, si iubitului tau ingeras..somn lin printre astre, iar Maica Domnului sa-l legene asa cum noi mamele am fi facut-o pe pamant!

pe tine si pe fetita ta, iar pentru ingerasi trimit
si
E fff greu si chiar daca si eu am trecut prin aceasta drama...crede-ma ca nu stiu ce sa iti pot spune ca sa iti alin putin suferinta.As vrea sa iau durerea ta asupra mea....pentru ca eu am invatat deja sa traiesc cu ea...As vrea intr-un fel sa te pot ajuta....Povestea voastra s-a petrecut in ziua de Craciun....Povestea noastra s-a intamplat exact in ziua de Pasti....
Si mie mi frica de Pastile care vor urma..Pentru noi aceste sarbatori nu vor mai avea acelasi farmec niciodata...Eu cred ca Dumnezeu are nevoie de ingerasi nevinovati sa salveze lumea....si ii alege doar pe cei mai buni.Si vei vedea ca intre mai multe date de nastere sau de plecare ale ingerasilor de pe acest forum exista legaturi...Ei se joaca frumos acolo sus intre norisori,iar noi aici ne-am gasit si pot spune cu mana pe inima ca mi-am gasit adevarate prietene.Vreau sa sti ca sunt alaturi de tine.Si ma rog pentru ingerasul tau...si pentru tine sa iti dea Dumnezeu putere si liniste..sa poti merge mai departe,pt fetita ta....pt Sebi.Va pup,si va imbratisez cu drag...Cristina,mamica ingerasului Razvan