, iti spun sincer ca inteleg foarte bine dezamagirea Nicoletei, pentru ca si eu o simt
. Ma asteptam la altceva.....
Tu spui ca ”nu mai sunt atat de multe mamici interesate la fel de mult de a lupta alaturi de EMMA”. Poate ca asa este (desi mie mi se pare ca E.M.M.A. creste
), dar cu siguranta sunt mai mult de 4 care inteleg ce inseamna si pentru ce lupta E.M.M.A. si vor ca aceasta organizatie sa continue sa existe..... Nu voi mai insista pe acest subiect, pentru ca ca nu vreau sa deranjez pe nimeni. Cred ca toti cei care au vrut sa-l vada si sa-l citeasca, au avut suficient timp sa o faca. Trebuie doar sa decida daca merita sau nu sa ajute cat de putin organizatia care, asa cum spui si tu, le-a vindecat sufletele. Sa o ajute sa poata face macar acelasi lucru si pentru alti parinti de ingeri (pentru ca din pacate vor mai exista...)....sa o ajute sa micsoreze, pe cat posibil, numarul acelora care devin parinti de ingeri....sa o ajute sa ajute.
Imi rasuna acum in minte 2 versuri ale unei melodii pe care o cantam cand eram mica: "Hai sa ne imaginam / Ca vom da mai mult decat luam".... Acest lucru in acest caz este imposibil, pentru ca nimic nu poate egala ce mi-a oferit E.M.M.A.
, dar eu una voi incerca sa daruiesc acestei organizatii macar o infima parte din cat am primit!
Multumesc, E.M.M.A. !

este corect, scriind ca a ti facut asta incurajam pe altii, prindem si noi putere si SPERANTA.
hiar de voi parea rea ma gandeam ca ....daca faci cumparaturi si obisnuiesti sa nu mai iei monezile care ti se dau rest...le pastrezi undeva si la 1 luna este imposibil sa nu ai macar 1 leu strans, daca fumezi....in fiecare zi fumezi cu o tigara mai putin si in 20 de zile ai suma unui pachet de tigari stransa....si sunt multe exemple.
sorry, ti poop dulce Simo.
!!!!! Acum vad ceea ce speram
! Tocmai cand renuntasem, cand credeam ca am vorbit in zadar! Cand ma gandeam ca poate m-am inselat, ca poate nu suntem asa uniti cum credeam, cum vedeam eu ''familia'' noastra! Aceasta este E.M.M.A. pe care o stiam! 
sa creasca listutaaaaaaaa!!!!!
, multumesc tuturor celor care faceti parte din aceasta ''familie'' speciala