pentru tine mamica de ingeras si
pentru ingerasul Bogdanel....aici suntem alaturi de tine...aici ii poti scrie lui Bogdanel tot ce simti pentru el... 
bine ai venit in familia E.M.M.A. unde durerea pare mai usoara ... Sunt sigura ca desi au trecut anii ingerasul tau a simtit in permanenta dragostea ta, iar tu i-ai oferit-o cu mare drag ... Etapele prin care tu ai trecut in toti acesti ani sunt etape prin care noi inca nu am trecut ... dar stiu ca scriind cateva randuri din suflet putem sa te ajutam si pe tine sa mergi in continuare cu capul sus si multa putere ... pentru ingerasul tau Bogdanel zbor lin printre
iar tie multa putere in continuare.

La multi ani! mezinei familiei ... si da in mod sigur ingerasii isi vegheaza fratiorii si ii vegheaza pe cei dragi ... Zbor lin
Bogdanel ... sunt sigura ca esti mandru de mamica ta, care dupa ce te-a pierdut a luptat si a adus pe lume 3 minuni ... Multa putere in continuare Luciana
, zeci de
si sute de
pentru momentele cand sufletul iti plange. Suntem alaturi de tine cu tot sufletul in fiecare pas pe care il faci catre inainte.

mamica de ingeras Bogdan si sunt alaturi de tine si starea pe care spui ca ai avuto atunci...o am si eu acum,micuta mea are 2 luni de cand nu mai este....
dar datorita mamicilor din familia EMMA parca pot trece mai usor ...aici vei gasi sprijin si intelegere..
BOGDANEL
Luciana....pentru mine reprezinti o speranta una de care am mare nevoie...am 1 an si jumatate de cand mi-a murit fetita tot din cauza unor probleme respiratorii...si sper din suflet sa-mi daruiasca si mie D zeu un copil sanatos...insa i-mi este foarte frica ...te imbratisez draga mamica si ingerasului tau zbor lin...

, lasa-ma sa te
tareee, taree, sa-ti spun ca imi pare rau ca si tu ai trecut prin acesta mare duree, aceasta mare pierdere....
mea sa-ti transmita puterea si forta de care ai nevoie...
al cerului, primeste de la mine un cos mareee de
colorate.

, zeci de ganduri bune si multa liniste sufleteasca.
si

Bogdanel!
pentru ingerasul tau scumo.p.
drag

noastre iti vor aduce un strop de alinare.
si
!
Bogdan-Emilian, zbor lin!