"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent
și mai puternic decât cel viu" Antoine de Saint-Exupery
"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem cu toţii
în aceeaşi barcă!" Martin Luther King Jr.
"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei
pomeni, mi se va frânge sufletul."
"Nicio talpă nu este atât de mică, încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"
"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face diferenţa între ele!"
"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină
mai mare decât Iubirea"
Robert Binder
"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"
"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".
"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."
"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi,
e ca şi cum ne-am
reîntâlni cu ei..."
"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară
şi amintirile o cărare, aş urca în
Rai şi te-aş aduce din nou acasă."
"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină, ca să ştim că sunt fericiţi!"
"În cartea vieţii, un înger a scris despre naşterea copilului meu. Apoi,
închizând cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pământ!".
"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
Ma numesc Luciana.Am 34 ani si 3 copii minunati,de care sunt tare mandra.Dar viata mea nu a fost de la inceput roz....imediat dupa admiterea la facultate m-am casatorit,aveam pe atunci 19 ani...la 2 luni am ramas insarcinata.Sarcina a decurs fara probleme majore,la ecografii mi se confirma ca totul este OK.....ce s-a intamplat cu baietelul meu nimeni nu mi-a putut explica....pe 4 ianuarie 1998 am nascut un bebelus de 3,050 si 51 cm,care din pacate avea probleme cardio-respiratorii.Ne-au transferat de la maternitatea Bucur catre spitalul Budimex,pentru o interventie chirurgicala,dar din pacate copilasul meu nu a rezistat operatiei.Trei zile ,atat a trait micutul meu.....in prima zi preotul spitalului l-a botezat Bogdan-Emilian.Nu va pot spune drama prin care am trecut pret de un an de zile,refuzam sa mananc,sa dorm,am facut tratamente pentru a ma linisti.La cimitir la inmormantare ,am refuzat sa merg sa-l vad,am stat si am plans in poarta cimitirului......au trecut ani,dar urmele au ramas inca in sufletul meu... Aceasta este povestea micutului meu Bogdanel,ingerasul meu pe care-l visez mereu.
Luciana ... imi pare tare rau ... bine ai venit in familia E.M.M.A. unde durerea pare mai usoara ... Sunt sigura ca desi au trecut anii ingerasul tau a simtit in permanenta dragostea ta, iar tu i-ai oferit-o cu mare drag ... Etapele prin care tu ai trecut in toti acesti ani sunt etape prin care noi inca nu am trecut ... dar stiu ca scriind cateva randuri din suflet putem sa te ajutam si pe tine sa mergi in continuare cu capul sus si multa putere ... pentru ingerasul tau Bogdanel zbor lin printre iar tie multa putere in continuare.
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010 Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut http://ingerasulgabriela.blogspot.com/ NATALIA 30.03.2012 LAURA 27.09.2014
Luciana regret nespus pierderea ta, imi pot imagina cat de greu trebuie sa-ti fi fost in acele momente, cata durere a simtit sufletul tau. Ma bucur insa ca ai reusit sa iti deschizi sufletul si sa spui povestea micutului Bogdan Emilian unei familii pe care nu o cunosti dar care te intelege atat de bine. Sunt alaturi de tine, iti trimit o imbratisare din suflet care sper sa-ti aduca alinare. Zbor lin micut ingeras Bogdan Emilian
Alaturi de voi, Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!), mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Va multumesc din suflet mamici de ingerasi.Sa ne dea Dumnezeu sanatate,sa fim mereu lucide,ingerasii nostri vor veghe permanent de acolo de sus asupra noastra.Eu continuu cred ca ingerasul meu vegheaza asupra micutilor mei,si slava Domnului pana acum nu li s-a intamplat nimic rau..... Iar astazi sunt fericita pentru ca fetita mea(cea mai mica din cei trei) a implinit frumoasa varsta de 9 anisori.Va pup dulce pe toate mamicutele si capul sus...ingerasii vostri nu va vor lasa singure niciodata!
Luciana La multi ani! mezinei familiei ... si da in mod sigur ingerasii isi vegheaza fratiorii si ii vegheaza pe cei dragi ... Zbor lin Bogdanel ... sunt sigura ca esti mandru de mamica ta, care dupa ce te-a pierdut a luptat si a adus pe lume 3 minuni ... Multa putere in continuare Luciana
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010 Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut http://ingerasulgabriela.blogspot.com/ NATALIA 30.03.2012 LAURA 27.09.2014
Echipa E.M.M.A iti trimite ganduri bune, mii se , zeci de si sute de pentru momentele cand sufletul iti plange. Suntem alaturi de tine cu tot sufletul in fiecare pas pe care il faci catre inainte.
Bogdanel....pentru tine,
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri "Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow." ........my precious child.......
mamica de ingeras Bogdan si sunt alaturi de tine si starea pe care spui ca ai avuto atunci...o am si eu acum,micuta mea are 2 luni de cand nu mai este.... dar datorita mamicilor din familia EMMA parca pot trece mai usor ...aici vei gasi sprijin si intelegere.. zbor lin BOGDANEL
Luciana....pentru mine reprezinti o speranta una de care am mare nevoie...am 1 an si jumatate de cand mi-a murit fetita tot din cauza unor probleme respiratorii...si sper din suflet sa-mi daruiasca si mie D zeu un copil sanatos...insa i-mi este foarte frica ...te imbratisez draga mamica si ingerasului tau zbor lin...
LUciana, draga mamica de , lasa-ma sa te tareee, taree, sa-ti spun ca imi pare rau ca si tu ai trecut prin acesta mare duree, aceasta mare pierdere....
Sper ca mea sa-ti transmita puterea si forta de care ai nevoie...
Bogdan, al cerului, primeste de la mine un cos mareee de colorate.
Corina - mamica ingerasului IUSTIN si a comorii vietii mele- Bogdan
Luciana, desi au trecut atatia ani, durerea este prezenta.....eu zic ca este normal......ma bucur ca ai 3 copii.....sa-ti traiasca.....si eu tot 3 copii imi doresc.....primul din pacate e ingeras.....sa vedem cati ne-o mai da dumnezeu.... te pup.
Nu te-am tinut in brate , dar te simtim Nu ne-ai vorbit dar te auzim Nu te-am cunoscut dar TE IUBIM!
Draga noastra Echipa E.M.M.A iti trimite sute de , zeci de ganduri bune si multa liniste sufleteasca. Ingerasului Bogdanel si Mereu alaturi de tine!
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri "Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow." ........my precious child.......
La multi ani eterni, Bogdanel! Luciana, iti suntem alaturi cu tot sufletul, astazi mai mult ca oricand pentru ingerasul tau scumo.p. Echipa E.M.M.A
Draga Luciana, astazi, in ziua in care baietelul tau Bogdan-Emilian a primit de la DD o pereche de aripioare sa zboare la cer, echipa E.M.M.A. este alaturi de tine. Te imbratisam cu drag si speram ca noastre iti vor aduce un strop de alinare. Pentru Ingerasul tau Bogdanel trimitem la cer si ! Zbor lin, Bogdan-Emilian, zbor lin!
Imi pare rau scumpa mamica de pierderea suferita !! Sunt alaturi de tine ! Cred ca atunci cand ti-ai scris povestea nu am mai putut intra pe forum din varii motive ..ca si acum si povestea ta s-a pierdut printre celelalte si eu nu am avut timp sa le "frunzaresc : pe toate , pentru ca atunci ca si acum iti spun cu toata dragostea , cumta alaturi de tine si inteleg prin ce drama ai trecut !!
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales