Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Din nou insarcinata
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Dorim sa fim din nou insarcinate

Sarcina dupa pierderea unui copil
Scrie un răspuns
73 mesaje • Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4

Re: Dorim sa fim din nou insarcinate

Mesajde LUMINITA CRAIU pe 26 Iul 2010, ora 15:51

Dragele mele, nu-mi vine sa cred ca eu sunt cea care a scris aceste randuri cu luni in urma acest mesaj.....Nici acum nu-mi vine sa cred ca ruga mi-a fost ascultata si visul implinit!

Am adus mai in fata aceste randuri pentru mamicile care asteapta sa ramana insarcinate.

NU VA PIERDETI SPERANTA, MERITATI!
lumi, mamica ingerasului ROMINA IOANA , a baietelului RICCARDO ANDREI si a micutei RENATA
LUMINITA CRAIU

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde Clara27 pe 26 Iul 2010, ora 15:57

Luminita, eu una nu mi-am pierdut-o nicio clipa.
Chiar daca luna trecuta nu am ramas, sper in continuare cu tarie ca o sa vina si bebele meu mult dorit si asteptat.
>:D< :* @};- %%-
Clara mamica a 3 ingerasi! Pe 26 nov 2013, ora 10:50 a venit pe lume Antonia Teodora :)
Clara27

Locaţie: Ilfov
  • YIM
Sus

Mesajde LUMINITA CRAIU pe 26 Iul 2010, ora 16:04

Bravo, Clara! Ma bucur ca gandesti asa!

Doamne ajuta!
;) >:D< :* O:-) %%- @};-
lumi, mamica ingerasului ROMINA IOANA , a baietelului RICCARDO ANDREI si a micutei RENATA
LUMINITA CRAIU

• YIM
Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 26 Iul 2010, ora 16:07

Luminita, ma regasesc atat de bine in randurile care le scriai cu ceva timp in urma ... am pierdut o fetita si chiar daca la inceput nu a prea existat dorinta de a mai avea un copil, totusi ma gandeam ca daca ar fi sa am mi-as dori tot fetita. Asa cred si acum. Inainte sa o am pe micuta mea Gabriela nu imi doream sa fie fetita sau baiat, imi doream doar sa fie sanatos indiferent ce va fi... insa acum imi doresc din suflet, la momentul potrivit, o fetita ... o fetita sa semene cu O:-) mea Gabriela, sa fie tot asa copia fidela a sotului, o fetita prin care sa vad orecum cum ar fi aratat peste ani micuta mea ... sa imi mangai sufletul cu cineva care sa ii semene si sa mi-o readuca oarecum in fata ochilor ... si de ce nu ... sa ii pup obrajorii, sa o imbrac si sa o tin i brate si sa imi imaginez ca este micuta mea Gabriela, devenita O:-) mult prea devreme... Oare cer prea mult ... oare ce va fi in sufletul meu daca va fi baietel???
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010
Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut
http://ingerasulgabriela.blogspot.com/
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

Locaţie: satu mare
  • Site web
  • YIM
Sus

Mesajde LUMINITA CRAIU pe 26 Iul 2010, ora 16:17

Nu, draga Paula, nu ceri prea mult! Si eu gandeam la fel in urma cu o luna...ce voi face daca va fi baiat? Acum ma gandesc la cum ma voi comporta cu bebelusa cand se va naste, va semana cu Romina? Sunt constienta ca nu va fi Romina, floarea mea rara, dar sincera sa fiu, eu pe ea o astept!
LUMINITA CRAIU

• YIM
Sus

Mesajde Clara27 pe 26 Iul 2010, ora 16:19

>:D< Multumesc frumos :* @};-
Doamne Ajuta!Si sa vina buburuza cand o vrea ea!
Clara mamica a 3 ingerasi! Pe 26 nov 2013, ora 10:50 a venit pe lume Antonia Teodora :)
Clara27

