Mamicute cu puiuti va doresc la fel.
o
mare pt toata lumea de la mine si Kali care deja nu mai are stare in bratele mele
mare pt toata lumea de la mine si Kali care deja nu mai are stare in bratele mele
si sa fiti iubite.
si
pentru toate mamicile si toate burticutele din familia EMMA

SI MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULTE
PT IOANA GRIGORE SI MARWANA SI PT TOATE MAMICUTELE CARE AU NASCUT SI CARE URMEAZA SA NASCA, MUUUUUUUUUUUUUULTA SANATATE , LINISTE IN SUFLET, FERICIRE SA LE TRAIASCA COPILASII SI CEI NASCUTI SI CEI CARE URMEAZA SA SE NASCA SA FIE CUMINTI IN BURTICI PINA LA TERMEN SI MUUULTE FELICITARI PT TOATE CARE AU NASCUT SI PT CELE CARE URMEAZA SA NASCA [ ADICA SI EU ]
LUMINA VESNICA MULTA
SI MILIOANE DE
PT MICUTII NOSTRII INGERASI FRUMOSI SI DRAGALAS.
si
pt toate mamicile ,imi cer scuze ca nu am mai intrat pe forum insa este mai greu cu burtica acum ,revin si eu cu vesti,am fost astazi la eco si suntem bine,bebe creste bine are 2120 si 32 sapt si 3 zile dupa um,33 si 4 zile eco,suntem bine momentan ,nu avem nici-o problema si ma rog la dumnezeu sa mergem tot asa pana la sf,sa imi tin puiul in brate este tot ce imi doresc si sa fie sanatos.pupici la toate.
MULT
SI
PE BURTICUTA TA FRUMOASA SI ITI TRIMIT UN IMENS BRAT DE
...SA NE AUZIM CU BN SCUMPO.
SI MILIOANE DE
pe toate si astept numai vesti bune de la fiecare dinte voi.
.
.
Daca mami sta cuminte in pat, e bine.Daca mai umbla asa....ne e un pic mai greut. In rest totul ok.

,care creste mare pe zi ce trece.....Sunt bucuroasa ,dar o bucurie impletita cu multa teama......
pe toate si va doresc multa sanatate!!!!!!!!!!
dar nu prea tare sa aiba loc beeb sa creasca sa fie mare si sanatos sa stea cuminte in burtica pana la termen.