pe toate burticutele si nu numai.
pe toate burticutele si nu numai.
SI FELICITARI PT BEBELE DIN BURTICA TA SI PT DESKIDEREA ACESTUI TOPIC, ......CU RUSINE RECUNOSC CA E 1 DATA CIND INTRU SI CITESC AICI, DAR CUM NIMIK NU-I INTIMPLATOTR......AZI AM INTRAT DEOARECE AM SI EU O BUCURIE DE MARTURISIT..........ANDREI SI DD.....MI-AU ASCULTAT
SI MI-AU TRIMIS UN SUFLETEL..........AZI LA AL 3-LEA TEST DE JOI INCOA MI-A IESIT IARAS 2-LINIUTE ROZ
.........SIMPTOME, NU CINE STIE CE...........MA DOARE NITEL SPATELE, SI DIN CIND IN CIND AM O STARE USOARA DE VOMA.......MA ROG SA FIE BN SI ANDREI SI DD SA NE VEGHEZE NON-STOP SI SA AJUNGEM LA TERMEN SANATOSI..........
SI
PE BURTICUTELE VOASTRE
SI MILIOANE DE
PT VOI MAMICUTE SCUMPE...........DOAMNE-AJUTA LA TOATE SI SA AUZIM NUMAI DE VESTI BUNE SI CIT MAI MULTE POZITIVE.........
LUMINA SI MULTA
INGERASILOR NOSTRII DIN CERURI.......
. Sa stea bebe cuminte in burtica pana la termen si sa fie sanatos. Ai grija de tine si de bebe mic, iar
Andrei va grijeste pe toti 3. Sa fie intr-un ceas bun.
GABRIELA SA-TI ASCULTE
SI SA-TI TRIMITA SI TIE UN SUFLETEL MIK SI SANATOS IN BURTICA........SA NE DAI CIT DE CURIND O VESTE BUNA'' UN POZITIV''
TE
SI-TI TRIMIT MUUUUUULTI
SANATATE SI MULT
.....
LUMINA SI MILIOANE DE
PT TOTI INGERASII NOSTRII.........
si pe tine si burtica, sa crestei mari si sanatosi.
Ce veste minunata ne-ai dat Corina. Sa fiti sanatosi! 

PAULA, CRISTINA SI ADINA PT SINCERELE URARI DE SANATATE SI DE BN, SI VA
DE-AICI DIN GORJ SI VA DORESC MULTA SANATATE VOUA SI TUTUROR CELOR DRAGI VOUA SI SARCINI USOARE CRISTINA SI ADINA SI SA AUZIM NUMAI DE BN............O NOAPTE LINISTITA SI VISE INGERESTI............MULT
FETELOR
SI MULTA LUMINA VESNICA PT INGERASII NOSTRII DRAGI SI FRUMOSI.
numai bine dragele mele .
mi-am luat sotul si am mers la urgente acolo mi-a facut o ecografie si din pacate mi-au spus ca ii posibil sa fie o sarcina fara embrion deoarece nu se vede.....mi-a cazut cerul pe mine eu nu stiu daca o sa pot trece peste o durere asa de mare nu pot sa cred......peste o saptamana trebuie sa fac o noua ecografie ca sunt sperante chiar daca sunt putine inca sunt ....voi ce credeti embrionul inca poate sa apara?
imi vine sa renunt .....va pupacesc si numai bine....
TAU CARE TE VEGHIAZA SI NU-TI PIERDE SPERANTA.........MULTA SANATATE
O CALDA SI SINCERA
SI-UN DULCE
....NUMAI BN SCUMPA MEA MARINELA...

pentru tine si bebita , Doamne ajuta sa fiti bine sa fie asa cum vrei tu draga mea , Doamne nu mai vrem nimic ce sa ne supere , vrem sa fii bine si sa ne dai sperante , Doamne ai grija de puiul ei din burtica sa fie asa cum isi doreste .

nici eu nu stiam, dar am tras repede un google si .....