Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Am nevoie de putin sprijin...

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
14 mesaje • Pagina 1 din 1

Am nevoie de putin sprijin...

Mesajde emilia pe 20 Mai 2011, ora 20:28

>:D< Buna seara tuturur mamelor de îngerasi. Abia azi amreusit sa intru si eu pe forum. E o poveste mai lunga... Ma ocup si eu de organizarea ZPI in Oradea.Am emotii tare mari. Am fost voluntar si anul trecut.
Si eu sunt mama de îngeri. MI-am pierdut un baietel anul trecut in noaptea de înviere. Aveam 38 de sapt. cand inima lui a incetat sa bata. l-am nascut normal dupa 4 zile de asteptari cu o ora jumate inainte de ziua mea de nastere. A fost cel mai dorit vis al meu, dar... A fost prima mea sarcina la 35 de ani. anul acesta o alta sarcin s-a oprit din evolutie in 7 saptamani. E tare greu, voi stiti asta. Am nevoie de putin sprijin si sustinere.
Va pup pe toate!!! :x :h Emilia
emilia

Locaţie: oradea
Sus

Re: Am nevoie de putin sprijin...

Mesajde livia pe 21 Mai 2011, ora 00:53

MAMICA de O:-) te >:D< si ti sunt alaturi.i ti sunt alaturi cu toata inima.
stiu cat iti este de greu ,eu sunt mamica de ingeras de 6 saptamani ,fetita mea a trait doar 6 luni si 6 zile.
@};- PT TINE SI (*) PT INGERASI
livia

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 21 Mai 2011, ora 05:25

Emilia >:D< imi pare sincer rau ... iti doresc multa putere si ma bucur ca ai avut curaj sa scri aici povestea ta ... Sunt sigura ca ai pus si vei pune suflet in organizarea ZPI si stiu ca in memoria ingerasilor tai vei face cele mai bune lucruri. Legat de cauzele a ceea ce s-a intamplat nu stiu daca ai investigat o posibila trombofilie daca nu sfatul meu sincer este sa faci asta ... stiu ca e mai greu la Oradea, am fost prima care am nascut la Oradea avand trombofilie depistata ... asta acum un an ... nu stiu cat au evoluat de atunci dar stiind cauzele pt cele intamplate vei sti tratamentul potrivit pt a duce o sarcina la final. Daca te pot ajuta cu ceva sa nu eziti sa imi ceri ajutorul.

Zbor lin O:-) tai si tie multa putere
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010
Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut
http://ingerasulgabriela.blogspot.com/
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

Locaţie: satu mare
  • Site web
  • YIM
Sus

Mesajde alin bas pe 21 Mai 2011, ora 09:51

sarut mana, Emilia!
Stiu ca durerea unui parinte nu are margini!!!!
Aici la fel ca si noi vei gasi tot sprijinul si vorba buna care sa te sustina moral si sa iti insoteasca sufletul!!!!
Ingerasii tai sunt la Bunul Dumnezeu care are mare grija de ei!!!

Vorba buna si intelegerea iti vor alina sufletul!!
Organizand evenimentul la Oradea te vei simti cu adevarat implinita, vei realiza ca faci ceva pentru ingerasii tai si doar prin familia Emma, copii sunt alaturi de tine!

@};- @};- @};- ...doar pt tine!
Alin , taticul ingerasului Stelian!!!
alin bas

Locaţie: botosani
Sus

Mesajde georgeta74 pe 21 Mai 2011, ora 09:58

Nici nu puteai gasi un loc mai bun unde sa cauti sprijin draga Emilia.
Suntem alaturi de tine si-ti intelegem durerea.
Multa putere iti doresc.

Spor la treaba in organizarea ZPI.

Zbor lin ingerasi.
georgeta74

Locaţie: targoviste
Sus

Re: multa dragoste pentru voi!

Mesajde emilia pe 21 Mai 2011, ora 16:01

Va multumesc din suflet pentru sprijin si sustinere! >:D< Am acum mai multa putere sa lupt pentru acesti ingerasi care desi pentru prea putin timp au fost in vietile noastre.Niciodata nimeni si nimic nu le va putea inlocui lipsa. Eu simt si cred ca si voi , dragele mele ,ca zi de zi ingerasii mei sunt alaturi de mine in ceea ce fac, ce simt. Cand disperarea incearca sa-mi cuprinda sufletul ma rog ingerasilor mei. Mi-e dor de viata mea alaturi de ei, de fericirea noastra, de ceea ce am crezut ca vom impartasi cu totii. Regret ca nu am putut aduce zambetul unui copil in viata sotului meu! Nu voi inceta sa lupt insa pentru asta chiar daca ar fi ultimul lucru din viata mea. Lucrez cu copiii, sunt dascal si stiu ca D-zeu ma va bucura pana la urma. Sa aveti putere si incredere in viitor. Vom reusi, doar nu intamplator am fost alese MAME DE ÎNGERI!!! @};- @};- @};- :h
Ultima oară modificat de emilia pe 21 Mai 2011, ora 16:10, modificat 1 dată în total.
emilia

Sus

Mesajde corina_andrusca pe 21 Mai 2011, ora 16:01

CALDE SI SINCERE >:D< >:D< SI MULTI :* DULCI DIN PARTEA MEA DRAGA EMILIA SI ACEL ''IMI PARE RAU'''CARE SPUNE MAI MULT DECIT O MIE DE CUVINTE....
MULTA PUTERE %%- SI LINISTE SUFLETEASCA DRAGA MEA SI SA NU-TI PIERZI CREDINTA SI SPERANTA.......NU ESTI SDINGURA, D-ZEU, O:-) TAI SI NOI MEREU ITI VOM FI ALATURI >:D< :*
PUIUTILOR TAI :x [-o< :* (*) *-:) @};- @};- ImagineSOMN USOR SI ZBOR LIN
'''''''Corina , mama ingerasului ANDREI NANU , a unui pui fff mik nenascut , si-a unei minunate fetite aici pe pamint, ANDREA MARIA '''''''
corina_andrusca

Locaţie: TG-JIU, GORJ
Sus

Mesajde Loredana M pe 21 Mai 2011, ora 16:49

draga Emilia te rog sa primesti si din partea mea o calda >:D< ,noi te intelegem si stim cat de greu iti este,dar suntem aici alaturi de tine si te sustinem,pe 29 mai cand vei inalta un balonas pentru ingerasii tai vei simti un strop de alinare,te vei bucura la gandul ca acesti dragi O:-) sunt impreuna si primesc atatea baloane si ganduri bune de la noi,
multe >:D< draga mea iar pentru ingerasii tai multe (*) si [-o<
......................
Liliana -bunica de ingerasi DAVID si ALEXANDRA
DAVID 4.03.2009 ALEXANDRA NASUCA 27.1.2011 MARIA GRACE 25.04.2013
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 070&type=3
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 070&type=3
Loredana M
Moderator

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde Daniela Ginju pe 21 Mai 2011, ora 21:46

Draga Emilia, exact asa cum ai spus"nu intamplator am fost alese MAME DE INGERI"
Daca ai nevoie de sprijin, aici scumpa noastra il vei gasi.
Ori de cate ori simti nevoia sa vorbesti cu cineva , aici suntem noi alaturi de tine.
Stiu ca poate ti se pare un pas greu de a organiza in acest an ZPI la Oradea dar avand in vedere situatia data , noi iti multumim din suflet ca nu ne lasi la greu.Din partea noastra toata sustinerea.Sunt sigura ca va fi bine si oricate persoane au sa fie in acea zi , o sa simti acea multumire sufleteasca pentru ce reusesti sa faci pentru ingerasii tai si pentru ceilalti parinti de ingeri.
Succes si te >:D< cu mare drag.
Daniela G. - mama ingerasului Ioana-Valentina
Imagine
Daniela Ginju

Locaţie: OTOPENI
  • YIM
Sus

Mesajde marwana pe 23 Mai 2011, ora 07:11

Emilia baietelul tau Bogdan Ionut si bb mic sunt alaturi de tine si iti vor da putere. Poate ca tot ei au facut in asa fel incat tu sa fii organizator ZPI la Oradea, au vazut ca mamica lor are nevoie de imbratisarile si caldura din sufletele parintilor de ingeri. Chiar daca suntem departe, suntem langa tine.

Trimit spre tine o armata de ganduri bune, putina alinare, multa incredere si putere. Curajoasa deja ai aratat ca esti, luptatoare nu mai spun. Ceea ce faci pentru parintii de ingeri din Oradea este minunat.
Oricand vei avea nevoie, oricand vei simti nevoia sunt aici, sau ma poti suna.
Te imbratisez cu drag.
Zbor lin Bogdan Ionut si bb mic. Sa aveti grija de mami de sus si noi o vom sprijini de aici.
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde MiRo pe 24 Mai 2011, ora 19:01

>:D< ce faci Emilia...sunt alaturi de tine....in ordine inversa am trait si eu tragedia de a pierde la 7 sapt o sarcina si de a naste o fetita care a trait o zi...e nevoie de timp sa invatam sa acceptam aceasta pierdere , sa invatam sa traim cu ea si sa speram ca intr-o zi cu ajutorul lui DD si a ingerasilor nostri vom trai bucuria de a fi parinti... >:D< si pt ingerasi (*) @};- O:-) .
MiRo

Locaţie: iasi
Sus

Mesajde Angela-Ema pe 28 Iun 2011, ora 21:04

Draga Emilia, echipa E.M.M.A. este alaturi de tine si iti trimite o >:D< calda! Ce mai faci? Sa stii ca ne gandim la tine si ne rugam sa iti dea DD putere si liniste.
Astazi iti daruim un buchet de @};- , impreuna cu toate gandurile noastre bune.
Ingerasilor tai din cer, mii de (*) colorate si lumina *-:) vesnica!
Zbor lin, Ingerasi, zbor lin!
Angela-Ema

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde Claudiamonica pe 3 Oct 2011, ora 13:40

Emilia >:D< imi pare rau =((
O:-) tai @};- @};-
Claudia mamica ingerului DENIS MIHAI
Poze cu ingerul meu DENIS MIHAI http://www.facebook.com/profile.php?id=100000524973413
Claudiamonica

• Site web
Sus

Mesajde niela pe 3 Oct 2011, ora 14:34

Draga Emilia...imi pare nespus de rau ptr pierderea ingerasilor tai...plang alaturi de tine si de toate mamicile si te inteleg perfect ptr ca si baietelul meu minunat abia a murit si ma doare enorm,nu stiu daca voi reusi sa trec peste asta
nu-ti pierde speranta,te rog...e ultimul lucru care ne ramane pe langa dragostea celor apropiati si durerea din suflet..
te sarut si-ti doresc mult succes cu organizarea..as fi vrut tare mult sa particip si eu dar a trecut abia o luna de cand Eric al meu s-a dus in cer si saptamana viitoare ii facem de 40 de zile si nu pot ajunge si eu...as putea sa trimit banuti cuiva sa inalte la cer si un balonas cu numele lui Eric?
Te sarut si te imbratisez cu drag
ELLA mamica ingerasului mult iubit MARIUS ERIC STEFAN
niela

Locaţie: piatra neamt
Sus

Scrie un răspuns
14 mesaje • Pagina 1 din 1
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro