Pentru ca Organizatia EMMA, respectiv Ziua Mamelor de Ingeri, sa capete vizibilitate, incredere, respect si sustinere, este necesar ca acest eveniment sa fie foarte bine organizat (contactate si informate din timp, mamele/familiile din zonele in care va aflati, stabilit un loc potrivit, impartirea responsabilitatilor si, neaparat, anuntarea din timp a celor din mass-media!!!).
Pe deasupra, pentru a avea un impact puternic, este esential sa fie sustinut in aceeasi zi, la aceeasi ora, in toate orasele din tara!
De asemenea cred ca ar avea un impact vizual foarte puternic si s-ar transmite un mesaj foarte clar, daca participantii vor purta tricouri cu sigla EMMA (viewtopic.php?f=9&t=312)!
Pentru a avea grija si de mediul inconjurator, rugamintea mea este, sa folositi baloane din latex (sunt biodegradabile)...si neaparat umflate cu helium

Am stat stramb si am cugetat drept

Ziua Mamelor de Ingeri, va fi de acum incolo in a doua duminica a lunii mai! Si am sa va explic de ce:
* Data de 9 martie, se muta in fiecare an, cu o zi, intrandu-se in saptamana, cand este foarte greu sa aduni oamenii de pe la servicii si alte obligatii!
*Duminica este ziua in care majoritatea nu-si mai fac mari planuri, a doua zi fiind zi de lucru, deci sunt mai mari sansele de a fi liberi!
*Am ales luna mai, pentru ca in aprilie, exista riscul sa coincida cu Sarbatorile de Paste
*Desi a fost aleasa initial prima duminica(pentru a fi mai usor de retinut), e prea aproape de data de 1 Mai, cand lumea pleaca de cele mai multe ori intr-o minivacanta

* In luna mai este mai cald si deci mai placut sa stai afara (o sansa in plus, sa creasca numarul participantilor

* In luna mai, lumea inca nu pleaca inca in concedii!
V-as ruga sa va inscrieti aici, cele care doriti sa va ocupati de organizare, in orasul din care sunteti

O organizare buna asigura pe jumatate, succesul unui eveniment! Si fiind vorba de un eveniment in memoria copiilor nostrii, cred ca merita toata atentia!
Anul trecut a fost o atmosfera extraordinara....imi doresc, ca in acest an sa fie cel putin la fel de ...speciala, cum a fost atunci....
Doamne ajuta!
***********************************************************************************************************
In concluzie, anul acesta, Ziua Mamelor de Ingeri, va fi in a doua duminica a lunii mai, adica, in data de 10 Mai, la ora 18.30!(soarele va apune in acea zi, la 20.30)
***********************************************************************************************************
In Bucuresti, acest eveniment va avea loc pe Stadionul Iolanda Balas
Va multumesc si va imbratisez cu drag!!!
P.S. Am modificat din nou, de data asta definitiv, data evenimentului deoarece 1 mai este zi nelucratoare fiind Ziua Internationala a Muncii si toata lumea este plecata la mare sau la munte. Asadar, in fiecare an, Ziua Mamelor de Ingeri va fi sarbatorita in a doua duminica a lunii mai.