Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Organizatia EMMA ‹ Evenimente
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Ziua Mamelor de Ingeri- 10 mai 2009

Calendarul Organizatiei E.M.M.A.
Scrie un răspuns
260 mesaje • Pagina 1 din 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 14

Ziua Mamelor de Ingeri- 10 mai 2009

Mesajde Bianca pe 6 Feb 2009, ora 17:35

Dragele mele >:D< , pentru ca se apropie luna martie si pentru ca stiu ca se doreste ca Ziua Mamelor de Ingeri, sa devina o traditie, vreau sa va anunt un lucru important legat de asta:

Pentru ca Organizatia EMMA, respectiv Ziua Mamelor de Ingeri, sa capete vizibilitate, incredere, respect si sustinere, este necesar ca acest eveniment sa fie foarte bine organizat (contactate si informate din timp, mamele/familiile din zonele in care va aflati, stabilit un loc potrivit, impartirea responsabilitatilor si, neaparat, anuntarea din timp a celor din mass-media!!!).
Pe deasupra, pentru a avea un impact puternic, este esential sa fie sustinut in aceeasi zi, la aceeasi ora, in toate orasele din tara!

De asemenea cred ca ar avea un impact vizual foarte puternic si s-ar transmite un mesaj foarte clar, daca participantii vor purta tricouri cu sigla EMMA (viewtopic.php?f=9&t=312)!

Pentru a avea grija si de mediul inconjurator, rugamintea mea este, sa folositi baloane din latex (sunt biodegradabile)...si neaparat umflate cu helium ;) ... De asemenea, ar fi bine ca baloanele sa fie legate cu ata din bumbac, nu din plastic!

Am stat stramb si am cugetat drept ;) ....zic eu ;;) ..si am ajuns la urmatoarea concluzie:

Ziua Mamelor de Ingeri, va fi de acum incolo in a doua duminica a lunii mai! Si am sa va explic de ce:

* Data de 9 martie, se muta in fiecare an, cu o zi, intrandu-se in saptamana, cand este foarte greu sa aduni oamenii de pe la servicii si alte obligatii!

*Duminica este ziua in care majoritatea nu-si mai fac mari planuri, a doua zi fiind zi de lucru, deci sunt mai mari sansele de a fi liberi!

*Am ales luna mai, pentru ca in aprilie, exista riscul sa coincida cu Sarbatorile de Paste

*Desi a fost aleasa initial prima duminica(pentru a fi mai usor de retinut), e prea aproape de data de 1 Mai, cand lumea pleaca de cele mai multe ori intr-o minivacanta <:-p. (in ultimile doua duminici, nu se poate, pe stadionul din Bucuresti, care ne va gazdui, fiind programate concursuri sportive :-?? !)

* In luna mai este mai cald si deci mai placut sa stai afara (o sansa in plus, sa creasca numarul participantilor ;) ), plus faptul ca sansele de ploaie sunt mai reduse! ... [-o<

*
In luna mai, lumea inca nu pleaca inca in concedii!

V-as ruga sa va inscrieti aici, cele care doriti sa va ocupati de organizare, in orasul din care sunteti =D> !

O organizare buna asigura pe jumatate, succesul unui eveniment! Si fiind vorba de un eveniment in memoria copiilor nostrii, cred ca merita toata atentia!

Anul trecut a fost o atmosfera extraordinara....imi doresc, ca in acest an sa fie cel putin la fel de ...speciala, cum a fost atunci....

Doamne ajuta!
***********************************************************************************************************
In concluzie, anul acesta, Ziua Mamelor de Ingeri, va fi in a doua duminica a lunii mai, adica, in data de 10 Mai, la ora 18.30!(soarele va apune in acea zi, la 20.30)
***********************************************************************************************************
In Bucuresti, acest eveniment va avea loc pe Stadionul Iolanda Balas
Va multumesc si va imbratisez cu drag!!!
P.S. Am modificat din nou, de data asta definitiv, data evenimentului deoarece 1 mai este zi nelucratoare fiind Ziua Internationala a Muncii si toata lumea este plecata la mare sau la munte. Asadar, in fiecare an, Ziua Mamelor de Ingeri va fi sarbatorita in a doua duminica a lunii mai.
...in memoria Lor si cu tot sufletul alaturi de Voi! Bianca
http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/
http://www.youtube.com/watch?v=lx74_vfrLcE
Bianca
Fondator E.M.M.A.

