"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent
și mai puternic decât cel viu" Antoine de Saint-Exupery
"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem cu toţii
în aceeaşi barcă!" Martin Luther King Jr.
"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei
pomeni, mi se va frânge sufletul."
"Nicio talpă nu este atât de mică, încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"
"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face diferenţa între ele!"
"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină
mai mare decât Iubirea"
Robert Binder
"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"
"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".
"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."
"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi,
e ca şi cum ne-am
reîntâlni cu ei..."
"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară
şi amintirile o cărare, aş urca în
Rai şi te-aş aduce din nou acasă."
"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină, ca să ştim că sunt fericiţi!"
"În cartea vieţii, un înger a scris despre naşterea copilului meu. Apoi,
închizând cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pământ!".
"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
M-am gandit ca nu ar fi rau sa avem o iesire in natura , la gratar la iarba verde la un sfarsit de saptamana.Este cald , frumos si merita sa ne relaxam si in acelasi timp poate reusim sa ne intalnim cu o parte din mamici.De exemplu as propune o iesire la Snagov la complex Astoria unde este destul de dragut.Ramane la latitudinea celor interesati sa stabilim o zi.Ce spuneti?
Luam pe toata lumea...care doreste.Ar fi super ca sa venim cu familia.Vineri e cam aiurea avand in vedere traficul de vineri dupa amiaza si eu ma gandeam sa iau si baietelul si sotul. Asteptam inscrieri si alte propuneri.
Ooooooooofffffffff, eu nu pot sa merg ca sunt la lucru. Voi nu lucrati vineri??? de ce n-o lasam pe sambata? Poate vrea si Bia sa mearga... sa vorbim cu ea??? Eu am pile... Hi, hi, hi... V-am pupat.
Asta voiam sa spun si eu. Ca am vorbit cu Bia si nu poate veni. La ea in week-end este exclus, poate merge intr-o zi in cursul saptamanii dar a zis ca noi putem merge oricand. Daca hotarati ceva, atunci merg si eu daca pot, daca nu, ramane sa ne vedem la terapia de grup care probabil ca va avea loc foarte curand. Va pup.
Din cate am inteles eu vremea nu va fi foarte favorabila in acest wekend pentru iesirea la iarba verde.In cursul sapatamanii este cam greu deoarece majoritatea lucreaza si ca sa mergem doar pentru 2-3 ore este putin.Eu propun pentru zilele de sambata 31 mai sau duminica 1 Iunie(de ziua copilului) incepand cu ora 11,00 si pana seara...cat ne tine. Locatie: SNAGOV, complex ASTORIA.Facem un gratar, discutam, jucam un volei, altele,luam cu noi si copii si sotul , gasim noi jocuri, subiecte comune , etc.Ce spuneti? Astept parerile voastre. Mi-ar face placere sa fie si Bianca dar...vedem ..poate, poate, reuseste.
Buna, dragele mele. Dupa cum vedeti, numai vreme de picnic nu era. Abia astept sa se faca urmatoarea terapie de grup. Daniela, mi-e dor de tine!!! Hi, hi, hi, ia sa vedem daca ma recunosti!!! Am facut un filmulet dragutz de tot cu ce s-a facut pana acum in cadrul Organizatiei EMMA dar nu stiu cum ar putea fi postat aici. Poate ne ajuta Lucia. Va pup. Sa-mi tineti pumnii, ma duc la examen. Abia astept sa se terminse sesiunea asta! Ooooffffffff!
OF, OF draga ANA dulcica suchardine.Te mananc dulceato.Nu-mi dadeam seama dupa numele de scena pe care ti l-ai ales.Abia astept sa ne revedem. Te imbratisez cu drag Daniela
Sa va uitati diseara la TVR 1 de la 20.00 ca o sa fie Bianca la emisiunea "O data-n viata". Daca poate cineva sa inregistreze ar fi super. Va pupacesc pe toate. Lucia, filmuletzul nu poate fi trimis pe mail. E prea mare!!!
Codrutica, e un bai aici. Ca sa pot sa trimit un link, acesta trebuie incarcat, postat pe un site. Si eu nu l-am incarcat nicaieri. O sa incerc azi pe youtube. Daca-mi iese, maine o sa-l vedeti si voi. Ooooofffffff, cateodata imi prind urechile la calculator...