Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Din nou insarcinata
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Maternitatea Medgidia-sansa reala a unui nou inceput

Sarcina dupa pierderea unui copil
Scrie un răspuns
6 mesaje • Pagina 1 din 1

Maternitatea Medgidia-sansa reala a unui nou inceput

Mesajde Angela pe 14 Aug 2008, ora 19:56

Dragi parinti de ingerasi,
se poate! Intr-o materniate din Romania poate fi frumos si primitor. Cald si bine... :)
Astazi,la sugestia dragei noastre Bianca, am fost impreuna cu Ana Maria sa vizitam unica materniate despre care am auzit numai lucruri frumoase. Cea din Medgidia. Acolo unde oameni extraordinari...OAMENI...au facut ceva ce greu poate fi povestit doar cu ajutorul cuvintelor. De aceea am mers pregatite...am facut fotografii care vor aparea curand intr-un material ce va fi postat aici pe site.
In aceste momente multe as vrea sa spun despre ceea ce am vazut. Sunt inca oarecum sub vraja lucrurilor frumoase si a oamenilor calzi si primitori pe care i-am intalnit. Sotii Balasa, medici si oameni extraordinari, "creatori" ai acestei frumoase lumi numita Maternitatea Medgidia, ne-au aratat ca se poate si mai ales au spus cu foarte mare convingere..."aici nu e nimic deosebit. asa e normal sa fie."
Am vazut saloane curate si moderne, am vazut sali de nastere dotate cu aparatura moderna, am vazut locuri primitoare si o igiena perfecta. Am vazut mamici fericite care isi tineau pruncii la san chiar la cateva ore dupa nastere. Am vazut o sala-club, un loc unde mamicile se pot intalni pentru a relationa si unde pot urmari pe tv materiale despre nastere, alaptare sau avort. Am intalnit chiar si o mamica de ingeras care statea intr-o rezerva, in conditii extraordinare si care ne-a povestit ca a fost tratata cu mare blandete.
Tare multe ar fi de spus...dar cred ca nu vreau sa stric surpriza unui material care se va gasi curand aici pe site. Asadar....
Las loc de concluzii. Si concluzia e una: SE POATE!
Daca aveti cunostinta si de alte locuri in care omenia este la ea acasa...in minunatul nostru sistem sanitar...scrieti despre ele! Puterea exemplului este extraordinara! Si iata, un prim exemplu l-am gasit deja...la 40 de km de Constanta....la 180 de km de Bucuresti...si mai ales...in ROMANIA ! :)
Va >:D< cu mare drag Angela, mami de ingeras jucaus Calin Gabriel (*)
Angela, mama ingerasului Calin Gabriel si a unei minuni pe Pamant, Octavian Andrei
Angela

Locaţie: TIMISOARA, ROMANIA
Sus

Re: Maternitatea Medgidia-sansa reala a unui nou inceput

Mesajde nicoleta pe 16 Aug 2008, ora 07:16

Buna, dragilor.
Bravo celor care au pus bazele acestei maternitati!
Sa ii ajute Dumnezeu in toate actiunile lor, pentru linistea pe care o daruiesc mamicilor.
Fie ca Sfanta Fecioara sa le fie mereu aproape, iar sanatatea lor sa fie mereu maxima.
Bravo, oameni buni, minunati, ce sunteti voi, bravo!
Sper sa ia exemplu de la voi si alte orase, alti primari care pot cu siguranta aloca bani si pentru asa ceva.
Nu trebuie sa lasam doar particularii sa faca lucruri minunate, pot si edilii oraselor sa se gandeasca la binele oamenilor, caci datorita acestor oameni le este lor acum bine.
Multumim de instiintare, chiar nu am stiut de maternitatea de aici, dar ma bucur sa aflu ca exista oameni ce fac asa lucruri minunate.
O zi buna tuturor!
nicoleta

Locaţie: petrosani
Sus

Mesajde aditza_tl pe 17 Aug 2008, ora 17:42

Am auzit de conditiile de acolo,cateva cunostinte din TL,au mers si au nascut la medgidia,mi-au povestit ce conditii si cat de multa intelegere ai din partea medicilor ,asistentelor,infirmierelor.....nu imi venea sa cred ca poate exista asa ceva la medgidia,dar acum m-am convins.Ma bucur ca avem asa ceva in tara si sper sa fie cat mai multe locuri ca acela.Mult succes si sa-i invatati si pe altii sa faca ce a-ti facut dumneavoastra.Adriana
Adriana,mamica de inger Cosmin si de pui mic,Cristian-Florin
aditza_tl

