Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Te iubesc, Alexandra mea, esti in sufletul meu mereu

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
62 mesaje • Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4

Te iubesc, Alexandra mea, esti in sufletul meu mereu

Mesajde klaudia pe 2 Mai 2012, ora 23:09

Imi doream atat de mult o fetita...dupa o sarcina grea am nascut-o la 8 luni,era sub greutatea
normala,dar era sanatoasa si incredibil de frumoasa. Avea ochii de culoarea violetelor cand am vazut-o prima data. Apoi cand au adus-o de la neonatologie s-o arate familiei,ne-a zambit;avea doar 2 ore si a zambit! @};-
Apoi a recuperat greutatea,in scurt timp devenind mai inalta decat celelalte fetite de varsta ei.
Fetita mea scumpa era vesela tot timpul si iubea pe toata lumea neconditionat. Era copila perfecta: cuminte,inteligenta,sanatoasa si frumoasa. Era atat de buna incat daca un alt copil plangea ii ducea toate jucariile ei ca sa-l consoleze. Inger pe pamant,inger si in ceruri! O:-)
Cand ajungeam acasa dupa o zi obositoare fugea in calea mea,ma imbratisa si-mi spunea "Te
iubesc,mami!",ma facea sa ma simt iubita si apreciata cu adevarat...
Ii placeau atat de mult fluturasii,florile,soarele... A avut o perioada in care totul era mami si bebe:mamifluturas,bebefluturas;mamizaur,bebezaur;mamimelc,bebemelc.
Ma ajuta intotdeauna cand imi era greu sa fac ceva,si-mi multumea pentru ceea ce faceam;mergeam impreuna la biblioteca,adora cartile;in parc,ii placea sa se joace cu nisipul,ii placea Tom si Jerry,stelutele (*) ,macaralele,inghetata in forma de ursulet,acadelele si poate cel mai mult ciocolata.
Am fost atat de fericite amandoua in acesti 3 ani si 35 de zile,plus sarcina...de fiecare data cand imi faceau ecografie medicii,imi spuneau ca parca danseaza,a iubit tot timpul muzica,avea cateva piese preferate pe care ma ruga sa i le pun dupa ce a crescut. :x

Totul a fost superb pana intr-o zi cand mi-a fost rapita in mod brutal...am cautat-o peste tot,am pastrat speranta pana in ultima clipa,chiar daca in cele 4 zile de cautare zi si noapte mi se spunea constant ca nu mai exista sanse ca ea sa fie in viata,dar eu am sperat,m-am rugat si nu-mi permiteam sa ma gandesc la ce e mai rau. Cu totii stiti povestea mea(cu gonflari,adaugari si deformari,asa cum se prezinta de catre presa)mai mult sau mai putin.
Am pierdut tot : fetita mea,visele si planurile de viitor,absolut tot,nu mi-a mai ramas nimic,decat urmele lasate de ea(jucarii ,poze,lucrurile ei,desene,amintiri si un loc de ingrijit in cimitir). Ea a fost caramida pe care am construit totul,iar acum totul s-a daramat si a ramas doar desertaciunea si dorul infinit.
E greu sa descriu ceea ce simt,stiu ca voi intelegi in mare parte...
nu inteleg de ce nu a fost suficient sacrificiul pe care l-am facut eu,iubirea imensa pe care i-am daruit-o fetitei mele,protectia pe care i-am oferit-o. Nu pot intelege de ce nu a ajuns tot ce am facut eu,compromisuri,sacrificii,acceptari,am invatat-o sa iubeasca,sa fie buna... Nu inteleg de ce nu m-a luat pe mine,a vrut sa-mi dea o pedeapsa mai mare decat moartea,si a reusit,dar pentru ce? Am incercat sa fac totul sa fie bine. Am crescut-o practic singura. A fost foarte greu cu toate,dar eu am iubit-o enorm,am incercat sa am un zambet pentru ea de fiecare data,chiar daca eram coplesita uneori de dificultati. Avea permis la biblioteca,o duceam cu mine,iubea cartile. Era de o inteligenta si frumusete ce rar intalnesti,inca nu avea 3 ani si vorbea fluent doua limbi.Ea era perfecta,cum a putut? Iubita mea copila iubea pe toata lumea,avea o forta a iubirii in ea incredibila,intotdeauna stia sa fie alaturi de mine,ma mangaia de multe ori pe fata si-mi spunea "Te iubesc,mami!",cand mai lucram prin casa venea si ma ajuta,avea maturica ei,si imi multumea pentru ceea ce faceam de fiecare data.
Mi-e dor de ea,atat de dor... :(( ma simt ca un copac fara crengi,ca un olog. In timpul cautarilor nu mi-am permis sa gandesc ca ar putea fi adevarat ceea ce-mi tot repeta politia intr-un mod brutal de direct,insa cand domnul Onaca a gasit-o am murit impreuna cu ea. Eu nu mai traiesc,nu mai simt viata,doar un corp care functioneaza impotriva vointei mele,un corp gol pe dinauntru. Sufletul meu e cu ea si tanjesc la ziua in care vom fi din nou impreuna,asta e singura ratiune care ma face sa deschid ochii dimineata,sa respir,sa ma hranesc...si cred ca voi ajunge la ea dupa ce imi termin misiunea.
Va imbratisez cu drag,mame de ingerasi ! @};-
Ultima oară modificat de klaudia pe 27 Apr 2013, ora 16:24, modificat de 8 ori în total.
klaudia

Locaţie: cluj-napoca
Sus

Re: Iubita mea fetita Alexandra-Maria

Mesajde marwana pe 3 Mai 2012, ora 05:23

Klaudia te >:D< strans si cu durere in suflet iti spun bun venit...alaturi de parintii de ingeri, regret enorm pierderea fetitei tale Alexandra Maria, imi pare rau ca ai sufletul indurerat si pot doar sa imi inchipui ce poate fi in inima ta.
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde oanadrg pe 3 Mai 2012, ora 06:44

Imi pare rau Klaudia....atat de rau =((
Nu stiu daca cuvintele mele pot alina un pic durerea ta, nu stiu daca vreodata ceva va alina supararea stiu doar ca oricand ai nevoie sa vorbesti cu cineva despre Alexandra Maria mereu vom fi aici pentru tine. Aici amintirea Alexandrei va ramane vie ca si in sufletul tau.
Personal nu cred ca exista consolare pentru un om, un parinte care isi pierde copilul, dar ma bucur si multumesc cerului pentru E.M.M.A. Asadar iti urez un straniu "bun venit" in casa parintilor de ingeri.

zbor lin ingerasa mica si o "bebesteluta" in dar pentru tine
O parte din mine traieste dincolo de nori
mereu te vom iubi Luca
oanadrg

Locaţie: craiova
  • YIM
Sus

Mesajde tuchi pe 3 Mai 2012, ora 06:59

Imi pare rau Klaudia ca te-a adus la noi aici o suferinta atat de mare.
Nu stim de ce copiii nostri ne-au ales sa le fim mame. Au stiut ca-i vom iubi atat de mult incat ii vom lasa sa plece , dar durerea atat de mare ne-a ramas noua sa o purtam.
Imi pare rau ca s-a mai alaturat o minune Alexandra -Maria acelor Alexandre-Marii care deja existau in lumea ingerilor.
Copiii nostri ne-au iubit atat de mult incat...si-au dat si viata pentru noi; ca sa ne vegheze de acolo din lumea lor de dincolo de nemurire. Sunt atat de aproape de noi incat parca le simtim rasuflarea in lumina zorilor; sunt atat de departe de noi incat sufletul nostru e pustiit de durere si inima cu un preaplin de dragoste, iar bratele goale fara substanta trupusorului lor frematand de lumina.
Te imbratisez cu drag si sper pe forumul nostru sa-ti gasesti macar un pic de alinare. Aici e locul unde esti inteles fara sa fii judecat; aici poti plange cand cei din jurul tau nu mai vor sa-ti vada lacrimile.
@};- pentru Alexandra-Maria...de la ingerul meu, Alexandra-Maria...
Mihaela, mama ingerasului Alexandra-Maria
tuchi

Locaţie: romania, iasi
  • YIM
Sus

Mesajde Bianca_C pe 3 Mai 2012, ora 09:39

>:D< Klaudia, draga mea .....