• YIM
Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 26 Iul 2010, ora 16:48

Asa e ... cred ca in adancul sufletului asteptam sa fie acelasi copil plecat la cer.
Cred ca randurile pe care le-a scris Angela “Stii mama, eu cred ca Doamne Doamne o sa-l repare si o sa-l trimita inapoi la Angela in burtica” ma fac sa sper ca in acele vorbe pline de inocenta spuse de un copil de 4 anisori se ascunde un adevar... asa ca te inteleg tare bine Luminita...
Tie multa sanatate si sarcina usoara in continuare si bebita sa stea cuminte in burtica pana la termen, iar O:-) tale mii de @};- .
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010
Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut
http://ingerasulgabriela.blogspot.com/
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

Locaţie: satu mare
  • Site web
  • YIM
Sus

Mesajde RODICUTZA pe 1 Sep 2011, ora 14:21

dragele mel ke la mine trece timpul am 3 anide cand astept un pozitiv si nimic ~X( ~X( :(( va pupacesc si va doresc numai bine
RODICUTZA

Locaţie: italia
Sus

Mesajde Clara27 pe 1 Sep 2011, ora 15:42

Eu am tot facut analize de la a doua sarcina pierduta acum 3 ani, dupa muuuuuulte analize amanuntite, dr ginecolog m-a trimis la endocrinologie, dr endocrinolog mi-a dat de facut RMN,eco la sani, analize pt ovulatie sa vada de e si tot asa, la final s-a descoperit ca Prolactina care e secretata de Glanda Hipofiza, era de 40 de ori mai mare decat valoarea minima admisa, asadar acum tratez Microadenom Hipofizar toata viata.
Aceasta sta in faza latenta din copilarie si in urma unei cezariene sau nasteri naturale (avort terapeutic), daca lactatia nu a fost stopata de tot ea isi tot mareste valoarea asa ca acum sunt diagnosticata Infertilitate Secundara (daca nu incepeam iar investigatiile eram deja stearpa in cateva luni).

Doctorele mi-au spus ca femeilor nu le este data analiza asta banala de sange in care se vede Valoare Prolactinei (PRL) care nedepistata si netratata da infertilitate.
De aici si mii de cupluri in care ori la el, ori la ea Glanda Hipofiza ori lucreaza anormal ori are nodul.

Faceti-va analizele fetelor!!!!
Eu sunt una din persoanele care dupa 4 ani de la prima pierdere de sarcina (la 5luni jum) si a doua la (8 sapt) am depistat cauza, acum o tratez si asa va dispare Hiperprolactinemia deci s nodulul, dar si Infertilitatea secundara data de Hormonul Prolactina secretat de hipofiza.

Mi s-a zis de doctorele mele, ca pot ramane usor insarcinata, ca am ovulatie, tratamentul cu Bromcriprin sa nu-l opresc , doar ca nu o sa pot alapta!

Sanatate tuturora si sa ramaneti usor insarcinate! >:D< [-o< @};-
Clara27

• YIM
Sus

Mesajde Micki pe 2 Sep 2011, ora 12:09

Clara ma bucur ca ai depistat cauza......si ma bucur ca faci tratament si ca poate in curand va veni si bebele.....

Si eu am inceput investigatiile.......la glanda tiroida mi-au iesit in limitele normale valorile.....sper sa fie bine......
Tu te referi la oprirea lactatiei dupa pierderea sarcinii?mie mi-au dat bromcriptina si s-a oprit lactatia.....oricum si eu o sa-mi mai fac analize pana o sa am voie sa raman insarcinata......
multa sanatate si un bebita cat mai curand.
Nu te-am tinut in brate , dar te simtim
Nu ne-ai vorbit dar te auzim
Nu te-am cunoscut dar TE IUBIM!
Micki

Locaţie: Romania
Sus

Mesajde Clara27 pe 2 Sep 2011, ora 12:16

Multumesc frumos.

Mie mi se daduse Dostinex dupa cezariana, dar nu au repetat analiza de sange sa vada daca s-a oprit de tot lactatia... asa am dat in Hiperprolactinemie, din asta in Infertilitate Secundara.
Mi-a zis sa nu intrerup 1 zi tratam sa am valori normale si o sa am copii.

La glanda tiroida nu mi-a iesit nimic, dar drii au zis ca nr 1 in infertilitate la fem cat si barbati e aceasta glanda hipofiza sau pituitara din creier....

te pup si succes in depistarea cauzelor. La mine dupa ce au vazut ca nu stiu unde sa mai caute au analizat aceasta glanda care secreta hormonii care declanseaza ovulatia si altele pe care nu le cunosc bine deocamdata.
Clara27

• YIM
Sus

Mesajde Micki pe 2 Sep 2011, ora 12:26

Nu stiam ca exista analize pt a depista daca s-a oprit lactatia......am sa cer sa le fac.....
Eu tot la Regina Maria in Buc mi-am facu analizele , tot aici merg si la cardiolog si la ginecolog......sper sa fie bine.

pupici si spor in toate
Nu te-am tinut in brate , dar te simtim
Nu ne-ai vorbit dar te auzim
Nu te-am cunoscut dar TE IUBIM!
Micki

Locaţie: Romania
Sus

Mesajde Clara27 pe 2 Sep 2011, ora 12:33

Te duci la Dr Gineco si ceri sa iti faci PRL adica Prolactina care da lactatia.
Daca valoarea e f mare, o sa iti recomande sa mergi la Endocrinologie - o sa iti dea sa faci fie tomografie fie RMN cu substanta de contrast la care se vede pana si cel mai mic lucru(cum am eu microadenom hipofizar).

Eu am dr de fam si dr ecografa(pt sani) la Regina Maria, doctora gineco si doctora endocrinolog la Medcenter si dr expert pe Imagistica Hipofizara la Pro Life Hiperdia.
Sa le dea DD sanatate ca in 4 ani mi-au facut analize de am dat mii de lei, dar am aflat ce e.
Clara27

• YIM
Sus

Mesajde simomaria pe 6 Sep 2011, ora 19:29

Buna fetelo si eu doresc sa fiu din nou insarcinata desi o spun cu teama si cu durere in suflet. Am pierdut sarcina cu o luna si jum. in urma ,am pierdut o minune de fetita care avea 24de saptamani dar acum am si eu ingerul meu pe "MARIA"in cer iar pe pamant am alinarea sufletului ,baietelul meu SEBASTIAN care va implini in curand 11 anisori.I-mi doresc din tot sufletul sa mai am un copil in special o fetita ,mi se rupe sufletul cand vad hainute de fetite i-mi doresc sa le cumpar pe toate.Daca stie cineva cum se poate planifica sexul copilului astept sfaturi.Dupa calendarul chinezesc mie nu mi-au iesit calculele nici la baiat nici la fetita . >:D< :h
simomaria

Locaţie: iasi pascani
Sus

Mesajde RODICUTZA pe 7 Sep 2011, ora 08:21

bunsa dragele mele mie mi-.au facut si analizele astea mia zis sa stau linistita ca o sa vina si un bebe ....dar cand????''spunetimi voi .sotul meu e posibil sa aiba ceva???el nu vrea sa faca nici uncontrol astept raspuns va pupacesc si va doresc din suflet tot binele din lume >:D< >:D<
RODICUTZA

Locaţie: italia
Sus

Mesajde Clara27 pe 7 Sep 2011, ora 12:45

Da si barbatii au mari probleme de fertilitate, de aceea trebuie sa faca control urologic, spermograma si RMN hipofizar.
Procentajul e de 50% la femeie si 50% la barbat.
Deci nu intotdeauna femeia e cea cu probleme.
Clara27

• YIM
Sus

Anterior

Scrie un răspuns
73 mesaje • Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro