Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Din nou insarcinata
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

ANALIZE GRATUITE IN SARCINA

Sarcina dupa pierderea unui copil
Scrie un răspuns
12 mesaje • Pagina 1 din 1

ANALIZE GRATUITE IN SARCINA

Mesajde camelia73 pe 6 Aug 2009, ora 12:51

dupa o absenta cam lunga revin pe forum cu o problema ,sper sa puteti sa ma ajutati.Am o cunostinta care are nevoie de analize in primul trimestru de sarcina dar nu are posibilitatea sa le plateasca.Daca stiti unde as putea sa o trimit sa le faca fara plata.Are de facut-toxoplasma,rubeola,rujeola,CMV,listerie,probe de coagulare(iar iesit valori anormale la analizele uzuale),anticorpi anti grup sanguin.
Va multumesc pt ajutor :x
camelia,mamica ingerasului ioana nicoleta
camelia73

Locaţie: bucuresti
Sus

Re: ANALIZE GRATUITE IN SARCINA

Mesajde gabriela m pe 6 Aug 2009, ora 16:03

Buna, pe pagina home EMMA la despre sarcina parca e un topic despre analize care se fac gratuit, acolo gasesti despre toxoplasma, cmv, rubeola care se fac la Cantocuzino. Pt probe de coagulare si anticorpi anti grup sanguin (cred ca anti Rh e corect) nu stiu sa te sfatuiesc.
multa sanatate prietenei tale, te >:D< .
Gabi, mamica de ingeras Cristinica, cea mai frumoasa bebelusha si mamica lui Tudor-Stefan, puiucul meu aici pe pamant.
gabriela m

Locaţie: buzau
  • YIM
Sus

Mesajde camelia73 pe 6 Aug 2009, ora 20:07

multumesc pt raspuns.pt analize coagulare o sa ii dau bilet de trimitere la fundeni si imi doresc din suflet sa o ajut si cu restul
camelia,mamica ingerasului ioana nicoleta
camelia73

Sus

Mesajde nicoleta pe 5 Sep 2009, ora 22:29

Mult noroc, Camelia draga!!!!
Sa aveti sanatate si tu si amica ta, va doresc succes !!!!
Sa auzim vesti bune, aveti mare grija de voi.
Ii tin pumnii sa fie bine, Dumnezeu sa o ajute!!!!
Pupici pupaciosi din partea mea atat pentru tine, cat si pentru ea.
Numai bine, ....eu-no!!!!
Iar dupa Fundeni, va astept pe la mine la un ceai bun-bun de scortisoara, ...sau de ce va place voua...no!!!! ;)
nicoleta

Locaţie: petrosani
Sus

Mesajde Marinela pe 6 Sep 2009, ora 10:59

Dragele mele,
Referitor la Institutul Cantacuzino, am o experienta foarte proaspata. In primul rand, trebuie sa stiti ca, desi m-am dus cu trimitere de la medicul de familie, nu e luata in consideratie. Aveam de facut analize de toxoplasmoza, listerioza si ureaplasma. Acolo sunt tarife pt toate astea si pt inca multe altele, am cerut sa mi se spuna cat costa si preturile sunt intre un milion, un milion patru sute de mii fiecare din cele enumerate mai sus. Deci nici gand de gratuitate!
Mai mult decat atat, eu aveam deja toate aceste analize abia facute, de maxim o luna si jumatate in urma, la laboratoarele Synevo, cu care am contract (spre norocul meu- gratis) in baza contractului de munca. Am avut o recomandare de la Fundeni la un doctor de la Cantacuzino, dar acesta din urma abia daca s-a uitat pe analizele pe care le aveam deja, spunandu-mi ca alte laboratoare prezinta informatiile (rezultatele) diferit si ca trebuie sa le refac la Cantacuzino! A intrat intr-un cabinet sa vorbeasca cu o alta doctorita si cand a iesit m-a intrebat daca sunt pregatita sa le refac. I-am zis ca in principiu am venit sa discutam, sa vedem despre ce e vorba. A zis ca nu are rost sa astept la coada de acolo doar ca sa vorbesc 10 minute cu dr aceea (ei nici nu functioneaza dealtfel ca si clinica) si ca mai bine fac intai toata "bateria de analize" apoi sa ma intorc si sa vorbim pe rezultate concrete.
Stiti cat costa acea "baterie" de analize? Intre 8 si 14 milioane! Asa mi-a zis!
Nu stiu ce fel de analize gandeau ei sa imi mai faca, eu deja am o sumedenie de analize generale facute la synevo, ecografii de toate felurile si apoi, chiar aveam rezultate proaspete ale analizelor care ma interesau, repet: toxoplasmoza, listerioza si ureaplasma (aceasta din urma, singura pozitiva). macar sa imi fi zis ceva in baza acestor rezultate. Nimic.
Asa ca eu una, o sa ma intorc frumusel cu analizele pe care le am la doctorul ginecolog care m-a trimis sa le fac, sa mi le interpreteze el, ca de aia e doctor, ca de aia m-a trimis sa le fac, el m-a trimis si la Fundeni, asa ca la el ma intorc.
Ce sa zic, sper doar sa nu imi para rau vreodata ca nu am dat 14 milioane la Cantacuzino, pt ca asa ajungem, de la Ana la Caiafa, disperate ca nu isi asuma nimeni raspunderea, intr-un mod etic si profesional.
Va imbratisez

PS. Inca ceva. Cu cativa ani in urma, ca sa fac analiza de listerioza, mergeam tot la Cantacuzino, direct la "departamentul" care se ocupa de listeria si toxoplasma, sunt acolo niste asistente f amabile, daca or mai fi, si, contra unei "mici atentii", imi faceau ele analizele astea. Nici nu ma intrebau daca am trimitere, pe vremea aia trimiterea era perfect valabila si gratuita. apoi, dr Kaplan interpreta rezultatele. De data asta, nu am mai fost pe acolo.
Marinela

Sus

Mesajde marwana pe 8 Oct 2009, ora 08:48

Vin cu o veste nu prea placuta dragele mele, ieri am fost sa mi fc analizele de trimest I pt ca de....am asteptat salariul si am aflat ca nu se mai fac gratuit nici cele uzuale drept pt care am platit tot , tot . Indiferent daca ai acea trimitere roz care pana acum era gratuita acum se platesc si acele analize
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 8 Oct 2009, ora 13:18

Imi pare rau ca aud asta draga marwana,eu din pacate nu o sa mai am nevoie de ele ,dar sunt atatea mamici ,si cu o situatie nu prea roza financiara...Asta e guvernul si toata conducerea pentru viitorul nostru ca neam nu mai au bani doar penttru burtile lor.Sunt deja jalnici!!!!!
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde cristina_mama_de_inger pe 9 Oct 2009, ora 14:54

dragele mele...Marwana...ai dreptate despre analizele teoretic gratuite...presupun ca te referi la hlg,glicemie,calcemie,rh,grup sanguin,ex. ruina nu? eu cand am fost la spital la medgidia(la laboratorul din policlinica spitalului) la synevo,mi-au spus sa vin pe 1 oct la prima ora sa le fac gratuit.la ora 8 deci m-am prezentat cu trimiterea de rigoare(mai aveam treaba in policlinica si la ginecolog).si la synevo am vazut o multime de oameni care asteptau la rand la analize.batrani,copii,oameni de varsta a 2a...si la un moment dat o tipa de la ghiseu spune ca nu are rost sa asteptam si sa revenim a 2 a zi(pe 2 oct) ca au in total 90 de plafoane pt analize distribuite astfel:45 pe 1 oct,45 pe 2 oct.si a mai spus ca pacientii au facut listele pt analize(adica randul) de la ora 2 noaptea.apoi pentru o gravida sa vina la ora 2 noaptea pentru niste analize care in mod normal ar fi trebuit sa fie gratuite mi se pare nedrept.nu ii invinovatesc pe batrani ca ,Doamne fereste,au problemele lor,eu blamez sistemul care este atat de `afectat` de criza financiara.De altfel,ei incurajeaza (!!!) f tare natalitatea,cum ca sporul natural e in continua scadere,mortalitatea infantila este in crestere....dar gravidele tebuie sa isi plateasca niste analize care insumeaza 120 de lei(gratuite!!).eu imi permit sa le platesc,nu spun ca mi se pare o suma mica in situatia in care salariul meu este de 720 de lei(noroc cu al lui tati ca altfel eram muritori de foame ).dar sunt femei care nu isi permit.sunt femei care dintr-un salariu ca asta(mizerabil) trebuie sa isi intretina si celalalt/ceilalti prunci,poate nu au un sot sa le sprijine material.ele atunci ce fac?unde sunt drepturile omului ,drepturile copilului,drepturile gravidei.prin lege,dragele mele.UNDE SUNT DREPTURILE NOASTRE?sunt la aia care au facut imprumut la FMI de miliarde de euro pe care le platesc prostii de noi prin impozitele pe care suntem obligati sa le platim.procentele catre CAS din salariile noastre unde sunt?cine beneficiaza de ele?prin faptul ca daca mergem la medicul de familie ne spune sa luam nurofen sau paracetamol?imi cer scuze ca discut politica,dar sunt foarte inversunata pentru drepturile noastre prin lege(ca sa nu mai vb de cele morale).... revenind la analize si la policlinica...dupa ce am plecat de la synevo,am mers la ginecolog,ma intalnesc pe coridor cu asistenta care imi spune sa revin a 2a zi ca imi fac ei la cabinet recoltarea de sange ca o sa imi faca analizele gratuit ca au contract cu nu stiu ce laborator.si intr-un final le-am facut gratuit.dar mai aveau si ei 5 plafoane.5 pacienti....restul ce fac?de ce creste mortalitatea in randul nou-nascutilor?din cauza blestematului de sistem medical...din cauza crizei...pe care au inventat-o ei ca sa cotizam noi la stat degeaba.
Cel mai frumos lucru care ti se poate intampla este sa iti zambeasca un copilas.Si mai frumos este ca acel copilas sa fie al tau!Cristina- mami de ingeras dulce ANDREEA ELENA
cristina_mama_de_inger

Locaţie: constanta
  • YIM
Sus

Mesajde marwana pe 10 Oct 2009, ora 09:47

Scumpa mea astea sunt cele mai ieftine, nu stiu sigur daca si cele mai importante dar ....mai sunt cel de imunologie, microbiologie care alea nu sunt ieftine de loc si nici gratuite pt ca nu sunt obligatorii, le faci doar daca vrei si acum sincer....toate mamicile se du peste cp s fac tote analizele recomandate. Dar DD e sus si are grij de fiecare din noi.
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde Bianca_C pe 10 Aug 2011, ora 08:39

Subiect bun de completat de fiecare: cu ce stiti exact, ce analize vi s-au recomandat, unde le-ati facut, cat a durat pana ati primit raspunsul...astfel incercand sa ajutam viitoarele mamici sa stie exact ce au de facut.
Echipa E.M.M.A va este alaturi zi de zi >:D<
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde gwendolen pe 10 Aug 2011, ora 15:10

eu am inceput fiecare sarcina cu:

urocultura
citologie(papa nicolau)
insamantari din secretiile colului uterin
plus cele uzuale de sange
nu stiu ce intra pe bilet de trimitere de la dr de fam, ca eu le faceam la spital, cu internare de zi, gratuit

contra cost am facut testul Torch
triplu test
si am repetat lunar urina, si la 28 sapt secretiile vaginale
Gwendolen, mamica ingerasului DAVID, si a doua minuni de fetite DENISA si bebe RAISA!

https://picasaweb.google.com/gwendolen8 ... vLlezB5QE#
gwendolen

Locaţie: tg mures
  • YIM
Sus

Mesajde Bianca_C pe 7 Sep 2011, ora 17:41

Aduc acest subiect in top :)
Echipa E.M.M.A va trimite ganduri bune si din suflet, fiecaruia in parte >:D<
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Scrie un răspuns
12 mesaje • Pagina 1 din 1
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro