"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent
și mai puternic decât cel viu" Antoine de Saint-Exupery
"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem cu toţii
în aceeaşi barcă!" Martin Luther King Jr.
"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei
pomeni, mi se va frânge sufletul."
"Nicio talpă nu este atât de mică, încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"
"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face diferenţa între ele!"
"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină
mai mare decât Iubirea"
Robert Binder
"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"
"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".
"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."
"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi,
e ca şi cum ne-am
reîntâlni cu ei..."
"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară
şi amintirile o cărare, aş urca în
Rai şi te-aş aduce din nou acasă."
"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină, ca să ştim că sunt fericiţi!"
"În cartea vieţii, un înger a scris despre naşterea copilului meu. Apoi,
închizând cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pământ!".
"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
Dragele mele, am indraznit sa deschid acest subiect, pentru ca in ultima perioada, au aparut tot felul de pandemii imaginare ale unor indivizi, care nu doresc altceva decat sa-si rotunjeasca veniturile pe spatele oamenilor nevinovati. As putea vorbi aici de asa-zisa gripa porcina. Dl Cercel a povestit la tv,la incepturile acestei nebunii, cum ca aceasta gripa a luat nastere in urma intalnirii unui copil bolnav, cu un porc bolnav si o rata salbatica bolnava in Mexic....????? Un raspuns "foarte stiintific", as putea spune....Iar pentru a "scapa' de gripa trebuie sa ne vaccinam.Doar ca acest distins domn a uitat sa precizeze ca aceste vaccinuri, au in compozitia lor si mercur, care nu face altceva decat sa atace sistemul imunitar,si asa destul de slabit.Sau vaccinul pentru cancerul de col uterin......Mai sunt si cele care sunt facute copiilor. Bebelusilor, la cateva ore de la nastere,li se face un vaccin. In total,din cate am citit ar fi in jur de 32 de vaccinuri pana la 6 anisori. Ma intreb cum de sunt asa sanatosi,copiii nascuti in carute,in paie,fata de cei care sunt tinuti practic in puf si cu toate vaccinurile facute? Cunosc cazuri, de aceea imi permit aceasta intrebare. Voi ce parere aveti?
Eu sunt contra vaccinurilor de tipul acesta. Imi amintesc ca [,] cand eram mai mica mai veneau la scoala sa ne faca vaccinuri anti-gripale sau anti-hepatita. Imi amintesc ca erau ok, le facea toata lumea si nu aveam nici o problema apoi, reactii averse (?) & co. In schimb, de cand a inceput nebunia cu gripa aviara & porcina, a inceput sa se profite de naivitatea oamenilor si de dorinta lor de a nu fi afectati de aceste tipuri de boala. Si astfel au fost atatia care si-au facut vaccinurile contra cost, si apoi, in loc sa s simta bine si linistiti ca nu vor avea parte de tratamente dificile sau alte reactii si mai ales, ca nu vor contacta virusul gripei, s-au trezit prin spitale cu perfuzii si prostii, din cauza vaccinelor. E o nebunie totala, ce se intampla in tara noastra. Pacat de ea, pentru ca, asa cum am mai spus, e o tara minunata din punct de vedere geografic, dar oamenii o strica ingrozitor de mult. E ingrozitor cum totul in Romania se rezuma la banii pe care, si asa, se presupune ca nu ii avem. Si e chiar... imi permit sa spun josnic, faptul ca se profita pana si de sanatatea unui om, pentru bani. Imi cer scuze daca am jignit pe cineva, nu a fost cu intentie. E pur si simplu parerea mea.
"Nicio talpã nu este atat de micã,încat sã nu lase nicio urmã, pe lumea asta!"
Te iubesc, surioara mea, chiar daca esti departe... Chiar daca drumul Pamant - Cer, pe noi ne desparte. - Ingerasei mele, Ariana
Da, stiu ca multe mamici cred ca ceea ce spun e o nebunie, dar nu-i asa din punctul meu de vedere. pana la urma fiecare face ce vrea,nu? Iar in ceea ce priveste aceste noi "gripe" ,inselatoria este pe fata. Din cate imi amintesc se spunea ca in mai ar fi trebuit sa fie ultima faza a gripei, in care multi oameni ar fi trebuit sa moara! Dar au anuntat ca nu a fost pandemie si ca atare aceasta "gripa" s-ar fi terminat. Asa brusc cum a si inceput ! Iar la copii, mi se par mult prea multe, mai ales ca unele mamici le-au facut copilasilor vaccinul si peste cateva luni s-au imbolnavit. Din pacate nu mai imi amintesc de ce anume...Dar mai intreb o data!
Sunt de acord cu tine Sirius .... Au venit acum doi ani , camoania de vaccinare a fetitelor pentru cancerul de col uterin , dar doar pentru patru virusi , mai des intalniti !! Si daca fetitza mea face o forma rara ? Atunci am refuzat vaccinarea si am s-o refuz in continuare , stiu ca , daca o imunizez bine atata pe ea cat si pe baiatelul meu , atunci nu are de ce face toatenebuniile astea ! Acestea sunt mutatii de laborator , sunt niste criminali , pentru ca noi suntem cobaii !!
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
Eu am citit din cartea aceasta: "Vaccinarea:eroarea medicala a secolului" scrisa de Dr.Louis de Brouwer m.d. .Iar acum citez" Imunologia moderna demonstreaza,din contra, ca actul vaccinal constituie o lezare grava a integritatii sistemului imunitar a persoanelor vaccinate,facand din acestea veritabile rezervoare de virusi......"si scrie mai mult,dar, e mai bine ca cele care vor sa citeasca sau sa inteleaga ce vreau sa spun,sa citeasca cartea..cred ca o gasiti si pe internet. Daca va intereseaza,nu oblig pe nimeni sa citeasca. Cred totusi, ca noi, ne dorim ce-i mai bun pt copiii nostrii, si nu ne dorim ca ei sa patesca ceva, si nici sa-i transformam in cobai.....Fiecare face ce crede ca-i mai bine pt puiul lui.