Locaţie: BREAZA Jud.PRAHOVA
Sus

Mesajde floryghencea pe 7 Sep 2008, ora 19:57

Buna seara,si eu am nascut acum 9luni o minunatie de fetita la Maternitatea din Medgidia, pierzind inainte alti 2 ingerasi dar ce vreu sa va spun este ca niciodata sa nu-ti pierzi speranta sa crezi in dumnezeu ca te va asculta .Va spune-am ca si eu am nascut la Medgidia si intradevar este total altceva de la medici pina la infirmiere,vi recomand din tot sufletul :x ,la 4luni jumatate era sa o pierd si pe ILINCA dragostea mea, am fost distrusa m-am chinut pina atunci am sperat am fost fericita si dintr-o data totut era sa se termine din nou:(( ,am ajuns la doctorul meu mai exact Balasa Eduard si de vineri pina duminica pe perfuzi si injecti am mers pina la 40 saptamani >:D< niste oameni extaordinari dedicati meseriei!
floryghencea

Locaţie: constanta
Sus

Mesajde floryghencea pe 8 Sep 2008, ora 12:46

Sotii Balasa sunt foatre buni de altfel si ceilalti medici sunt ok eu am fost pacienta dr balasa el,tarifele sunt mult m-ai mici decit in buc depinde dai cit vrei cit ai nu este suma fixa ,sunt si femei care nu dau nimic si sunt tratate foarte bine la fel ca si celelalte oricum dai de placere la toata lumea. Este departe dar merita vin femei din toata tara si ramin cu un gust placut cind pleaca din spital,esti ca la hotel iti poti lua o rezerva sau a sta in salon este aproape la fel,sala de mese este mica dare curata si foarte sic aranjata,baile la fel, nu se intra in maternitate orcind si oricum doar cu halat si papuci de hirtie.Ce sa va spun totul este frumos asta inseamna ca se poate ,vointa nu exista in tara asta ar trebui strinsi toti medici la Medgidia si facut cursuri cu ei. Cumnata mea a nascut acum 4 ani un baietel superb la municipal in aceeiasi seara au ajuns la spital doi tineri sotul era disperat,o intreba pe mama ce sa faca au venit de 4ore si nimeni nu o baga in seama si tipa saraca de dureri,doctorita care o vazu-se pina atunci era in concediu [-(
,i-a spus mama sa dea ceva la medicul de garda ca altfel asa o sa stea dupa totul a fost ok,deci totul se rezuma la bani viata este m-ai putin importanta pentru uni
floryghencea

Sus

Mesajde cristina_mama_de_inger pe 9 Sep 2008, ora 04:07

intr-adevar,in medgidia maternitatea este un RAI al mamicilor...totul este frumos,curat si deasemenea oamenii extraordinari.iar sotii balasa sunt,inainte de a fi medici,niste oameni de nota 10.cunosc multe femei care au avut sarcini monitorizate de d-na balasa si deasemenea si momentul nasterii a fost ok ,iar doctora bineinteles a fost prezenta idiferent k era libera sau nu.mie personal spitalul medgidia imi da o stare f urata pt k acolo...la morga....printesa mea....eu am nascut in cernavoda,si acolo era curat,din punct de vedere igienic era ok insa acolo iti vorbeau frumos moasele(cel putin cea cu care am nascut) doar daca ii faceai paketel sau banutii in buzunar.mama i-a dat bani inainte sa nasc i-am mai dat si eu apoi pt k mi-a cerut,bine mai subtil putin.cand am nascut nu implinisem 18 ani si va dati seama ca nu stiam prea mare lucru,decat ce citisem in reviste si pe net si astfel cand am ajuns la maternitate practic m-au manipulat.chiar daca mi-a vb frumos raman la parerea ca daca nu aveam bani la mine nici nu ma baga in seama.
Cel mai frumos lucru care ti se poate intampla este sa iti zambeasca un copilas.Si mai frumos este ca acel copilas sa fie al tau!Cristina- mami de ingeras dulce ANDREEA ELENA
cristina_mama_de_inger

• YIM
Sus

Scrie un răspuns
6 mesaje • Pagina 1 din 1
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro