pentru scumpa ta PRINCI SABINA
din partea mea , si vreau sa iti urez bine ai venit in familia Emma o familie foarte mare din pacate fiecare are povestea trista a ei , cu multa durere in suflet , aici fiecare te va intelege prin ce treci , iar cand vei dori sa ii scrii fetitei tale ceva , aici vei putea oricand vei dori tu , iti doresc multa putere , alinare si tot binele din lume , trebe sa te gandesti acum ce mult iti iubesti fetita , iar in privinta cu suferinta asta o vei simti mereu cat vei trai , Ingeras mic zbor lin printre miile de
, lumina vesnica
, multe
si
.
!Stiu, e nedrept ca micuta ta Princi Sabina a plecat mult prea devreme in lumea ingerilor. Nu e drept ca puiutii nostri atat de mult iubiti sa plece inaintea noastra......E mult prea mult pentru noi,parintii lor. Ca noi toate, e normal sa fi suparata pe acel Cineva!
si multe
!
curajoasa mamica, zambeste ingerului tau, chiar daca nu esti in stare si mergi inainte.
si odihna vesnica!
ta Princi Sabina un zbor lin printre miile de
si sa fi calauzita mereu de lumina. Mii de
mic.
..........
,multe
,
si 

ramonaflorica scrie:Sunt mama ingerasului Princi Sabina.Apropo de reactiile celor din jurul nostru,pe langa faptul ca ne "alina" durerea spunand "Lasa,ca mai faci un copil",dupa ce acel Cineva mi-a luat-o pe Sabina,la cateva zile,m-am intalnit fata in fata cu 2 vecini din blocul unde locuiesc,iar reactia lor a fost una surprinzatoare pentru mine-au intors privirea in alta parte.Nu judec pe nimeni,dar...Stiu ca in astfel de cazuri e greu sati gasesti cuvintele,in special cand e vorba despre un copilas,dar,cred ca un simplu "Imi pare rau"exprima toate simtamintele.
, iar pt
ta mii de
.
si sa-ti spun ca aici in aceasta mare familie EMMA, esti binevenita, nimeni nu te condamna , nimeni nu iti spune " lasa ..esti tanara...mai faci altul "
, multa liniste in suflet, pentru tine draga mea, si mii de
colorate pentru iubita ta 

si
pentru Sabina
, iar pt
ta mii de
.