Inca o poveste trista....parca putin mai altfel i-as spune, parca acest ingeras Alexandra Maria, fetita ta draga, a fost un inger pe pamant care te-a iubit neconditionat, care te-a facut sa te simti implinita, iubita, apreciata.......acum a plecat la Ceruri sa poata oferi iubirea Ei celor plecati in Lumea de Sus, sa ofere toate acele jucarii ingerasilor care nu au avut parte de ele, sa le povesteasca cum este cu mamifluturas si bebefluturas...

E greu, cumplit de greu, iti inteleg durerea si daca as putea sa iti ating sufletul si sa ti-o alin, as face-o, insa tu stii, ca noi toti, ca oamenii nu pot avea asemenea puteri, insa mangaierile lor sunt mai presus de toate.

Sa nu crezi ca astazi Ea nu zambeste asa cum a facut-o la doua ore de viata, ridica-ti ochii, uita-te la Ceruri, Alexandra e acolo si iti zambeste in fiecare zi, si iti spune "Mami, te iubesc!" chiar daca tu nu o auzi, Ea e acolo, mereu alaturi de tine, cu aceiasi dragoste si frumusete.

Sunt alaturi de tine......si cand acel "va urma" il vei scrie, tot aici o sa fiu, oferindu-ti o calda si din suflet >:D<

Mii de [-o< si @};- pentru sufletelul O:-) tale Alexandra-Maria.
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde feli_mami-de_inger pe 4 Mai 2012, ora 13:50

Klaudia , :(( :(( :(( :(( :(( ,cunosc povestea,am sperat alaturi de tine,am plans in ziua cand au gasit-o cum nu am plans in viata mea..pe multa lume a impresionat..durerea ta e imensa, ma rog ca Dumnezeu sa ti dea putere!Am si eu o fetita ca re e lumina ochilor mei...si nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi daca as pierde-o...
Micuta Alexandra-Maria e un inger frumos de care se pare ca Dumnezeu a avut nevoie!
Inca o data ingeras iti spun" drumlin printre stele si fii alaturi de mami a ta,vino in visul ei sa -i alini dorul"
(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
4 ingerasi in Cer si o 2 fetite pe Pamant .. Iit multumim,Doamne!

Diana,te iubesc enorm!
Amma Nectaria, luptatoarea mea, mami si tati vor fi alaturi de tine si vei fi bine!

ingerasii mei,veti fi mereu in sufletul meu! O parte din el e Sus langa voi!
feli_mami-de_inger

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde Angela-Ema pe 4 Mai 2012, ora 17:58

Imi pare rau,Klaudia, imi pare nespus de rau ca fetita ta a devenit ingeras! Stau de ceva timp in fata tastaturii si nu gasesc cuvinte....nu stiu ce as putea spune unei mame care a trait o asemenea drama =(( , asa ca te imbratisez doar, cu toata inima si vreau sa stii ca sunt alaturi de tine.
Iti spun cu tristete bine ai venit in familia parintilor de ingeri, unde gasesti intelegere si sper ca si un strop de alinare.
Din prima parte scrisa de tine nu mi-am dat seama ca iti cunosc povestea trista, dar dupa ce ai continuat, am inteles... =(( . Mi-am dat seama ca stiu chipul frumos al Ingerasului tau blond, pentru ca am vazut atunci la TV, am citit pe internet......si m-a durut si nu am inteles si nu voi intelege niciodata cum poate un tata sa faca acest lucru copilului sau.... :(( ...imi pare rau, Klaudia!
Ma rog la DD, asa cum am facut-o si atunci cand am auzit despre ce s-a intamplat, sa iti dea putere. [-o<
Fetita ta Alexandra-Maria O:-) este acum in Rai, cu Dumnezeu, dar iti va fi mereu in preajma. Ea iti simte in continuare dragostra si te iubeste si ocroteste de acolo de sus. Sa nu te indoiesti niciodata de faptul ca ea iti este mereu alaturi.
Si noi, cei din familia E.M.M.A. suntem cu gandurile si sufletele alaturi de tine, Klaudia, si vom invata impreuna sa traim in continuare cu aceasta mare durere. Nu esti singura, sa nu uiti acest lucru.

Pentru Ingerasul tau, fetita ta din cer Alexandra-Maria, trimit acolo sus mii de @};- @};- colorate si parfumate.....si o bebesteluta (*) , sa se joace cu ea.
Zbor lin, O:-) Alexandra-Maria, zbor lin printre Ingeri si stele!
Angela-Ema

Sus

Mesajde roxanacaz pe 4 Mai 2012, ora 18:28

Ma doare enorm sufletul pt tine... V-am urmarit povestea si am sperat pana in ultima clipa si iti inteleg atat de bine durerea! stii, fetita ta scumpa semana cu Zazi al meu, cu ingerul meu, poate de aceea am trait si mai intens totul. as vrea sa te pot strange in brate, doar atat. Nu stiu ce ti-as spune daca ai fi langa mine, dar as vrea sa iti dau putin din cata putere am si eu... Sunt sigura ca Alexandra si Zazi zambesc acum pe undeva, sunt veseli si ne vegheaza. gandul asta imi da putere sa traiesc... Sunt cu sufletul lanaga tine, vreau neaparat sa stii asta!
https://www.facebook.com/roxana.cazaciuc?sk=photos
Ce faci puiu? Nu vrei mei? M-am pierdut de fratii mei... Cum arata? Sunt galbui! Cum ii cheama? Pui, pui, pui...
roxanacaz

Sus

Mesajde RAMONA ROBERT pe 4 Mai 2012, ora 18:48

Iti spun cu durere in suflet ca imi pare rau,imi pare enorm de rau ca si tu ai devenit mamica de ingeras..am vazut pozele cu ingerasul tau blond si mi se rupe inima,te >:D< si sunt alaturi de tine.. O:-) Alexandra Maria apari in visele mamici tale si sopteste-i:Te iubbesc mami!Mii de @};- @};- %%- %%- (*) (*) O:-) mic.
Ingerasul meu tu pentru mine existi,caci tu faci parte din viata mea...te iubesc iubita mea printesika.
RAMONA ROBERT

Locaţie: buzau
Sus

Mesajde roxanacaz pe 4 Mai 2012, ora 20:56

revin din nou si din nou sa citesc ce ne spui despre Alexandra... Nu ma pot abtine. 3 ani si 35 zile... Zazi a fost langa noi aici 3 ani si 44 zile. Si poate ca niciodata n-o sa ne vina sa credem ca i-am avut si acum nu-i mai avem... Ii avem in suflet, ii avem altfel, ne au ei pe noi... As vrea sa iti spun atat de multe si parca imi zboara cuvintele departe.
https://www.facebook.com/roxana.cazaciuc?sk=photos
Ce faci puiu? Nu vrei mei? M-am pierdut de fratii mei... Cum arata? Sunt galbui! Cum ii cheama? Pui, pui, pui...
roxanacaz

Sus

Mesajde Loredana M pe 4 Mai 2012, ora 23:29

>:D< :(( :((
Offff cuvintele nu pot exprima cu adevarat ceea ce simt...
Chiar daca iti inteleg durerea ..drama prin care ai trecut..prin care treci e cumplita nici nu imi pot imagina ceea ce este in sufletul tau ..nu pot decat sa iti spun ca sunt alaturi de tine si ca memoria Alexandrei va fi vie aici....
Zbor lin scump ingeras.....
DAVID 4.03.2009 ALEXANDRA NASUCA 27.1.2011 MARIA GRACE 25.04.2013
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 070&type=3
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 070&type=3
Loredana M
Moderator

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde klaudia pe 4 Mai 2012, ora 23:54

va multumesc din suflet ca mi-ati scris si ca sunteti alaturi de mine,va imbratisez cu drag mamici de ingeri! @};- si trimit cate un pupic dulce Alexandrei si tuturor copilasilor care au plecat prea devreme de langa noi... :x :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* ...
klaudia

Sus

Mesajde marii25 pe 6 Mai 2012, ora 10:40

>:D< Klaudia!
Imi pare nespus de rau!!! =((
Cea mai grea incercare a vietii, cea mai cumplita durere posibila! Imi pare rau :((
Dumnezeu sa te binecuvinteze, sa te ajute sa mergi mai departe! Nu uita ca O:-) ta te iubeste enorm si se roaga pentru tine neincetat!
Multe (*) si @};- pentru frumoasa ta Alexandra-Maria!
Maria, mamica ingerasului David si a puiului Darius
"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."
http://youtu.be/OJnoMsPtruo
marii25

Locaţie: toplita
Sus

Re: Ingerasa mea din Ceruri...Alexandra-Maria

Mesajde madalina hutanu pe 7 Mai 2012, ora 16:10

imi pare rau!!!!!iarta-ma dar am ramas fara cuvinte....imi vine in minte o singura intrebare:de ce????

zbor lin ingerashei ALEXANDRA MARIA!!!

*-:) *-:) *-:) vesnica si @};- @};- @};- @};- @};- !
La cosa importante è non smettere mai di credere che si può sempre ricominciare.Te vom iubi mereu,mereu...Fabian
madalina hutanu

Locaţie: iasi romania
  • YIM
Sus

Mesajde crisstynna pe 8 Mai 2012, ora 09:32

Mi s-a rupt inca o data sufletul citind povestea ta pe care o stiam....am plans atunci,plang si acum...am in minte imaginea fetitei tale..atat de frumoasa...era perfecta...poate prea perfecta pt lumea asta...era ca un ingeras.Imi pare nespus de rau ca trebuie sa simti si tu aceasta durere imensa...niciodata nimic nu va mai fi la fel...dar vei vedea ca vei primi putere si ajutor de la Alexandra,sa poti sa mergi mai departe.Noi suntem aici pt a te sprijini..si sa vezi ca nu esti singura.In 17 mai se organizeaza in Cluj o intalnire cu mamele de ingeri..Ne-ar face o deosebita placere sa fi alaturi de noi....Sa te putem imbratisa si sa iti alinam putin sufletul.
Zbor lin printre stele micuta Alexandra si ai grija de mamica ta....Sterge-i lacrimile si magaie-i sufletul atat de indurerat.Te pup si te imbratisez cu drag... >:D<
crisstynna

Sus

Mesajde marwana pe 10 Mai 2012, ora 05:18

Klaudia recitind povestea ta mi-am dat seama ca stiam povestea ta si a fetitei tale minunate Alexandra Maria, am fost alaturi de tine atunci cu gandul si sunt si acum.
Cuvintele sunt prea mici, pot doar sa imi imaginez cata durere a putut simti sufletul tau si inca simte.
Ma bucur totusi ca ai reusit sa ne gasesti si sa te alaturi noua, acum nu vei mai fi singura.
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde klaudia pe 18 Mai 2012, ora 00:08

:(( :(( :((
klaudia

Sus

Mesajde Angela-Ema pe 18 Mai 2012, ora 07:47

Te strang in brate si impart lacrimile cu tine...iti stiu durerea si ma rog la DD sa ti-o aline...stiu cat de frumoasa si speciala este fetita ta din cer si mai stiu ca ea este alaturi de tine mereu, chiar daca altfel acum si-ti sterge lacrimile si-ti da putere. Si mai stiu ca in timp iubirea va fi mai mare decat durerea si intr-o zi durerea va ramane intr-un coltisor al sufletului tau si iubirea te va ajuta sa simti ca Ingerasa ta este langa tine.
Vom invata impreuna sa traim cu aceasta mare durere si cu Ingerasele noastre in suflet.
Suntem cu totii alaturi de tine.
Multe flori la cer pentru Ingerul inimii tale, Alexandra-Maria!
Angela-Ema

Sus

Mesajde danielac29 pe 23 Mai 2012, ora 15:40

Dumnezeu sa o aiba in grija pe micuta frumusete devenita ingeras! stiu si eu povestea de pe FB si de la TV din timpul cautarilor si am sperat mereu sa o gasesti in viata! Dumnezeu sa o ocroteasca!
Mama de inger si in Cer si pe Pamant!
danielac29

Locaţie: Brasov
Sus

Următorul

Scrie un răspuns
62 mesaje • Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro