Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

mama de inger -Miruna Ioana

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
103 mesaje • Pagina 4 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6

Re: mama de inger -Miruna Ioana

Mesajde claramihaela pe 31 Iul 2010, ora 23:11

Si azi ma gandeam poate toate sunt prevestitoare . Am inceput sa colectionez "ingerasi" ,inainte de a ma casatori, am vrut anul trecut sa fac un" curs de ingeri ", la facultate la spiritualitate am vrut sa imi i-au lucrarea de seminar "ingerii" si acum am o mare curiozitate. Ma fascina lucrul asta.

Nici nu imi mai vine sa spun ca nu am fost inca la mormant #:-s ,ar trebui sa merg cu sora mea si nu prea coincide programul nostru.Eu nici nu stiu locul. Joi este posibil sa fac sfintirea casei si pomenirea mortilor. De saptamani bune tot aman..........,piedici.
claramihaela

Locaţie: iasi -romania
Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 3 Aug 2010, ora 07:52

Si eu m-am gandit la asta de atatea si atatea ori ... de copil mi-au placut bebelusii mici si ingerasii. Printre primele cadorui de la sotul se numara un ingeras ... am colectionat o multime, dar niciodata nu mi-as fi imaginat ca fetita mea (copilul meu) va devenii ingeras... nu o data i-am spus la sotul ca de aia a devenit ingeras ... off cat doare. Te >:D< draga mamica, iar O:-) tale Miruna sa se joace printre O:-) voioasa.
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010
Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut
http://ingerasulgabriela.blogspot.com/
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

Locaţie: satu mare
  • Site web
  • YIM
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 5 Aug 2010, ora 07:52

Draga Clara , nu sunt piedici , ci doar nu e timpul sa te duci ...
Ai sa vezi , ca atunci cand ai sa ajungi acolo , te vei simti altfel ..
Cu toate lacrimile pe care le vei varsa , amintestet-ti ca este alaturi de tine in orice clipa , incearca sa simti , cum te mangaie si cat de mult te iubeste !! >:D< :x :x
Sper sa ai putere , draga mea !! :) @};-
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde claramihaela pe 7 Aug 2010, ora 00:52

:-<
Sambata sfintesc casa si fac si pentru pomenirea mortilor.Tatal meu are 5 ani de cand este mort si facem anual.
Si azi am vorbit cu sora mea si a zis ce cruce? Nu este nici o cruce ,ca si cum nu e nimic. Socrul nu vine maine ca el are stabilit sa mearga la mormant sa dea cineva cu vopsea grilaj,cruci.... cum a vrea el.
Am zis poate voi pune un ingeras ,daca cruce nu este. S-a muncit ieri si azi cu pregatirile,sper sa iasa totul ok. Numai familia ,dar tot depui un efort.
claramihaela

Sus

Mesajde claramihaela pe 13 Aug 2010, ora 15:27

:(( Am fost azi la cimitir cu sora mea,am cautat f mult si soare la ora 12.oo va dati seama . Nu gaseam. Am spus cautam grilaj vopsit .Pana la urma am sunat soacra sa intrebam daca este dat grilajul cu vopsea si ce nume este trecut.
Socrul nu a venit la sfintirea casei sambata trecuta ca el a vorbit cu om sa mearga la cimitir. Nu a fost nimeni. La cimitir nu a fost si nici la mine la sfintirea casei si pomenirea mortilor.Imi poarta pica in continuare?
Din indicatiile soacrei si dupa vecinii din jur am gasit mormantul . :(( Nici crucea nu se vedea ,nici mormantul.Numai buruieni foarte mari ,de acum tulpini de copaci.
Am mers mai mult ca sa intreb daca se trece pe la morminte duminica. La tara asa se face si m-am gandit ca si la oras.
Am facut programare sambata la 10.00.
Acasa mi-am dat seama ca maine este sambata.Sper sa putem curata mormantul pana la ora 10.00.

Un platou ,o sticla de vin si platit pomelnicul la preot si dascal 15 lei si 5 lei.
Banii ii am,sticla am cumparat-o ,de platou va trebui sa ma mai ocup.
4 oameni sunt in acea groapa. Bunicul in '33, bunica in '75, mama soacrei in 2003 si copilul meu in februarie.

