea mai frumoasa bebelusha si mamica lui Tudor-Stefan, puiucul meu aici pe pamant.
gabriela m

Locaţie: buzau
  • YIM
Sus

Mesajde marwana pe 31 Iul 2009, ora 10:10

Te >:D< cu mult drag scumpa mamica de ingeras Diana-Georgiana, i-mi pare tare rau pentru pierderea ta si a familie pana la urma.Sa dea bunul Dzeu curaj sa mergi mai departe, sufletul sa ti fie incet incet impacat. Ingerasa voastra oricum va ramane pt totdeauna fetita voastra draga si nimeni niciodata nu va poate lua asta.
>:D< cu caldura si i ti daruiesc multi :*
[-o< pt O:-) si un brat de @};-
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde cristina_iancu pe 31 Iul 2009, ora 19:38

@};- @};- @};- Off scumpa mamica de ingeras Diana Georgiana >:D< M-a tulburat atat de mult cand am vazut ce nume frumos pregatisesi pentru ingerasa din cer, este asemanator cu al fluturasei mele, Denisa Georgiana...pana si cauza mortii fetitelor noastre se pare ca este aceeasi... >:D<

Ai facut foarte bine ca ai scris aici, vei gasi sprijin si intelegere, si oricand o sa fie cineva care va dori sa te incurajeze, caruia sa-i poti vorbi despre ingerasa ta Diana-Georgiana. N-ai sa intalnesti pe nimeni care iti va zice " E lasa, ca esti tanara, si faci altul! Nu mai plange atat..."...si oricand vei putea sa-i scrii cateva cuvinte ingerasei tale...

Ingerasa ta Diana-Georgiana are o pagina si un balonas alb pe siteul EMMA http://www.organizatiaemma.ro/node/502 si este trecuta pentru a fi comemorata in luna mai http://www.organizatiaemma.ro/node/413

Te imbratisez cu mare drag >:D< si mult curaj draga mea! :*
Imagine
Mămica îngeraşului fluturaş Denisa Georgiana şi a micuţei Eliza Ana-Maria
Desene pentru un îngeraş: http://dennyg.daportfolio.com/
cristina_iancu

Sus

Mesajde gabriela1981 pe 14 Aug 2009, ora 14:13

Buna din nou.
Am cumparat azi pentru nasica noastra cea mica o pijamaluta roz cu un ursulet frumos.
Plang cu lacrimi amare ca nu pot cumpara lucrusoare pentru copilasul meu cel frumos si mic...
pentru bebita mea, mami te iubeste mult de tot........
pentru celelalte mamici de pe site, va multumesc pt suport.
gabriela1981

Sus

Mesajde marwana pe 14 Aug 2009, ora 18:33

Off scumpica mea cat de mult te inteleg, stiu cat de mult doare, i ti sunt alaturi, si ingerasa mea avea al doilea nume Georgiana si tot in mai a plecat. Am sa ti spun ce fac eu zilnic: intr un coltisor din camera noastra am pus o felicitare cu o fetita ingeras, un ingeras de ghips si o candela, in fiecare zi aprind cate o lumanarica, vb cu ea in gand si plec la servici. Ma ajuta sa cred ca ea stie toate astea, nu neg ca i mi este greu cand vad copii mici sau burtici dar stiu ca bunul Dzeu intr o zi se va uita din nou si la noi.Sper sa te fi ajutat ce am scris. >:D< si te :* dulce si ma [-o< pt O:-) tau
Alaturi de voi,
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde gabriela1981 pe 19 Aug 2009, ora 07:22

Buna dimineata
Iti scriu din nou, bebita mea...
Azi ai fi implinit 3 luni.......................
Mami a fost la biserica dimineata si a aprins o lumanare pentru sufletelul tau, si una pentru tataie, sa aiba grija de tine acolo sus.
Te iubesc si ma gaandesc la tine in fiecare zi.
gabriela1981

Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 29 Aug 2009, ora 11:25

draga Gabriela de aici incolo nmc nu va mai fi la fel toate reperele voastre si timpul se vor masura in cate zile,luni si ani ar fi avut scumpa voastra Diana-Georgiana..Deja esti o femeie puternica chiar daca sufletul tau plange si urla de durere,imi place sa cred ca dupa un timp acestea vor trece si va ramane doar iubirea voastra pentru ingerasul mult iubit ..Calde imbratisari si Dumnezeu sa va ocroteasca! >:D< >:D< @};- @};- @};-
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde Bianca_C pe 8 Noi 2009, ora 00:39

Draga mea Gabriela >:D<
Iti transmit din suflet, un sincer "la multi ani"...dorindu-ti ca toate lucrurile bune si frumoase sa fie de partea ta, toata sanatatea si fericirea din lume....si multe zambete, chiar daca sufletul tau plange si simti ca te doare, insa stiu sigur, ca micuta ta Diana ar f de acord cu urarile mele....ea vrea sa te vda puternica ;)
Iti daruiesc un buchet de @};- @};- @};-
Cu drag, Bia :*
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde Suchardine pe 8 Noi 2009, ora 09:39

Draga noastra Gabriela, iti urez de doua ori "La Multi Ani" fiind astazi si ziua de nastere si ziua ta onomastica si-ti doresc tot ce este mai bun pe lume, iti doresc sa ai pace in suflet, sa ai parte de liniste si de sanatate!
Multe >:D< >:D< si @};- @};- !
Denisa-Georgiana cu siguranta ca astazi ii va trimite multi pupici prin adierea de vant, prin razele de soare, pe un norisor dragalas...
Pentru ingerasa ta, multe [-o< [-o< si @};- @};- !
Imagine
http://twitter.com/MamedeIngeri
http://www.facebook.com/profile.php?ref ... 8526023346
Ma mai puteti gasi si pe: http://anamariagombos.blogspot.com
Suchardine

Sus

Mesajde nicoleta pe 8 Noi 2009, ora 10:23

LA MULTI ANI!!! Gabriela noastra draga...
Sa fi sanatoasa, iar viata sa-ti zambeasca precum soarele lunii august.
Te imbratisez si iti doresc sa ai parte de o zi minunata astazi, alaturi de cei dragi tie.
Pupici pupaciosi, @};- @};- @};- , milioane de @};- @};- @};-
nicoleta

Locaţie: petrosani
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 8 Noi 2009, ora 12:53

La multi ani ,draga Gabriela,si multa sanatate.Azi ingerasa ta e mai aproape de tine si te saruta pe obraji si iti sterge lacrimile fierbinti,nu plange scumpo,zambeste-i si spune-i cat de mult o iubesti ...Mii de flori si calde imbartisari. >:D< @};- [-o< (*) (*) @};- @};-
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde marwana pe 8 Noi 2009, ora 18:06

Un sincer La Multi Ani ! sa fii sanatoasa s bunul DD sa ti aduca de acum incolo numai impliniri si bucurii, drumul sa ti fie presarat cu petale de trandafiri. Un buchet mare de @};- si sa ai o saptamana minunata.
Alaturi de voi,
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde gabriela1981 pe 9 Noi 2009, ora 15:48

Va multumesc tuturor pentru urari si va multumesc ca sunteti alaturi de mine.
Sa speram ca pe viitor vom avea mai multe de sarbatorit decat acum.
gabriela1981

Sus

Următorul

Scrie un răspuns
63 mesaje • Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro