> nu pot si nu vreau sa astept 3 luni cel putin. ma agat de copilul asta ce vreau sa vina cat mai repede, ca de o raza de soare in viata mea. am nevoie de el sau de ea, ca sa ma pun din nou pe picioare. am prea multa dragoste de daruit in sufletul meu si nu pot sa o tin in mine. stefanut, nu va fii niciodata inlocuit cu fratiorii lui, el va avea locul lui mereu in sufletelul meu, dar dorinta mea de_a fii MAMA cat mai curand, este enorma. sper ca d_zeu ne va face parinti pana de CRACIUN, am nevoie sa stiu ca in mine creste din nou o viata. sper ca am va revin aici cu vesti bune, cat mai curand. va doresc succes la toate si sper ca visul nostru de a fii mamici , sa se indeplineasca cat mai repede posibil. va pup
dulce si Doamne ajuta 
.Am si eu de facut inca 2 analize, defapt sa le repet, si apoi imi dau si eu liber
, spun asta pentru ca la fel mi s-a recomandat si mie 6 luni, dar......nu cred ca pot face asta...oricum si David a venit dupa 1 an de incercari...asa ca..am atata dragoste de daruit...ca simt ca daca nu -i fac lui si Denisei un fratior\surioara nu-mi voi gasi linistea ...mai ales ca Denisa inca-l asteapta sa vina acasa..nu i-am spus inca nimic, pt ca nic nu stiu cum sa o fac, sau daca fac bine sau rau spunandu-i...nu intreaba unde e, dar vorbeste zilnic de el, de fratiorul ei..Doamne cum imi sfasie inima atunci....of of...ce soarta avem...
...
cu mult drag 

:

va sarut cu mult drag si va doresc inca o data multa putere si vointa!
pentru toate gravidutele.