, orce se intampla cu noi trebe sa te gandesti ca asa au vrut ingerasi nostri , trebe sa fii tare si la ce spune lumea sa nu te gandesti , esti mama mamelor de ingeras si pentru noi esti o femeie deosebita si o mama exemplara , iti doresc multa sanatate si numai bine . 

), nu ca uneori poate reactiile de moment nu au fost cele mai potrivite....conteaza ca am fost impreuna sa luptam pentru lucrurile in care credem. Sa luptam pentru o lume mai buna, in care sa nu se mai intample asemenea tragedii. Eu asta am simtit ieri. Am fost atat de mandra de "familia" mea, de tot ce inseamna E.M.M.A.
! Si am simtit, ca de atatea alte ori, ca ingerasii nostri nu au plecat degeaba la cer! 
Va multumesc, dragelor, pentru mesaje
...Desi continui sa cred ca, indiferent de circumstante, nu aveam voie sa fac o asemenea greseala trebuie sa recunosc faptul ca mesajele voastre m-au ajutat sa depasesc acele momente, in care, efectiv, imi venea sa ma dau cu capul de pereti
!!!!!
, ai intuit bine ce a declansat acel zambet involuntar si am apreciat faptul ca ati scris ce s-a intamplat de fapt
(eu nu am vrut sa scriu de ce, pentru ca nu conteaza care a fost motivul! Pur si simplu, nu trebuia sa zambesc!!!! Iar de contrariu, nu ma poate convinge nimeni!)
....(mai ales cu am un simt al umorului foarte accentuat
...mostenit din familie.... ) Sincer?...si acum imi vine sa rad, cand imi amintesc
! ....Si da, e normal....se intampla! Dar mi-e ciuda ca nu am realizat in acel moment ca zambesc!!!!!
, nu spune asa...chiar nu este nicio rusine ca nu ai stiut acel final!....De atatea ori aud rugaciunile spuse diferit! Nu asta conteaza, ci ca e spus din suflet!
.....
...

... IN OCHII UNORA POATE ESTI "VINOVATA" CA VREI CU ADEVARAT SA AJUTI...PERSONAL IN OCHII MEI ( SI CRED CA AI MULTORA DINTRE NOI )
NU TE FACI VINOVATA DE NIMIC ...AI FOST ACOLO...CEILALTI,NU !!!CINSTE TIE
SI MULTUMESC !!! PREZENTA TA ACOLO A REPREZENTAT E M M A, CAMINUL PARINTILOR DE INGERI... SI SA-TI MAI SPUN CEVA : UNDE ESTE DURERE
EXISTA SI SPERANTA
; DUPA MULTE LACRIMI AMARE TREBUIE SA EXISTE SI ZIMBETE...LACRIMA-DURERE, ZIMBET-SPERANTA !!! NU TE INVINOVATI, PENTRU CA TU AI ACTIONAT CORECT,ATITUDINEA TA A FOST NATURALA SI SINCERA, NU FALSA CA A CELOR VINOVATI...TE CUNOASTEM
(CHIAR MAI MULT DECIT CREZI), TE IUBIM
PENTRU CEEA CE FACI,RESTUL...NU CONTEAZA.SINTEM O "FAMILIE" DEOSEBITA IAR TU ESTI "MAMA" NOASTRA !!! CAPUL SUS !!!