Locaţie: Bucuresti
  • Site web
Sus

Re: IMPORTANT- Ziua Mamelor de Ingeri

Mesajde nicoleta pe 7 Feb 2009, ora 02:26

Buna, Bianca draga!
Scumpa mea, sunt intr-u totul de acord cu tine, si imi doresc enorm de mult sa pot organiza si eu aici in Petrosani o astfel de intrunire.
Insa, din pacate, aici, inca aceste femei se feresc de cei care nu sunt parinti de ingeri, ...nu stiu de ce, ...la fiecare persoana se explica altfel, cunosc o mamica pe care o supara cand vede sau aude ceva ce-i aminteste de acest necaz al ei, altele nu vor ca lumea sa stie cat sufera ele, unii oameni cred ca daca nu isi plang amarul lumea nu stie prin ce trec ei, dar nu e asa, oricine stie ca nu exista necaz mai mare decat pierderea pruncului, iar noi tocmai asta ne dorim, sa intindem o mana spre cei care sunt parinti de ingerasi.
Voi apela la presa locala, la televiziunea locala, sa ma sprijine , poate voi reusi sa le arat acestor mame acea raza de lumina pe care tu ne-ai aratat-o noua.
Te imbratisez si doresc sa auzim de cat mai multe astfel de intruniri.
O zi buna, tuturor, iar cei care doresc sa participe in Petrosani la aceasta intrunire, ii rog sa ma contacteze.
nicoleta

Locaţie: petrosani
Sus

Mesajde Angela pe 7 Feb 2009, ora 11:28

Eu cred ca este o idee foarte buna ca ZIUA MAMELOR DE INGERI sa fie in ultima duminica a lunii mai. Argumentele aduse de Bianca sunt foarte clare. Asadar gasesc aceasta propunere ca fiind binevenita si.....bineinteles ca am sa ma ocup aici in Timisoara de organizarea acestui eveniment atat de important pentru noi, parintii de ingeri! O:-)
N-am sa uit niciodata emotia lui 9 Martie 2008....si mai ales n-am sa pot explica in cuvinte ce a insemnat pentru mine acea "sansa" de a face ceva....altceva decat a sta si a-mi plange dorul...
Deci....spun prezent si promit sa fac tot ce imi sta in putere pentru ca Ziua mamelor de ingeri sa fie si aici in Timisoara un eveniment demn si pe masura semnificatiei sale sufletesti!
Doamne ajuta!
Si sa nu uit.....daca anul trecut am reusit singura....acum am ajutoare de nadejde si le multumesc din suflet pe aceasta cale....dragelor mele Genny, Ella, Vio, Diana, Otilia, Ioana, Marinela.... >:D<
Angela, mama ingerasului Calin Gabriel si a unei minuni pe Pamant, Octavian Andrei
Angela

Locaţie: TIMISOARA, ROMANIA
Sus

Mesajde simona bas pe 7 Feb 2009, ora 13:02

Este o idee foarte buna!Suntem deacord cu tine...eu si mamicele din Botosani si Suceava!Vom simti ca in ziua ceea suntem si noi mame!
Multa sanatate si multa putere! (*) [-o<
Simona si Alin , parintii ingerasului Stelian!!!
simona bas

Locaţie: suceava
Sus

Mesajde ritamaya pe 8 Feb 2009, ora 13:54

Pe cuvantul meu ca exact acum 5 minute ma gandeam ca voi suferi o dezamagire profunda pe 9 martie, pentru ca nu vor veni parinti la Ziua Mamelor de Inger... tocmai pentru ca e luni si foarte multa lume e la munca. E minunata ideea, Bianca! Mi-ai luat o stanca de pe inima! Voi organiza din nou pentru Baia Mare.
Mamicile din Baia Mare sau din imprejurimi care vor sa ma ajute sau doar vor sa participe la Ziua Mamelor de Ingeri, in prima duminica a lunii mai, va rog sa ma contactati la nr. de tel. 0752- 222.175. Incepem de pe acum, ca sa fie totul bine pus la punct. Timpul trece atat de repede!
Doamne ajuta!
Rita - mami de ingeri
ritamaya

Locaţie: Baia Mare, Maramures
  • YIM
Sus

Re: IMPORTANT- Ziua Mamelor de Ingeri- 2009

Mesajde erikavoinescu pe 8 Feb 2009, ora 21:52

Buna mamicilor de ingeras este o idee buna ca '''Ziua mamelor de ingeras sa fie in prima duminica din luna MAi atunci fiind mai cald si oamenii mai liberi.Eu mama O:-) :') Ingerasului Erick Robert ma ofer sa ma ocup de aceasta organizare la Cluj Napoca de aceea care doriti sa ma ajutati sau doar si prezenta voastra sa mi-o comunicati.la nr. de tel. 0747 - 151.825 sau adresa de email erikavoinescu@yahoo.com VA astept cu mare drag sa ma contactati .''Haideti mamicilor sa dam si noi un sens acestei zile . va pup =(( =(( >:D<
erikavoinescu

Locaţie: cluj napoca
Sus

Mesajde nicoleta pe 9 Feb 2009, ora 11:29

Buna, dragi parinti de ingeri, care locuiti in Valea Jiului, si nu numai.
Daca cititi aceste randuri si doriti sa ne intalnim in memoria ingerasilor nostrii, va rog sa ma contactati la numarul de telefon 0727- 536.808
Cu admiratie, Nicoleta Crineanu.
nicoleta

Locaţie: petrosani
Sus

Mesajde Liliana pe 10 Feb 2009, ora 00:08

Iata, un nou eveniment emotionant se apropie.
Primele semnale au inceput sa apara.

Ziua mamelor de ingeri 2009 - in a doua duminica a lunii mai - 10.05.2009 - ora 18:30

ATENTIE !!! - deoarece softul acestui forum nu permite mai mult de 10 adrese de mail in mesaj voi face astfel: unele adrese de mail vor fi scrise cu un spatiu liber dupa semnul @ . Cand veti folosi adresele respective (marcate cu rosu) sa stergeti acel spatiu liber.

Initiatorii si organizatorii pe plan local sunt :

Bucuresti - Bianca, Ana (gombos27@yahoo.com), Codruta_Theo(codruta_theo@yahoo.com), Daniela Ginju (danielaginju@yahoo.com), Liliana (subsemnata ;) ) Ralukut , amelia_pitik si lista continua.......
Locatia va fi aceeasi ca si anul trecut: la sediul Federatiei Romane de Atletism, stadionul Iolanda Balas, (situat pe str. Dr.Primo Nebiolo nr 2 - intrare de pe Kiseleff, vis-a-vis de Strandul Tineretului) - intrarea este libera

Petrosani, Valea Jiului - Nicoleta - telefon 0727-536.808(nicolle1967@yahoo.com)
Locatia : ...............

Timisoara - Angela(tel. 0743.700.325, email - angiflo@yahoo.com) si ajutoarele sale Genny, Ella, Vio, Diana, Otilia, Ioana, Marinela
Locatia : la sediul Scoala mamei junior, str. Cluj, nr. 17.

Botosani, Suceava - simona bas(bassimona@yahoo.com)
Locatia : Biserica Sf. Cuvioasa Parascheva din Botosani

Baia Mare - ritamaya - tel. 0752-222.175.(youngrita2000@yahoo.com), Riddick
Locatia :va fi aceeasi ca si anul trecut - Campul Tineretului din fata Muzeului de Etnografie, de langa stadionul de fotbal

Cluj Napoca - erikavoinescu - tel. 0747-151.825, (erikavoinescu@yahoo.com), Ildy - 0749238477, ID-ul de Mess: ildy81(ildy81@ yahoo.com) , Cristina,Simona , Rodica Gancea (tel. 0726.293.272, e-mail: cluj@ organizatiaemma.ro)
Locatia : pe Cetatuia Clujului in fata hotelului Belvedere

Oradea - Herdelean Laura - 0744-607.447(la_her@yahoo.com), Adina
Locatia : la troiţa din Orăşelul copiilor din Oradea (lângă Spitalul Clinic municipal „dr. Gavril Curteanu”, cunoscut drept Spitalul de copii, în Rogerius )

Constanta - DOMNICA - 0726-110.519
Locatia : pe plaja Modern, langa digul dinspre Portul Tomis

Craiova - - Mihaela76 - tel. 0764690147, scrieti pe mesaj privat
Locatia : Parcul Romanescu, pe platoul de la intrarea principală în parc

Sibiu - Steluta Simona Marti - 0723-002.259, stelamarti@ hotmail.com
Locatia : in Parcul Sub Arini, la statuia lui Mihai Eminescu

Targu-Jiu - Loredana Elena Nimara (0742-960.623, email: nelenaloredana@ yahoo.com) si Corina Andrusca- tel. 0743428902 si 0767910486 si corina_andrusca@ yahoo.com, marcel - tel.0746045673
Locatia : Insulita din parcul Central al orasului Targu Jiu

Brasov, - Lily (lily_lore) - telefon 0766226208
Locatia : Piata Sfatului

Iasi - dorina_miru - tel.0740041385 (moshmihai@ yahoo.com)
Locatia : Parcul de la Teatru

Bacau - Catalina din Onesti (catalina_stoleru@ yahoo.com)
Locatia : .............

Londra - Marea Britanie - Veronica Mincu - tel. 0752 6819972 (veronicamincu@ yahoo.com), impreuna cu Loredana (lilylore)
Locatia : ora 18:00 (ora Londrei) in Parcul Wipss Cross (se ajunge cu autobuzul 257: traseu Stratford-Walthamstow Central)

Asteptam confirmarile voastre si in alte orase ale tarii.
Bianca are dreptate: evenimentul va avea un impact asupra publicului in masura in care va avea o mai mare amploare la nivel national.
Mame de ingeri, pentru voi va fi aceasta zi...

