e urat afara ploua si e rece dar voi sunteti in sufletul nostru. Va pup dulce pe fruntica si va dau in dar mii de
. Sa va jucati in cer si sa fiti fericiti.
e urat afara ploua si e rece dar voi sunteti in sufletul nostru. Va pup dulce pe fruntica si va dau in dar mii de
. Sa va jucati in cer si sa fiti fericiti.
mititei mama voastra a intrat pe aceasta pagina ... nu mi-a spus nimic dar se vedea ca o doare si plange. Va iubeste
mititei. Mii de 
mititei va iubesc si va sarut dulce fruntica ... cu gandul ca altfel nu pot. Aveti grija de voi si sa va jucati acolo sus in cer.
. Azi (ieri 1 aug) am fos t plecata de acasa cu Marius si mami ... de aceea nu v-am scris va iubesc si stiu ca ziua asta trebuia sa fie altfel incepand din copilarie si pana in prezent ... ce mi-ar place sa pot schimba ceva. Noapte buna ingerasi mititei.
mititei va doresc noapte buna sa fiti veseli si sa va bcurati acolo in cer de luna si stele. Va pup pe fruntica mititeilor.
mititei aveti grija de mami voastra, de micuta mea din cer ... va dau un pupic pe fruntica si sa stiti ca va iubesc.
mititei.
mititei.
pe fruntica voastra micuta...
mitieti zburdati prin cer ... ati ramas pe viata copilasi... asa ca jucati-va mereu si fiti fericiti
cu carul iti doresc draguta mea Paula si acest inceput de saptamina sa fie ca un vulcan de reusite si vesti bune pt tn si fam ta..
vesnica
si miliarde de
frumoase si parfumate precum sufletelele lor gingase...