"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent
și mai puternic decât cel viu" Antoine de Saint-Exupery
"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem cu toţii
în aceeaşi barcă!" Martin Luther King Jr.
"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei
pomeni, mi se va frânge sufletul."
"Nicio talpă nu este atât de mică, încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"
"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face diferenţa între ele!"
"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină
mai mare decât Iubirea"
Robert Binder
"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"
"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".
"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."
"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi,
e ca şi cum ne-am
reîntâlni cu ei..."
"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară
şi amintirile o cărare, aş urca în
Rai şi te-aş aduce din nou acasă."
"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină, ca să ştim că sunt fericiţi!"
"În cartea vieţii, un înger a scris despre naşterea copilului meu. Apoi,
închizând cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pământ!".
"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
mama de 2 ingerasi:unul a ramas cu mine,celalalt e ingeras in cer.regret ca nu am putut sa-l vad inanite sa fie ingropat si nu am fost la inmormantarea lui.eram lauza si celalt baietel avea colici a trebuit sa raman acasa cu el. Pe 14 dec.se fac patru ani de cand a murit dar nici acum nu pot sa nu plang cand ii pronunt numele si nu stiu daca am sa pot vreodata...... singura alinare e faptul ca din 2 unul a ramas cu mine.sper ca intr-o zi sa ii pot spune ca a avut un frate geaman care e acum e ingeras si are grija de el si il vegheaza de acolo de sus. NU O SA TE UIT NICIODATA TEO.
Te imbratisez, scumpa mamica de inger! Iti inteleg durerea si dorul si sunt cu sufletul alaturi de tine...Zbor alb, ingeras Teo, ai grija de mamica si de fratiorul tau! Ma bucur ca ne-ai gasit pe noi, celelalte mamici de ingeri pentru ca aici poti sa spui tot ce simti, tot ce iti trece prin cap si vei fi inteleasa si iubita; pe de alta parte imi pare tare rau ca si tu trebuie sa simti dorul asta nebun si fara leac...
Simona draga noastra.... Te primesc in familia E.M.M.A cu o calda si din suflet imbratisare insa in acelasi timp, cu lacrimi in ochi si durere in suflet.....spunandu-ti ca te inteleg perfect, stiu ce este in inima ta....stiu ce inseamna sa fii parinte de inger Imi pare nespus de rau pentru pierderea lui Teo, si banuiesc ca fiecare zi este mai grea pentru ca o jumatate din tine este in Ceruri si cealalta creste in ochii tai, e frumos si dureros sa vezi cum o inima de mama se poate imparti intre Pamant si Cer... Aici ne vei gasi ori de cate ori vei simti nevoia sa vorbesti cu cineva, noi te vom asculta si iti vom oferi o mangaiere pentru sufletul care inca iti plange Lui Teo ii trimitem mii de si .... Alaturi de tine, echipa E.M.M.A!
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri "Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow." ........my precious child.......
Te strans, Simona! Imi pare rau ca baietelul tau Teo a plecat la cer, imi pare rau ca esti mamica de Ingeras! Cu tristete iti spun bine ai venit in familia E.M.M.A., in locul acesta in care putem sa vorbim, fara sa fim judecati, cu sau despre Ingerasii nostri. Ma rog la DD sa-ti dea putere si sper ca aaici, alaturi de noi, o sa gasesti si putina alinare. Pentru Ingerasul Teo trimit mii de la cer! Zbor lin, Teo, zbor lin si lumina vesnica!
Fie ca iubirea sa devina mai puternica decat suferinta ....si astfel sa putem trecem mai usor peste suferinta si incercarile vietii
Fie ca acel mic divin...sa iti trimita multe lucruri minunate..si fie ca ele sa-ti mai lumineze viata
Fie ca Bunul Dumnezeu..sa fie mereu langa tine si sa te ajute,sa-ti aline si sa-ti stearga lacrimile ..chiar si atunci cand te simti a nimanui
Fie ca ..sa ai putere suficienta ..atat cat sa poti supravetui si sa poti spera mai departe ptr un orizont insorit
Sufletel divin..de vei putea ,te rog sa vii la mami in vis ,sa-i spui cat de mult o iubesti si ca niciodata nu vei parasi..chiar si asa din ceruri.. Pentru tine azi am pregatit un cer presarat cu multe stelute colorate care sa-ti lumineze calea si un buchetel de trandfiri..firav..ca tine
Scumpa mea..Dumnezeu sa te vegheze si sa-ti dea ceea ce crezi ca te ajuta cel mai mult
Te imbratisam tare de tot, draga Simona si suntem alaturi de tine Ingerasului Teo mii de si Din suflet, echipa E.M.M.A
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri "Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow." ........my precious child.......
Draga Simona Stiu ca ziua de 5 decembrie iti aduce lacrimi in ochi si sufletul iti ofteaza, de aceea astazi suntem langa tine si iti trimitem o . Teo mii de si la multi ani eterni! La multi ani ! fratior geaman al lui Teo, sa fi sanatos si norocos. Echipa E.M.M.A!
Simona, primeste imbratisarea noastra stransa, a echipei E.M.M.A. care azi te poarta in gand. Suntem alaturi de tine, ne imaginam ca este o zi grea pentru tine, sunt 4 ani de cand Teo a plecat la ingerasi, sunt 4 ani de cand in aceasta zi jumatate din sufletul tau plange si alta incearca sa se bucure, un ochi plange iar celalalt rade.
Nici noi nu il vom uita niciodata pe Teo, el este alaturi de toti ingerasii dar si in inima ta care ii trimite numai iubire.
Zbor lin drag ingeras, zbor lin Teo
Alaturi de voi, Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!), mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Este ziua de 5 iar baietelul tau Teo implineste azi 5 anisori. Echipa E.M.M.A. este alaturi de tine, te imbrtaisam strans si trimitem spre tine toate gandurile noastre bune.
Teo este alaturi de voi si de fratiorul lui geaman. Ii spunem fratiorului La multi ani sanatosi, cu sanatate si implinirea tuturor dorintelor.
Alaturi de voi, Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!), mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Simona azi la 5 ani de la despartirea de micutul Teo, intreaga echipa E.M.M.A. doreste sa sti ca iti suntem alaturi cu sufletul, te cu drag, iti dorim multa putere, iar Teo zbor lin printre
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010 Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut http://ingerasulgabriela.blogspot.com/ NATALIA 30.03.2012 LAURA 27.09.2014
Mihaela,- mamica lui ANDREI - viata, sufletul si tot ce inseamna mai frumos si pur si a doi Pui mici, plecati mult prea devreme; - mamica lui Christian - o minune blonda cu ochi albastrii care ne parfumeaza viata aici pe pamant.
Draga noastra, echipa E.M.M.A. te imbratiseaza strans, iti trimite ganduri bune si ne rugam pentru linistea ta sufleteasca! Ingerasul tau gingas Teo, sarbatoreste impreuna cu toti Ingerasii Cerului, 6 ani Noi ii trimitem in dar mii de si si ii uram Zbor lin si Lumina vesnica!
O alta zi in care gandurile echipei E.M.M.A sunt indreptate spre tine. Azi este ziua in care puiul tau Teo a primit in dar aripioare. Suntem aici alaturi de tine si te imbratisam strans.
7 anisori angelici, atat a implinit astazi Ingerasul tau iubit Echipa E.M.M.A. te imbratiseaza strans si iti doreste multa liniste sufleteasca. Zbor lin si Lumina vesnica, Ingeras gingas, Teo!