Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Mama de inger ROXANA GABRIELA

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
60 mesaje • Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4

Mama de inger ROXANA GABRIELA

Mesajde raluca33 pe 18 Aug 2010, ora 12:11

Nu am scris niciodata despre ce mi s-a intamplat in ianuarie 1999 cand am nascut prin cezariana o fetita sanatoasa care a avut abgar 9 la nastere, iar din cauza delasarii si incompetentei medicilor si asitentelor care au fost de garda in spitalul Pantelimon Bucuresti, a luat microbul Clepsiela si a murit in 10 zile.
Acum da am puterea sa vorbesc despre aceasta drama a vioetii mele.
Am ramas arcata pe viata, m-am transformat foarte mult din punct de vedere psihic, am devenit alt om Dumnezeu pe care l-am rugat sa mi-o dea inapoi a facut o minune si mi-a dat o fetita in anul 2001 o fetita sanatoasa, superba. A umplut oarecum golul lasat de Roxana.
Mi-e greu, este un subiect pe care am dorit sa il ingrop, deoarece asa am consideratca imi face mai bine. Am facut o mare greseala deoarece am devenit o persoana foarte agitata, intoleranta cu cei din jurul meu. Evolutia mea pshica nu a fost una buna. M-am ridicat singura fara ajutorul medicilor de specialitate, dar am ramas un om dur.
Nici macar nu imi gasesc cuvintele stiu ca EA este acolo sus si ne vegheaza.
Cand am vazut tragedia de la spitalul Giulesti am incremenit
Personalul de caolo este de condamnat total stiu ce vorbesc sunt invatate sa stea toata ziua la cafele si micutii singuri. :( :(
raluca33

Locaţie: bucuresti
Sus

Re: Mama de inger ROXANA GABRIELA

Mesajde sandy pe 18 Aug 2010, ora 12:26

imi pare tare rau ..de ceea ce ai trait!!

eu am trait o experienta tot grea...desi l-am pierdut pe ingerasul meu(Raul)..asa vroiam sa -i pun numele... la doar 4 luni de sarcina...au trecut 7 ani..si nu am putut uita vreodata....cu atat mai greu le e parintiilor care au dus sarcina pana la capat..si l-a fost distrusa viata...asa...ce credeti ca mai sunt oameni acum...??,,nu.... stiu si eu cum am fost!!!.....numai gandul la DD..si firea noatra omeneasca...asa cum am fost lasati...sa ne detasam oarecum...dar durerea si...suferinta sufleteasca..nu piere niciodata!!!

acum am alt baietel..cris..e lumina mea..cu toate astea...ma gandesc la Raul...de cate ori plang...ma gandesc sa nu mai plang!!!....aceasta durere e enorma..mai ales cand vad copii abandonati...lasati in voia sortii.... :(( :(( :((
sandy

Locaţie: calarasi
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 18 Aug 2010, ora 13:09

Draga Raluca , te imbratisez !!
Imi pare atat de rau pentru scumpa ta ingerasa !!
Asa e , fara o asistenta de specialitate , dupa pirderea suferita , poti inebuni !!
Eu , mai trebuia sa ma si ascund de ceilalti doi copii , pe care-i am , sa ma prefac ca sunt bine , desi nu cred ca nu au simtit dieprarea si durerea mea !!
Sotul meu ma mai forta si el uneori , si imi tot spunea , ca la ei nu ma gandesc ?!!
ma gandeam ..doar ca nu -mi puteam reveni din durere si soc !!
erau coplesitoare !!
Iti inteleg , la fel de bine si ura , si duritatea in care ti-ai invalui sufletul ....

Draga mea totusi printesa ta , a fost langa tine permanent , si te-a inconjurat cu iubirea ei neconditionata , ajutandu-te sa treci peste durere , ajutandu-te sa te ridici in fiecare zi !!

Pentru ingerasa ta mica mii de flori , si un pupic dulce-dulce !! >:D< :x :* O:-) [-o< @};- @};-
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde adina pe 18 Aug 2010, ora 13:20

Draga Raluca , ma bucur nespus ca ti-ai decshis sufletul aici laturi de noi , de mamele care au pierdut cate un copilas si care te inteleg perfect , imi pare nespus de rau pentru pierderea ta , este foarte greu iar pierderea uni copilas te schimba pe viata asta este adevarat , iti doresc multa putere , alinare si numai bine , scumpa ta ingerasa are grija de voi si va vegeaza mereu , in special pe surioara eu , multa putere mamica de ingeras >:D< .
adina

Locaţie: marghita
Sus

Mesajde raluca33 pe 18 Aug 2010, ora 16:32

Va multumesc pentru mesaje si Dumnezeu sa va dea putere si sa va traiasca copilasii.
Ingerasii nostri ne vegheaza de sus
Va rog sa ma credeti ca am adunat atat de multa ura pentru tot personalul din maternitati in special , nu pot sa concep cum au putut sa lase copii singuri la terapie intensiva, acum au spus la tv ca , camerele de luat vederi au inregistrat 45 minute nu a trecut nici o asistenta pe la copilasi.
Offfffff, doamneeeeee :( :( :(
raluca33

Sus

Mesajde nicoleta pe 18 Aug 2010, ora 20:11

Buna, Raluca draga!
Imi pare extrem de rau ca ne cunoastem in astfel de imprejurari.
Ce frumos ar fi fost sa ne cunoastem intr+o excursie care sa ne aduca zambete pe obraji de cate ori ne aminteam de ea.
Insa soarta este scrisa pentru fiecare dintre noi, cu mult inainte de venirea noastra pe aceasta lume
Ai toata admiratia mea ca ai muncit sa te ridici, sa traiesti in continuare si nu ai ales suicidul sau nebunia. Esti puternica si iubita de Dumnezeu, iar ingerasa ta iti zambeste si este multumita ca reusesti sa gasesti alei ale binelui care sa te poarte in aceasta viata cu demnitate.
Te imbratisez, mamica iubitoare si te pupacesc pupaceste cu pupici pupaciosi.
Sper ca acesti pupici vor aduce macar un zambet pe chipul tau de mama iubitoare.
Sfanta Maicuta sa te ocroteasca !
Roxanei Gabriela, rugaciuni si lumina.
Tie, @};- @};- @};- , milioane de @};- @};- @};-
Cu mare drag, Nicoleta!
nicoleta

Locaţie: petrosani
Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 18 Aug 2010, ora 21:00

Raluca >:D< mamica O:-) Gabriela imi pare rau sa citesc povestea ta ... imi pare rau pt ca nu ar trebui sa existe mame de ingeri, decat de ingeri pe pamant, dar ... viata nu ne intreaba si e cruda uneori cu noi ... si e drept ca ne si transforma ... nu intotdeauan in ceva mai bun, insa ma bucur ca ne-ai intalnit si aici sa sti ca vei avea mereu pe cineva alaturi, cineva care sa inteleaga ce traiesti.
Pentru O:-) tau din cer Gabriela un zbor li printre miile de stele si sa se joace fericita cu Gabriela mea, iar pt O:-) tau de pe pamant numai bucurie sa va aduca.
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010
Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut
http://ingerasulgabriela.blogspot.com/
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

Locaţie: satu mare
  • Site web
  • YIM
Sus

Mesajde raluca33 pe 19 Aug 2010, ora 12:59

Eu nu mai imi revin m-a terminat aceasta tragedie de la giulesti, acum am citit ca a mai murit un bebelus.
Doamne fa ceva o minune te rog
raluca33

Sus

Mesajde adina pe 19 Aug 2010, ora 13:21

Da draga mea acu sunt 5 bebe mori Doamne ai grija de ei , iti dai seama ce simt acele mama Doamne ajutale si dale putere , numai bine draga mamica ai grija de tine si trebe sa te linistesti , gandestete ce mult iti iubesti ingerasa , O:-) [-o< @};- *-:) (*) .
adina

Sus

Mesajde aditza_tl pe 19 Aug 2010, ora 13:34

RALUCA ,DRAGA MEA,PRIMESTE SI DE LA MINE O >:D< MARE.ESTE DUREROS SA STII CA AI NASCUT UN COPIL SANATOS SI DIN VINA SI NEPASAREA CADRELOR MEDICALE, NU TE POTI BUCURA DE EL.SA-TI DEA DD MULTA PUTERE SI ALINARE SUFLETEASCA,SCUMPA MEA :x

PT MICUTA TA O:-) ,UN BUCHET DE @};- , [-o< SI MULTA *-:)
Adriana,mamica de inger Cosmin si de pui mic,Cristian-Florin
aditza_tl

Locaţie: BREAZA Jud.PRAHOVA
Sus

Mesajde DARIA MIHAELA pe 19 Aug 2010, ora 13:46

la fel am patit si eu dar anu asta acum 2 luni jumate tot la pantelimon am nascut si a decedat sincere regrete si multi multi :* tie si ingerasului tau miii si mki de >:D< sanatate si multa fericire sincere condoleante
DARIA MIHAELA

Locaţie: rominia
Sus

Mesajde raluca33 pe 21 Aug 2010, ora 10:36

Sa va dea Dumnezeu putere sa treceti peste si sanatate sa puteti da nastere altor copii.
Mie mi-a dat Dumnezeu sa am o alta fetita DeENISA-STEFANIA e sanatoasa tun are 9 ani am nascut-o in maternitatea CARITAS.
Daria, offffff sunt niste nenorocite de asistente acolo doamneeeee
Pot intreba ce au facut? adica cum s-a intamplat?
E un microb acolo intraspitalicesc numit clepsiela care face ravagii.
Offffff
raluca33

Sus

Mesajde adina pe 21 Aug 2010, ora 10:59

Numai bine draga Raluca , un sfarsit de saptamana minunat alaturi de cei dragi tie , multa putere si alinare , >:D< din partea mea , ingerasei tale zbor lin (*) , lumina vesnica *-:) si mii de @};- @};- si [-o< .
adina

Sus

Mesajde cristina_iancu pe 21 Aug 2010, ora 11:52

>:D< >:D< >:D< Scumpa mamica de ingerasa permite-mi sa iti trimit si eu imbratisari calduroase >:D< >:D< >:D<
Am creat pentru iubita ingerasa un balonas alb si o pagina cu povestioara ei http://www.organizatiaemma.ro/node/650 , iar datele sale de comemorare au fost trecute in calendarul EMMA.

@};- @};- @};-
Imagine
Mămica îngeraşului fluturaş Denisa Georgiana şi a micuţei Eliza Ana-Maria
Desene pentru un îngeraş: http://dennyg.daportfolio.com/
cristina_iancu

Locaţie: Bucuresti
Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 22 Oct 2010, ora 19:46

Raluca >:D< oarecum minunea s-a intamplat ... chiar daca au mai plecat din pacate cativa copii la cer, din spitalul Giulesti, o minune i-a salvat pe cei 5.
Sper ca tu esti bine si vei mai intra aici. Pentru Gabriela ta mii de @};-
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

• Site web
  • YIM
Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 8 Noi 2010, ora 00:33

Azi de ziua ta onomastica, O:-) al cerului, iti spun La multi ani, acolo printre ingerasi ... precum Arhanghelul Gavril ... parca un nume predestinat, pentru noi acum cel mai frumos nume ce exista pe pamant ... numele fetitei noastre dragi. Pentru parintii tai multa putere si alinare.
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

• Site web
  • YIM
Sus

Mesajde georgeta74 pe 8 Noi 2010, ora 07:56

La multi ani eterni, ingerasa Gabriela!
georgeta74

Locaţie: targoviste
Sus

Mesajde marwana pe 8 Noi 2010, ora 19:10

Zbor lin, drag ingeras, din partea echipei EMMA :x si un brat mare de @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde loredana33 pe 8 Noi 2010, ora 20:00

TE >:D< RALUCA IAR PENTRU O:-) TA GABRIELA MULTE ,MULTE @};- @};- @};- @};- .LA MULTI ANI MICUTO.
loredana33

Locaţie: timisoara
Sus

Următorul

Scrie un răspuns
60 mesaje • Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro