Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

sint o mamica de copil de ingeri

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
17 mesaje • Pagina 1 din 1

sint o mamica de copil de ingeri

Mesajde nora pe 19 Feb 2010, ora 20:35

buna.sint asa suparata nici nu stiu cum sa scriu sa ma pot descarca mai bine.Am sufletul plin de durere de 6 ani ne chinuim sa avem si noi un bebe.dupa atitea analize a spus ca totul e bine si sotul e ok.dar cind am ramas insarcinata prima data am pierdut din cauza ca nu duceam sarcina.dupa ani de zile cind nu ma mai asteptam am ramas din nou dar acuma era altfel sarcina era mare4 luni si mergeam la doc regulat lunar imi spunea totul e ok.dar in tro zi am inceput sa am dureri de nu ma mai puteam misca.am facut hemoragie interna a trebuit sa-mi scoata o trompa si mia spus ca pe cale naturala nu mai am sanse.acum ne gindim doar la inseminare artificiala sa o incerc si pe asta
.daca medici descopereau de ani de zile ca am avut o trompa infundata era altfel acum.dar asta e acuma nu mai am ce sa fac decit sa ma rog la d d sa-mi dea o minue sa pot avea un bebe.va multumesc
Ultima oară modificat de nora pe 20 Feb 2010, ora 15:09, modificat 1 dată în total.
nora

Locaţie: tg neamt
Sus

Re: sint o mamica de copil de ingeri

Mesajde marwana pe 19 Feb 2010, ora 21:25

Te >:D< si i ti spun 'Bun Venit'' in familia noastra. I mi pare tare rau pentru pierderile suferite de tine. Ce pot spune este.....ca inteleg durerea pierderii, cunosc sentimentul deznadejdii, cunosc tristetea ce o simti dar ....trebuie sa ai incredere in DD, trebuie sa gasesti speranta sa crezi ca va fi bine. Am sa ma rog la DD sa ti asculte rugile si sa ti dea multa putere sa poti merge mai departe.
[-o< pt O:-) O:-) tai scumpi
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde cristina_iancu pe 19 Feb 2010, ora 21:26

>:D< Draga mamica de ingerasi te intampin cu bratele deschise >:D<

Citind scurta povestioara a ingerasilor tai simt cata durere este in sufletul tau :* >:D<
Ma bucur ca ti-ai deschis sufletul, aici pe forum, si ne-ai spus despre ingerasii tai...ai sa vezi ca aici vei gasi mamici de ingerasi dispuse sa te asculte si oricand vei vrea sa vorbesti despre ingerasii tai vei fi mereu ascultata.

Am creat pentru ingerasii tai un balonas alb si o pagina cu povestioara lor http://www.organizatiaemma.ro/node/569

Mult curaj draga mea :* :* :*

(*) (*) pentru ingerasi si @};- pentru mamica
Imagine
Mămica îngeraşului fluturaş Denisa Georgiana şi a micuţei Eliza Ana-Maria
Desene pentru un îngeraş: http://dennyg.daportfolio.com/
cristina_iancu

Sus

Mesajde nicoleta pe 19 Feb 2010, ora 23:01

Buna, nora noastra scumpa!
Imi pare atat de rau ca ne cunoastem in astfel de imprejurari, dar odata ce suferi iti va prinde bine vizita aici. In acest loc de suflet pentru suflet, nimeni nu te va judeca ci dimpotriva fiecare va avea o vorba calda pentru inima ta indurerata.
Te imbratisez si sa ai mareu incredere in ajutorul Lui Dumnezeu caci El iti va aduce impliniri si vei vedea ca sunt multe parti ale vietii, atat de frumoase incat ne ajuta sa iubim viata asa cu toate necazurile din ea.
Ingerasii vor fi mereu ai nostrii, ne vor simti si vor aduce un mare aport la viata noastra buna.
Nu iti pierde speranta, atat timp cat iubesti copilasii enorm, vei primi, dar incearca sa fi cat mai buna, sa nu invidiezi alte mame, sau alti copii, iar cand vei putea ajuta pe cineva sa o faci. Asa iti vei hrani sufletul frumos si vei trai demn pentru ca Cerul sa te ajute si pe tine.
Numai bine, Dumnezeu sa te ocroteasca.
Pupici pupaciosi cu mare drag, Nicoleta1
nicoleta

Locaţie: petrosani
Sus

Mesajde monicamuresan pe 19 Feb 2010, ora 23:03

=(( Offf Nora, e greu, e atat de greu sa treci prin aceasta suferinta. Dar ne-ai gasit pe noi, care te intelegem atat de bine prin ce treci... Nu ezita nici o clipa, cand simti nevoia, intra pe forum si povesteste cu noi. Spune-ne ce simti, cum te simti, iar noi te vom >:D< de fiecare data. Incearca sa nu-ti pierzi credinta si speranta. Poarta ganduri bune si incerca sa oferi un zambet fiecarui copil pe care il vezi. Copiii sunt atat de scumpici, atat de gingasi, atat de puri. Sufletul tau trebuie sa emane Iubire, iar tu vei primi Iubire.
Te >:D< si sunt alaturi de tine. Primeste un buchet mare de @};- , iar Ingerasilor tai, multe [-o< si (*)
Monica, mamica Ingerasului Mircea-Serban si a surioarei lui de pe Pamant, Sofia Anabella: https://picasaweb.google.com/ingerasul. ... directlink
monicamuresan
Moderator

Locaţie: dej cluj
Sus

Mesajde nicoleta pe 20 Feb 2010, ora 09:37

Buna, Nora draga!
Iti doresc un sfarsit de saptamana minunat si vei vedea ca toate sambetele petrecute alaturi de E.M.M.A. vor fi frumoase si iti vor aduce multe liniste in sufletul tau iubitor.
Te imbratisez si sper cu tarie ca odata intrand in aceasta familie a oamenilor cu suflet sa iti gasesti izvorul cu optimism.
Te pupacesc pupaceste cu pupici pupaciosi, numai bine, scumpa noastra prietena.
Pentru puterea cu care iubesti, primeste cu mare drag, @};- @};- @};- , milioane de @};- @};- @};- .
Pentru toti cei dragi tie de acolo dintre stele, rugaciuni si multa lumina.
O zi buna!!!!
nicoleta

Locaţie: petrosani
Sus

Mesajde Daniela Ginju pe 20 Feb 2010, ora 10:31

Scumpa noastra Nora, cu durere in suflet iti spun bine ai venit alaturi de noi mamele de ingeri.
Aici noi care am trecut prin aceleasi suferinte ca si tine te intelegem si incercam atat cat putem sa-ti fim aproape si sa-ti alinam un pic durerea.
Iti doresc din suflet multa sanatate si te >:D< cu mare caldura.
Daniela G. - mama ingerasului Ioana-Valentina
Imagine
Daniela Ginju

Locaţie: OTOPENI
  • YIM
Sus

Mesajde Marinela pe 20 Feb 2010, ora 13:34

Draga Nora, aici o sa capeti puterea de a merge. Te-ai alaturat noua pentru ca doreai atat de mult sa vorbesti cu cineva.
Iata-ne, te ascultam acum si de fiecare data cand vei vrea sa ne povestesti ceva, sa plangi, cand simti ca nu mai poti...
De ce sa iti spuna ca nu vei mai face copiii?
Nu stiu ce sa iti spun, imi pare tare rau pt ceea ce ai pierdut, fie baietel, fie fetita, durerea e aceeasi. Si mie mi s-a intamplat de atatea ori!...
Era acolo, un in burtica ta!
M-am gandit mult la titlul topicului tau. La inceput am crezut ca e o greseala. Dar poate nu e...
Esti o mamica de copil de inger! Copilul tau e copil de inger! Nu inger, ci copil de inger!
Este maxim de duiosie! Intelegi? E asa de dulce si de trist...
Te imbratisez din suflet
Marinela

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde adina pe 20 Feb 2010, ora 14:24

Draga Nora imi pare tare rau pentru tine , pentru pierderea ta , iti doresc multa putere speranta , credinta si tarie in suflet , stim cum te simti aici toate te intelegem perfect prin ce treci , draga mea te rog consulta si alti medici pentru ca nu pot sa -ti zica cineva asa ceva ca nu vei mai putea avea de ce ? trebe sa mergi si in alte parti sa vezi apoi se decide , iti doresc numai bine iar scumpilor tai ingerasi multe @};- @};-
adina

Locaţie: marghita
Sus

Mesajde nora pe 20 Feb 2010, ora 14:59

buna stau si ma gindesc eu si sotul meu iubim f mult copii,si tre sa trecem prin atitea incercari,oare cu ce am gresit?
doc cind ma operat in roma italia mia scos o trompa afara si mia spus ca nu mai pot avea bebe pe cale naturala
..acum ma intereseaza sa pot sa ajung in ungaria la sheghed la o clinica buna sa ma pot programa de inseminare in vitro.stiu ca nici aici nu este sigur dar vreau sa incerc.eu nu mi pot imagina viata fara un copil ,de atitea ani imi doresc si cind am ramas in sf am pierdut .asta e cea mai mare durere din viata mea.nici nu stiu cum pot explica am o durere mare in suflet.eram asa fericita cind am aflatca sint insarcinata ca am sunat pe toata fam si cunoscutii sa i anunt ca in sf voi deveni mamica.simpteam ca in burtica mea e rodul dragostei noastre.sotul zice sa mergem mai departe si daca d d vrea sa faca o minune o va face la timpul ei.va multumesc
nora

Locaţie: tg neamt
Sus

Mesajde adina pe 20 Feb 2010, ora 15:03

Draga mea eu umblu la un medic foarte bun din Debrecin acuma unde voi face analizele saptamana viitoare daca doresti pot sa cer nr de tel de la el stiu sigur ca el face inseminari daca stii sa vb ungureste , daca nu am si de la o asistenta care merge cu tine care vb romaneste si iti traduce, iti doresc multa putere draga mea .
adina

Locaţie: marghita
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 1 Mar 2010, ora 15:39

@};- %%- %%- @};-
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 6 Iun 2010, ora 19:29

Ce mai faci draga Nora , Ce ai mai rezolvat ?!
Cum mai esti ?
Ai rezolvat ceva ,sper din suflet ca ai vesti bune ,ma rog sa fii sanatoasa si sa ai tot ce-ti doresti !
>:D< :x @};- @};- :*
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 25 Dec 2010, ora 13:55

Ganduri bune, sanatate, daruri multe, imbelsugate. Mosul bun sa va aduca tot ce va doriti! Craciun fericit!
Imagine
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010
Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut
http://ingerasulgabriela.blogspot.com/
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

Locaţie: satu mare
  • Site web
  • YIM
Sus

Mesajde Iza pe 27 Dec 2010, ora 20:56

Pentru tine, cu drag,

http://www.jacquielawson.com/viewcard.a ... urce=jl999

Sarbatori fericite!
"If you have no voice: SCREAM !
If you have no legs: RUN !
If you have no hope: INVENT !"

(Cirque du soleil - "Alegria")
Iza

Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 21 Iun 2011, ora 08:33

Draga Nora ganduri bune ale intregii familii E.M.M.A. se indreapta catre tine. Primeste :* si >:D< de la noi.
Sa stii ca ne gandim la tine si iti dorim liniste sufleteasca si numai bine. Nu ai mai scris de mult. Nu ne-ai spus de mult cum mai esti ... daca ati reusit sa faceti FIV, daca visul de a avea un copil s-a implinit. Vrem sa sti ca suntem cu gandul la tine si nu esti singura
Pentru tine o mare >:D< , Iar pentru O:-) tau mii de @};- si zbor lin printre (*) si *-:)
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010
Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut
http://ingerasulgabriela.blogspot.com/
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

Locaţie: satu mare
  • Site web
  • YIM
Sus

Best Hints On Selecting Freight Truckload