Sper sa reusim sa curatam si sa facem pomenirea si la mormant.
Sora a zis,a fost sa inmormatezi aici poate ca sa le mai porti randuiala si sa tii curat mormantul . Poate asa este. :|
Ultima oară modificat de claramihaela pe 15 Aug 2010, ora 09:59, modificat 1 dată în total.
claramihaela

Sus

Mesajde mihaela r pe 13 Aug 2010, ora 19:14

Draga mea ,Dumnezeu sa iti dea putere sa poti sa realizezi ceea ce iti doresti,sa faci din acel mormint un loc curat cu flori frumoase cum se cuvine unei fiinte asa de pura cum este si fetita ta.
mamica ingerasului Matei-Stefan
mihaela r

Locaţie: radesti arad
Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 14 Aug 2010, ora 07:28

Clara, nu te lua tu dupa altii, daca iti doresti vei reusit, se apropie ora 0 sper ca vei face fata treburilor. Povestind tu astea mi-am amintit de ziua inmormantarii fetitei mele ... am vrut sa fie totul facut de mine, chiar daca am fost obosita si suparata, si nu imi pare rau ... mi-au iesit cele mai bune sarmale, dupa cum zicea sora mea... am pus atata dragoste in eel cum nu am pus niciodata... pt ca pe fetita mea am iubit-o si o iubesc cel mai mult pe lume asta.
Sa ai o zi frumoasa, un sfarsit de saptamana placut si plin de bucurii.
Un zbor lin printre (*) ingeras iubit, iar mamicii tale o mare >:D< .
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

• Site web
  • YIM
Sus

Mesajde claramihaela pe 14 Aug 2010, ora 13:08

>:D< ;;) Cum se spune cand un lucru este pe calea buna si trebuie sa fie, toate se intampla in favoarea si rezolvarea lor.
Dimineata am mers cu socrii la cimitir pentru curatenie. Eu m-am dus la biserica sa contramandez programarea pentru duminica. Programarile erau deja luate .
S-a facut curat la mormant,apoi am mers sa cumpar suc si ceva pentru platou.Am intalnit preotul si am mers la mormant si s-a facut slujba. Si-a amintit parintele ca a mai slujit curand la acest mormant,dar poate asa a fost sa fie. Bunica soacrei Maria a avut noroc sa i se faca acum pomenire, s-a aerisit de buruieni si s-a dat alta fata si poate a participat si Ioana si a vazut ca nu am uitat-o :( . Erau trei copii printre cersetori ,stiu ca la ei e primita pomana.
Dupa slujba s-a dat si grilajul cu vopsea. Soacra a zis ca e multumita ca alfel cine stie cand veneau ei sa mai faca curat. Ca intodeauna ne trebuie unul langa noi sa ne mai atentioneze sau sa ne dea coate ,altfel suntem delasatori. Asa patesc eu cu sora si ma mai scoate din amorteala :|
Sunt multumita ca am mers si la cimitir, s-a curatat si am avut norocul sa imi treaca prin cap sa fac si slujba de poemenire. >:D<
claramihaela

Sus

Mesajde claramihaela pe 22 Aug 2010, ora 11:32

A venit salvarea pentru o vecina care trebuie sa nasca. Plang cred ca gandind ca nu pot si eu sa ma bucur, sa ma fi bucurat si eu de un copil. Sa traiesti bucuria de a tine in brate un bebelus :(
claramihaela

Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 23 Aug 2010, ora 09:15

Clara ma bucur ca ti-a fost bine la cimitir si ca ati reusit sa faceti pomenirea.
Pentru vecina ta sa aiba o nastere usoara fara complicatii si un bebe sanatos ... stiu ca e greu sa sti ca tu nu te-ai putut bucura de Miruna, dar sunt sigura ca si tu iti doresti sa fie totul bine pt vecina ta.
Te imbratisez cu drag, iar O:-) tale mii de @};- .
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

• Site web
  • YIM
Sus

Mesajde claramihaela pe 5 Sep 2010, ora 00:15

:(( :(( :(( imi spun ca poate nici n am dreptul sa plang. Poate intradvar am gresit cu ceva ,poate nu a trebuit sa vina. :(( :(( :(( :(( plang si ma gandesc ca poate nu asta e motivul din cauza carui plang.
Pedepsiti pentru ce?
Eu zilnic imi pun intrebarile care i-as pune doctoritee mele care trebuia sa ma asiste la nastere pentru ca tioata sarcina am fost la ea.
De ce nu ati vazut ca sunt probleme?
De ce va faceati semne cu asistenta la ultima consultatie?De ce nu ati luat banii pe control?
De ce ma tot amanati cu nasterea?
]

Ma uit cu drag la noii nascuti ,dar stiu ca trebuia sa ma bucur si eu de asa ceva :(
claramihaela

Sus

Mesajde nicoleta pe 5 Sep 2010, ora 08:30

Buna, scumpa mea Clara!
Te imbratisez astazi, in aceasta dimineata racoroasa de toamna.
Sti...nu iti mai pune intrebari, ...pentru ca o intrebare fara sapuns naste alte intrebari ...si tot asa ajungi la un sir lung de intrebari fara raspunsuri. Iar aceste intrebari te vor macina tot mai mult in timp.
Numai Dumnezeu stie ce s-a intamplat cu adevarat, asadar gandeste-te ca oricum ti-a ferit puiutul de ceva rau aici, pe acest pamant dur si rece.
Miruna ta este acum langa Sfinti si langa Ingerasi, e linistita si ocrotita, ferita de oameni rai si pericole.
Tu sa ai mare grija de tine si sa nu uiti sa zambesti spre Cerul in care se rasfata mititica ta.
Te pupacesc pupaceste cu pupici pupaciosi.
Sfanta Maicuta sa et ocroteasca.

@};- @};- @};- , milioane de @};- @};- @};-
Cu mare drag, Nicoleta!
nicoleta

Locaţie: petrosani
Sus

Mesajde marwana pe 21 Dec 2010, ora 09:54

M am tot gandit ce as putea spune acum in preajma sarbatorilor, noua parintilor de ingeri ne este tare greu, visele ne au fost spulberate, inima rupta in doua, o parte a sufletului nostru se afla in cer. Multi dintre noi nu mai simtim bucuria Craciunului si poate ca nu speam la un an mai bun.
Fie ca noul an sa va gaseasca sanatosi, sa va aduca speranta si tot ce este mai bun pe acest pamant.Echipa E.M.M.A va doreste pace in suflete, putere si curaj de a lupta si a merge mai departe.

Imagine
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 25 Dec 2010, ora 15:37

Ganduri bune, sanatate, daruri multe, imbelsugate. Mosul bun sa va aduca tot ce va doriti! Craciun fericit!
Imagine
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

• Site web
  • YIM
Sus

Mesajde Iza pe 27 Dec 2010, ora 19:51

Pentru tine, cu drag,

http://www.jacquielawson.com/viewcard.a ... urce=jl999

Sarbatori fericite!
"If you have no voice: SCREAM !
If you have no legs: RUN !
If you have no hope: INVENT !"

(Cirque du soleil - "Alegria")
Iza

Sus

Mesajde ama pe 7 Ian 2011, ora 08:54

LA MULTI ANI ETERNI SCUMP INGERAS IOANA
(*) (*) (*) (*)
(*) (*) (*)
(*) (*)
(*)
inima mea bate doar pt tine MARIO.......
http://www.facebook.com/album.php?aid=3 ... 630d247931
ama

Locaţie: resita
  • YIM
Sus

Mesajde marwana pe 7 Ian 2011, ora 12:38

Clara te >:D< echipa E.M.M.A cu mult drag, i ti suntem alaturi si in acaesta zi cand micuta ingerasa Miruna Ioana este sarbatorita de ingerasi.Trimite i un zambet micutei tale, ea va fi tare fercita sa stii
Zbor lin drag ingeras [-o< O:-) @};-
Imagine
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde LUMINITA CRAIU pe 7 Ian 2011, ora 14:06

Pentru tine, micuta ingerasa MIRUNA IOANA,de ziua numelui:

http://www.youtube.com/watch?v=n11MOmAt6Fc&feature=fvw
lumi, mamica ingerasului ROMINA IOANA , a baietelului RICCARDO ANDREI si a micutei RENATA
LUMINITA CRAIU

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde corina_andrusca pe 7 Ian 2011, ora 15:27

LA MULTI ANI MIRUNA-IOANA IN ETERNITATE. *-:) VESNICA [-o< :x (*) SI MILIOANE DE @};- @};-
SANATATE, LINISTE SI PUTERE DRAGA MAMICA DE INGERSA MIRUNA-IOANA.MULT %%-
'''''''Corina , mama ingerasului ANDREI NANU , a unui pui fff mik nenascut , si-a unei minunate fetite aici pe pamint, ANDREA MARIA '''''''
corina_andrusca

Locaţie: TG-JIU, GORJ
Sus

AnteriorUrmătorul

Scrie un răspuns
103 mesaje • Pagina 4 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro