.......IARI AM AVUT ECO. AVEM 28 DE SAPTAMINI SI 5 ZILE AZI.....
BEBICA ESTE MARICICA 1266.0 GRAME.
ESTE CU CAPUL IN JOS SI CU PICIOARELE IN SUS.....E FFFFF ACTIVA.... IERI IN TIMPUL ECO. A CASCAT SI-APOI A BAGAT DEGETUL IN GURITA
SPER SA NU-I RAMINA ACEST OBICEI
SI AM AFLAT CA CEEA CE MINGII EU IN DREPTUL BURICULUI SPRE DREAPTA ESTE FUNDULETUL......CIND NU-I CONVINE CEVA SE FACE GHEM SI MI SE TUGOAIE BURTICA ACOLO
......RESTUL E BN DEZVOLTATA, LIKIDUL AMNIOTIC ESTE NORMAL.......
PE TOATA SARCINA ASTA NU MA CONSULTAT NIMENI GINECOLOGIC
, MAI AM PUTIN SI NASC SI .....NU CA MI-AR FACE PLACERE, DAR ASA....DOAR MOASA MI-A RECOLTAT DE 2 ORI PROBA DE SECRETIE, ATIT...
PROGRAMAM CEZARIANA PT CIND VA FI EL DE SERVICIU [ ASTA PT CA AICI NU ESTE CU BANI/SPAGA....NASTI CU CINE PRINZI NU CU CINE TE VEDE PE TIMPUL SARCINII.....DAR BENEFICIEZI DE ATENTIE SI TOATE CONDITIILE PROFESIONALE SI ATENTIA CUVENITA]
UN LUCRU FFFF BUN....DE-ABIA ASTEPT DATA DE 7-MARTIE SA AFLU CIND VOI NASTE
....
PUPACESC SI VA
DULCE PE TOATE BURTICUTELE SI MAMICUTELE SI VA DORESC MULTA SANATATE, SARCINI USOARE LA GRAVIDUTE SI NASTERI USOARE SI LA TERMEN CU BEBEI PERFECT NORMALI SI SANATOSI
, liniste si putere de a duce sarcinile la termen.
Timpul meu e tare scurt... ziua la mine nu mai are 24 de ore

si tu si burtica

ioi ca imediat vine bebe mic...Doamne ajuta, deabea astept vestile, dar inca sa mai stea cuminte acolo la mami ca e bine si cald 
dragele mele vin cu o veste care ma bucura foarte tare ,sunt din nou insarcinata in 9 saptamani .
Doamne ai grija de noi toate si dane bucuria de a ne bucura de minunile noastre,iar ingerilor nostri dale odihna vesnica

iti doresc multa sanatate si sarcina usoara pana la termen si bebe sanatos....
cu drag si ma voi ruga in fiecare seara la DD sa ne ajute ..sa ajungem sa ne tinem bebelusii sanatosi in brate