Voi actualiza lista zilnic cu fiecare initiativa noua anuntata.
Liliana
Ultima oară modificat de Liliana pe 22 Mai 2009, ora 19:53, modificat de 63 ori în total.
Nu sunt mama de inger, dar totusi sunt aici. Alaturi de voi, parintii de ingeri...
Liliana

Sus

Re: IMPORTANT- Ziua Mamelor de Ingeri- 10 mai 2009

Mesajde Liliana pe 10 Feb 2009, ora 23:31

Am completat lista de mai sus, Codruta.
Si eu imi doresc sa ne cunoastem. La prima intalnire a mamelor de ingeri din 09 martie 2008 am fost foarte rezervata, adica nu am interactionat prea mult cu persoanele care au fost atunci pe Stadionul Iolanda Balas. Am ajutat-o doar pe Bianca in cateva aspecte ale organizarii si am sustinut actiunea prin prezenta mea acolo...

Ce amintiri emotionante mi-ai adus acum in memorie...
Cat de inaltatoare momente...
Ce cutremurator mi s-a parut momentul ridicarii baloanelor la cer in linistea lasata peste cei prezenti si in mangaierea razelor soarelui de primavara...
Ce profund a fost finalul aprinderii lumanarilor, al depunerii acestora in iarba frageda...
Aceste emotii nu pot fi descrise... ele trebuie traite, respirate, simtite cu toate cele 5 simturi - vaz, auz, gust, miros, simt tactil.
Eu, chiar nefiind mama de inger, am fost coplesita de sentimentele traite atunci.
Nu pot sti ce-a fost in sufletul vostru!
Doar mesajele din zilele urmatoare au evocat o parte din ce-ati trait cu atat de mare intensitate in ziua aceea!
In numele ingerasilor vostri, exista o zi a durerii voastre. Reuniti-va si anul acesta intr-o simtire, intr-o rugaciune comuna, intr-o amintire a voastra care sa se transforme in mesajul vostru catre lume.

Aceste cuvinte sunt o invitatie sincera catre cei care nu au participat la intalnirea de anul trecut : veniti anul acesta la intalnirea organizata cu ocazia "Zilei mamelor de ingeri 2009" din a doua duminica a lunii mai, respectiv in 10.05.2008 la ora 18:30!

Locatia acestei intalniri va fi anunta in timp util pentru fiecare oras in care vor fi confirmari de organizare aici viewtopic.php?f=9&t=300&p=7786#p7723

Cu drag, Liliana
Ultima oară modificat de Liliana pe 10 Mar 2009, ora 21:13, modificat de 3 ori în total.
Nu sunt mama de inger, dar totusi sunt aici. Alaturi de voi, parintii de ingeri...
Liliana

Sus

Mesajde Daniela Ginju pe 11 Feb 2009, ora 00:46

Buna ziua.
Ma bucur de data aleasa de Bianca , va fi frumos si cald nu vom mai tremura de frig ci doar de emotii.
Este foarte bine ca incepem mult mai devreme organizarea deoarece sunt sigura ca va iesi mult mai bine decat anul trecut pe 9 martie cand ne-am adunat doar cativa dintre cei care s-au anuntat si nu mai spun ca vom avea mult mai multi organizatori(asa sper).
La fel ca si Codruta ma alatur din nou in lista organizatorilor, eu si familia mea cu prietenele care au fost si anul trecut si inca cateva peste .
Imi doresc din suflet ca acei parinti , frati, surori, bunici, matusi, unchi de ingeri care nu si-au facut curajul de a participa anul trecut macar acum sa inteleaga ca este mai mult decat o alinare aceasta intalnire si ii asteptam cu drag alaturi de noi.
Va imbratisez cu drag si as vrea sa vad lista cat mai lunga. >:D< :*
Daniela G.
Daniela G. - mama ingerasului Ioana-Valentina
Imagine
Daniela Ginju

Locaţie: OTOPENI
  • YIM
Sus

Mesajde HERDEAN LAURA pe 12 Feb 2009, ora 16:49

Bună, dragele mele...
chiar înainte cu câteva minute am vorbit cu Adina din Oradea să ne organizăm pt. 9 martie.Anul trecut am fost singură, dar 2009 mi-a adus încă 3 ajutoare....
E o idee excelentă ! e mai potrivit duminica....

Aşadar, mămici şi tătici de îngeraşi din judeţul Bihor( şi nu numai) , prima duminică a lunii mai, ora 18.30, să o facem să fie extraordinară.Ne vom întâlni în Orăşelul copiilor (lângă Spitalul de copii în Rogerius) !
Cei care doresc să se implice să mă ajute sau cei care doresc să participe să mă contacteze la telef: 0744 - 607.447 sau pe adresa de email: la_her@yahoo.com
Abia aştept !
Sper să devină tradiţie !
Laura
HERDEAN LAURA

Locaţie: salonta, bihor
Sus

Mesajde Liliana pe 12 Feb 2009, ora 18:55

Am adaugat si Oradea pe lista.
Multumim si felicitari pentru implicare si initiativa, Laura!
Esti prima care a stabilit si locatia evenimentului la nivel local. Excelent!
Liliana

Sus

Mesajde ildy pe 13 Feb 2009, ora 21:25

BUNA DRAGELOR mi se pare o idee buna si ma alaturi si eu voua si alaturi de ericavoinescu o sa incerc sa fac aceasta zii cat mai frumoasa in memoria ingerasilor nostri va pup dulce ILDY :* ERICA DRAGA O SA IAU LEGATURA CU TINE PE MESS SI STABILIM CA ESTE DE FACUT SI VA ROG CELELALTE MAMICI SA VA INSCRIETI SI VOI SA FIM CAT MAI MULTE SI SA NE ADUCEM AMINTE CU DRAG DE INGERASII NOSTRI >:D<
ildy

Locaţie: cluj napoca
Sus

Mesajde Liliana pe 13 Feb 2009, ora 21:55

M-am gandit ca, in vederea organizarii din timp a Zilei mamelor de ingeri, din 10.05.2009, ne-ar fi de folos tuturor sa stim din ce zona a tarii provin membrii forumului care sunt parinti de ingerasi.

In baza listei de mai jos puteti sa identificati membrii din acelasi oras/zona de resedinta pentru a va putea contacta unii pe ceilalti, pentru a va intalni, pentru a va uni fortele si spiritele astfel incat in fiecare centru zonal al tarii sau oras mare de resedinta de judet sa puteti crea celule organizatorice pentru eveniment. Sper sa va fie de folos. Unii membrii nu au mentionat in profil orasul, ci doar tara "Romania".

In prezent, din cei 331 membri ai forumului, inscrisi in total pana azi 13.02.2009, stim ca SUNT parinti de ingerasi sau rude ale acestora, un numar de 133 de persoane, din care 122 sunt din Romania, iar 11 sunt din strainatate.

Membri Forum cu ingerasi – 13.02.2009
DIN ROMANIA

Locaţie /Membru Forum
Alba Iulia /radeny
Bacau /amalia as
Bacau /silverstar
Bacau, Onesti /D3lia
Baia Mare, Maramures /Riddick
Baia Mare, Maramures /ritamaya
Barlad /roberta vlad
Bihor, Salonta /HERDEAN LAURA
Botosani /postelniculuminita
Braila /ionela
Bucuresti /alina_agapie
Bucuresti /alinana
Bucuresti /alinasimona
Bucuresti /amelia_pitik
Bucuresti /Bianca
Bucuresti /Arwen
Bucuresti /bebicul
Bucuresti /Bianca
Bucuresti /brendamitran
Bucuresti /catalina2307
Bucuresti /Codruta
Bucuresti /cristina neamtu
Bucuresti /Elli
Bucuresti /Georgeta M
Bucuresti /helyn
Bucuresti /Iacob Viorica
Bucuresti /lacrima
Bucuresti /Lavinia Milosevici
Bucuresti /liliana2008
Bucuresti /Love_Hurts
Bucuresti /magda_lupea
Bucuresti /marialivia1
Bucuresti /Marinela
Bucuresti /mcrissa
Bucuresti /me_only_me
Bucuresti /MIHAELA BALICA
Bucuresti /mirela
Bucuresti /Moderatorcodruta_theo
Bucuresti /monica_b
Bucuresti /Oana
Bucuresti /pisu_pisu
Bucuresti /raluca heim
Bucuresti /ramonaflorea
Bucuresti /Razara
Bucuresti /rodik
Bucuresti /roxana_i
Bucuresti /Simina Angelescu
Bucuresti /stefania
Bucuresti /Georgeta Mihaela
Bucuresti /danutza_c
Buzau /gabriela m
Buzau /kmi
Campulung M. /april
Cluj Napoca /crisstynna
Cluj Napoca /erikavoinescu
Cluj Napoca /ildy
Cluj Napoca /miki
Cluj Napoca /simona32
Cluj Napoca /Tintzi
Constanta /cristina_mama_de_inger
Constanta /DOMNICA
Constanta /floryghencea
Constanta /mirela74chris
Constanta /symyna_cris3
Craiova /MIHAELA 76
Gradistea /DariusInimioara
Hunedoara /sorina
Iasi /AndreeaClaudia
Iasi /dorina_miru
Iasi /roxanasc
Lugoj /mama_indoliata
Medias, Judetul Sibiu /andreea stoica
Medias, Judetul Sibiu /hera22
Mures, Sarmasu /victi
Oradea /blondy 2
Orsova /DanaR
Otopeni /Alina
Otopeni /Daniela Ginju
Petrosani /cristina
Petrosani /delia
Petrosani /Moderatornicoleta
Pitesti /nusavlad
Ploiesti /savuloredana
Romania /plicurici
Romania /ailed
Romania /DANA
Romania /i2005_c
Romania /iuliana
Romania /leascu_raluca
Romania /Rodica
Romania /clodya
Romania /etinc3lle
Sibiu /mihaela_d
Sibiu /ramona
Sibiu /steluta
Sibiu /Betty
Sighet /SimonaOlaru13
Sighetu Marmatiei /andreaszolomajer
Solovastru /ramonusa
Suceava /alinav
Suceava /petroutza
Suceava /simona bas
Targu Jiu /corina_andrusca
Targu Jiu /elena-loredana
Targu Jiu /Lulu
Targu Jiu /marcel
Targu Jiu /nanu corina
Targu Mures /Adela
Targu Mures /gwendolen
Timisoara /Angela
Timisoara /crisdia
Timisoara ELLA
Timisoara /genny
Timisoara /magda05
Timisoara /Mariana
Timisoara /Miha-Lore
Timisoara /vlad
Transilvania /ioana72manuela
Tulcea /aditza_tl

