Nici nu stiu dak ar trebui sa dau si eu vina pe medici sau nu, odata ce am facut tot posibilul sa duc sarcina cat mai mult sa fie bine pt ei,mai tare m-am imbonavit in spitale.
Dupa ce i-am nascut si i-am pierdut pe gemeni, nu au vrut sa mi-l arate pe primul cum arata? ce are? de ce a murit? cine e de vina? care sunt cauzele?ecografele si analizele erau perfecte eu eram sanatoasa deci?cine e vinovat? mai am si surpriza la triaj cand ajung sa vad pe certificatul de constatare al nascutului sau al decedatului k am doar o singura sarcina cu un fat, cum adik?dak au am avut doi in mine?cum e posibil sa scrie asa ceva medicul ginecolog?Doamna ne zice k pt asta putem sa ii dam in judecata,noi am spus k nuu, vrem doar sa vb cu dr Carauleanu, l-a scos din sala de operatie a venit a refacut certficatul scriind datele ambilor feti, fiecare a avut greutatea lui, marimea cauza etc, mai ales k primul a decedat la nstere si al doilea a trait 9 zile..in fine, tragic...
A doua surpriza dupa ce a decedat si al doilea bebe geaman dr neonatolog ne trimite de la terapie intensiva certificatul constatator si ii greseste numele Andy-David trebuia si ea a scris Andi normal se duce sotul la starea civila nu i-au dat certificatul de deces deoarece numele era gresit, intoarce-te la maternitate cauta dr umbla refacem certificatul, cand bebele era la autopsie saracu