DIN STRAINATATE

FRANTA /Cami_Vic
FRANTA /cuchina
GRECIA /gabriela
ISRAEL /maricristea57
LONDRA /veronicamincu
MAREA BRITANIE /nicoleta30
NOUA ZEELANDA /irina nz
SPANIA /Ionut
SPANIA /Steliana
SUA /Lucia
TORONTO /queenheart_71
Ultima oară modificat de Liliana pe 10 Mar 2009, ora 21:14, modificat de 12 ori în total.
Liliana

Sus

Mesajde Liliana pe 13 Feb 2009, ora 22:08

Totodata, m-am gandit ca, poate, vor dori sa se implice in organizarea evenimentului sau sa participe la acesta si membrii forumului despre care stim ca NU SUNT parinti de ingerasi.
In acest sens am facut lista care urmeaza.
Pana azi, 13.02.2009, din cei 331 de membrii ai forumului, 40 de persoane nu sunt parinti de ingerasi, din care 36 sunt din Romania, iar 4 sunt din strainatate.

Membri Forum FARA ingerasi – 13.02.2009
DIN ROMANIA

Locaţie /RangNume utilizator
Arad /camelia
Bacau /diana_mamik
Baia Mare /Alina Maria
Brasov /mariana1950
Bucuresti /Ralukut
Bucuresti /Jackie
Bucuresti /michelle_hmg
Bucuresti /madi_d
Bucuresti /erikaveel
Bucuresti /andi81
Bucuresti /Laila
Bucuresti /Lorena
Bucuresti /Liliana
Bucuresti /Moderatorsuchardine
Bucuresti /karyna_21
Bucuresti /addina
Bucuresti /cristinica
Bucuresti /Cipipop
Bucuresti /psiholog sorina cristea
Bucuresti /emundin
Bucuresti /real_kids2004
Constanta /vasilica pitorac
Constanta /miichella
Galati alexxia
Mangalia /lily
Oradea /mire
Pitesti /gemenii
Ploiesti /oanacata26
Romania /Dorina
Sibiu /iulia_cristina
Slatina /Claudia_Stef
Timisoara /oana muschici
Timisoara /loredana
Timisoara /diana
Turda, jud. Cluj /BURCIU ERIKA
Vaslui, Huai /alinutza

DIN STRAINATATE

FRANTA /Ioan Mihai
GENEVA /kaoli
HEIDELBERG /Cora
ITALIA /Niko83
Ultima oară modificat de Liliana pe 14 Feb 2009, ora 00:34, modificat de 4 ori în total.
Liliana

Sus

Mesajde Liliana pe 13 Feb 2009, ora 22:31

Ca sa cuprind absolut toti membrii forumului, voi incheia cu lista celor despre care NU STIM detalii - fie nu au postat inca nici un mesaj, fie nu au lasat in scris informatii despre propria lor persoana.
Ma gandesc ca, totusi, daca s-au inscris ca membri ai acestui forum, sunt interesati de subiectele discutate aici, de situatia parintilor de ingeri si, poate, vor dori sa se implice si in cadrul acestui eveniment important din activitatea Organizatiei E.M.M.A.
Poate printre aceste persoane se regasesc si parinti de ingeri care nu au avut puterea de a ne face cunoscuta povestea lor trista.

Ii invitam pe toti, indiferent de situatie, sa participe la aceasta actiune de comemorare a ingerasilor alaturi de EMMA.

In lista de mai jos se regaseste, din totalul de 331 membri inscrisi, un numar de 158 de persoane despre care nu cunoastem detalii, din care 146 sunt din Romania, iar 12 sunt din strainatate.

Membri Forum despre care NU STIM detalii – 13.02.2009
DIN ROMANIA

Locaţie /Membru Forum
Alba Iulia /ioana77
Arad /MihaelaRBottom of Form
Arad /Adelina
Arad /luciana
Arad /Moni_mic
Bacau Iulia Savin
Bacau, Onesti /mihaela
Bacau, Onesti /Ela
Bacau, Onesti /mihaella
Baia Mare, Maramures /loredanad
Baia Mare, Maramures /miki27
Bistrita /daniela
Braila /viva
Brasov /Dana Marcu
Brasov /Didina
Brasov /ionelak
Brasov /rgl
Brasov /camy_p
Bucuresti /adriyana
Bucuresti /alexandra
Bucuresti /alinushha
Bucuresti /Amalia
Bucuresti /andrei
Bucuresti /Andrushca
Bucuresti /bia
Bucuresti /biba silvia
Bucuresti /carol_francisc
Bucuresti /catalina
Bucuresti /CristinaS
Bucuresti /Dana_1982
Bucuresti /daniela trandafir
Bucuresti /danielakaty
Bucuresti /Danutza
Bucuresti /elenac1994
Bucuresti /florence
Bucuresti /geo_a
Bucuresti /Ivn
Bucuresti /lilianamanole
Bucuresti /Lucy
Bucuresti /lumi
Bucuresti /mikiba
Bucuresti /MoNya
Bucuresti /nco01
Bucuresti /nicoll kinderlehrer
Bucuresti /racusor
Bucuresti /Raluna
Bucuresti /ramict
Bucuresti /ramona83
Bucuresti /roxana darius
Bucuresti /vandra
Bucuresti /GETA
Bucuresti /alina ene
Bucuresti /rroxxxina
Bucuresti /gabrielacrai
Bucuresti /dana_nicole
Bucuresti /Alina-mami de ANDU
Bucuresti /mmona
Bucuresti /slav mirela elvira
Bucuresti /Amedy
Bucuresti /inaarah
Bucuresti /monik_1968
Bucuresti /mama dianei
Bucuresti /bmagdaro
Bucuresti /comariana
Bucuresti /ccaluianu
Buzau /ddana
Buzau /marya
Buzau /elena21
Campulung Muscel /stefi ingeras
Cluj Napoca /coradanusia
Cluj Napoca /eugenia
Cluj Napoca t/oma adriana
Constanta /cicisiren
Constanta /NicolleM
Constanta /rebelu
Craiova /costi33
Craiova /mionica78
Dolj /dariana
Drobeta Turnu Severin /Bosneagu Dina
Galati /dana_e
Galati /danasilea
Galati /mdanutya
Galati /poplesanugabriela
Galati /happymum
Galati /MIRIAM MARINESCU
Hunedoara /anda
Hunedoara /cristina_28
Hunedoara /ramona_stefania
Hunedoara /octateo
Iasi /IULIA
Mangalia /duda
Navodari /ellaa
Oradea /antimro
Oradea /Marcela Suteu
Otopeni /aurelia
Piatra Neamt /savacodruta
Plesoiu /danigel68
Ploiesti /aduk
Ploiesti /irina
Ploiesti /nitzaoana
Romania /ani
Romania /cri-cri
Romania /crosca
Romania /emili
Romania /farcas mihaela
Romania /ioana
Romania /Misa
Romania /Mona
Romania /popa sorana
Romania /ursula_bologa
Romania /happymym
Romania /dia_01
Romania /Elvira
Romania /aradoi
Romania /Pandora
Romania /sweetgirl
Satu Mare /lavinia-a
Sibiu /CLAUDIA-MARIANA
Sibiu /laura maria
Sighisoara /alims
Sighisoara /Ana
Suceava /manuell
Suceava /marcela
Suceava /Anca Stoler
Targoviste /viorel
Targu Jiu geni34
Targu Jiu /klara
Targu Jiu /Teodora D
Targu Mures /alina_murzea
Targu Mures /camelia13
Targu Mures /Diana Elvira
Targu Mures /kolcsar_adelka
Timisoara /anastasiatudor
Timisoara /daira
Timisoara /Dia29
Timisoara /alesia
Timisoara /Mihai
Timisoara /diana01
Timisoara /alesia
Timisoara /lorelei_16_2000
Timisoara /vava
Timisoara /Ariana
Timisoara /LAURA
Tulcea /cristina ionela
Valcea /didyca
Voluntari /stoian ioana

DIN STRAINATATE

Locaţie /Membru Forum
ATENA /katalina
EMIRATELE ARABE UNITE /Qambar
GERMANIA/ raluca0411
ISRAEL /bbadrian
ITALIA /roxana
ITALIA /Cristiana
MADRID /elena marginean
MADRID /maria
NEVERLAND /nutu
SPANIA /DANUTZZA
SUA /raluca
SUA /wde
Ultima oară modificat de Liliana pe 14 Feb 2009, ora 00:34, modificat de 2 ori în total.
Liliana

Sus

Mesajde Liliana pe 13 Feb 2009, ora 22:44

O imagine de ansamblu asupra tuturor membrilor acestui Forum arata astfel :

TOTAL MEMBRI FORUM - 331 – 13.02.2009

Membrii cu ingerasi -133
Din Romania cu ingerasi -122
Din strainatate cu ingerasi -11
Membrii fara ingerasi -40
Din Romania fara ingerasi -36
Din strainatate fara ingerasi -4
Membrii NU STIM detalii -158
Din Romania NU STIM detalii -146
Din strainatate NU STIM detalii -12
Ultima oară modificat de Liliana pe 14 Feb 2009, ora 00:42, modificat de 2 ori în total.
Liliana

Sus

Mesajde gabriela m pe 13 Feb 2009, ora 22:54

Doamne cata munca Liliana, de unde atata putere....
Multumim pentru tot, te >:D< cu drag
Gabi, mamica de ingeras Cristinica, cea mai frumoasa bebelusha si mamica lui Tudor-Stefan, puiucul meu aici pe pamant.
gabriela m

Locaţie: buzau
  • YIM
Sus

Mesajde Liliana pe 13 Feb 2009, ora 23:52

Pentru a va fi mai usor in a alege orasul/locatia unde sa organizati evenimentul din 10.05.2009, cat mai aproape de zona in care locuiti, am facut o centralizare din care reiese distributia pe orase a mebrilor forumului.

Locatia/Nr.persoane
Alba Iulia- 1
Bacau- 2
Bacau, Onesti- 1
Baia Mare- 2
Barlad- 1
Bihor, Salonta- 1
Botosani- 1
Braila- 1
Bucuresti- 39
Buzau- 2
Campulung- 1
Cluj Napoca- 6
Constanta- 5
Craiova- 1
Gradistea- 1
Hunedoara -1
Iasi- 3
Lugoj- 1
Medias, Judetul Sibiu- 2
Mures, Sarmasu- 1
Oradea- 1
Orsova- 1
Otopeni- 2
Petrosani- 3
Pitesti- 2
Ploiesti- 1
Romania- 9
Sibiu- 4
Sighet- 2
Sighetul Marmatiei- 1
Solovastru- 1
Suceava- 3
Targu Jiu- 6
Targu Mures- 2
Timisoara- 9
Transilvania- 1
Tulcea- 1
TOTAL din Romania- 122

Locatia/Nr.persoane
FRANTA- 2
GRECIA- 1
ISRAEL- 1
LONDRA- 1
MAREA BRITANIE- 1
NOUA ZEELANDA- 1
SPANIA- 2
SUA- 1
TORONTO- 1
TOTAL din strainatate- 11

Locatia/Nr.persoane
Arad- 1
Bacau- 1
Baia Mare- 1
Brasov- 1
Bucuresti- 17
Constanta- 2
Galati- 1
Mangalia- 1
Oradea- 1
Pitesti- 1
Ploiesti- 1
Romania- 1
Sibiu- 1
Slatina- 1
Timisoara-3
Turda, jud. Cluj- 1
Vaslui, Huai- 1
TOTAL din Romania- 36

Locatia/Nr.persoane
FRANTA- 1
GENEVA- 1
HEIDELBERG- 1
ITALIA- 1
TOTAL din strainatate- 4

Locatia/Nr.persoane
Alba Iulia- 1
Arad- 4
Bacau - 1
Bacau, Onesti- 3
Baia Mare, Maramures- 2
Bistrita- 1
Braila- 1
Brasov- 5
Bucuresti- 47
Buzau- 3
Campulung Muscel- 1
Cluj Napoca- 3
Constanta- 3
Craiova- 2
Dolj- 1
Drobeta Turnu Severin- 1
Galati- 6
Hunedoara -4
Iasi - 1
Mangalia- 1
Navodari- 1
Oradea- 2
Otopeni- 1
Piatra Neamt- 1
Plesoiu- 1
Ploiesti- 3
Romania- 16
Satu Mare- 1
Sibiu- 2
Sighisoara- 2
Suceava- 3
Targoviste- 1
Targu Jiu- 3
Targu Mures- 4
Timisoara- 11
Tulcea- 1
Valcea- 1
Voluntari- 1
TOTAL din Romania- 146

Locatia/Nr.persoane
ATENA- 1
EMIRATELE ARABE UNITE- 1
GERMANIA- 1
ISRAEL- 1
ITALIA- 2
MADRID- 2
NEVERLAND- 1
SPANIA- 1
SUA- 2
TOTAL din strainatate- 12
Ultima oară modificat de Liliana pe 10 Mar 2009, ora 21:15, modificat de 2 ori în total.
Liliana

Sus

Următorul

Scrie un răspuns
260 mesaje • Pagina 1 din 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 14
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro