Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

SCUMPA MEA DIN CER

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
46 mesaje • Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3

SCUMPA MEA DIN CER

Mesajde DARIA MIHAELA pe 8 Iul 2010, ora 20:19

NUMELE MEU E BOBIRCA BIANCA SI EU AM UN INGERAS CARE DIN FERICIRE AM APUCAT SA IL BOTEZ SI L_AM INGROPAT CRESTINESTE .ERA O SCUMPA FETITA CARE AZI AR FI FACUT 2 LUNI SI CARE A DECEDAT DATORITA UNEI MALFORMATII LA INIMA .NICI AZI MU AM INTELES DE CE SAU CUM DE NU AU VAZUT DAR POT SA SPUN CA SUNT ALATURI DE VOI SI MA DOARE LA FEL DE MULT CHIAR DE ARE CERTIFICAT DE NASTERE ARE STAMPILA DE DECEDAT SI E FOARTE DUREROS INSA MA AJUTA SA MA MENTIN SUS FETITA MEA IN VIRSTA DE NOUA ANI NE CONSOLAM UNA PE ALTA. NU MI VINE SA CRED CA AM TRECUT DE HOPU MARE CACI AM NASCUTO NORMAL INTRO ORA LA 5 KG SI 300 SI AM RAMAS DOAR CU CUSATURA SI CU UN CERTIFICAT DE DECES .AM TRECUT DE HOPUL MARE DAR NEA IMPIEDICAT UN PURICEL K SA TRAIM
DOAR GINDURI
Doamne Dumnezeul Meu
Unde oare am gresit eu?
De ce sufletu ma doare
Nu-mi raspunzi la intrebare
Rau la nimeni nu am facut
Ca sa doara atit de mult
De am facut nu am voit
De ce sufletul mi l-ai oprit?
Cu mine nu l -ai lasat
Si in rai tu l-ai luat
De ce doamne sa fu tu nas
Iar eu mama de ingeras
Uita-te in ochiul meu
Ca sa vezi cum pling eu
Intoarce privirea catre mine
Ca sa vezi ca nu mi-e bine
D e ce doamne mi-ai luat-o
Si -napoi tu nu mi-ai dat-o
Nu pot sa nu -mi amintesc
Ca eu pe pamint iubesc
Un pui de garofita
ANDREEA a mea fetita
Dar si in rai am o lalea
Ocheama DARIA MIHAELA
Ultima oară modificat de DARIA MIHAELA pe 9 Iul 2010, ora 12:29, modificat de 3 ori în total.
DARIA MIHAELA

Locaţie: rominia
Sus

Re: SCUMPA MEA DIN CER

Mesajde oanadrg pe 8 Iul 2010, ora 20:40

Draga mea >:D<
Nu iti zic un bun venit...in familia nosra pt ca ai intrat datorita durerii, dar iti pot spune ca noi toate te primim cu bratele deschise si iti intelegm durerea. Vad ca in loc sa scada numarul fetelor adunate de durere creste....poate candva vom marii numarul femeilor care au invatat sa traiasca cu asemenea pierdere
Eu incerc de 5 sapt sa imi gasesc speranta in orice, alinare in fiecare lucru marunt...tu o ai pe fetita ta si lucrul acesta te va ajuta.
Ingerasule din cer primeste multe (*) sa iti lumineze zborul
O parte din mine traieste dincolo de nori
mereu te vom iubi Luca
oanadrg

Locaţie: craiova
  • YIM
Sus

Mesajde Iza pe 8 Iul 2010, ora 20:44

Bianca, draga noastra mamica,
Ai ajuns acasa. Mi-e greu sa iti spun bun venit, pentru ca nu este o fericire ce ti s-a intamplat si cu toate astea, o spun cu tot sufletul. Bun venit mamica frumosa de inger. Aici esti ocrotita si ai sa vezi ca aici, vei reusi sa iti regasesti speranta.
Esti o mamica binecuvantata, ca noi toate de altfel. Faptul ca ai reusit sa iti botezi micuta si sa o inmormantezi crestineste este minunat. Asta iti va da multa putere iar atunci cand iti va fi mai greu, faptul ca ai unde sa aprinzi o lumanarica iti va aduce alinare.
Te imbratisez scumpa mamica. Stergeti lacrimile si priveste cu speranta spre cer, acolo unde este micuta ta O:-) , dar indreapta-ti privirea si catre printesa de langa tine, care te vrea la fel de puternica.
Iti trimit un brat de @};- iar micutei tale din ceruri, un curcubeu de stele!
"If you have no voice: SCREAM !
If you have no legs: RUN !
If you have no hope: INVENT !"

(Cirque du soleil - "Alegria")
Iza

Locaţie: Bucuresti
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 8 Iul 2010, ora 22:14

Bianca , draga , te primim cu bratele deschise si iti uram bine ai venit !!
Imi pare rau ca nu esti doar o sustinatoare si chiar esti si tu mamica de ingerasa !
Sper din tot sufletul ca vei putea invinge in timp durerea , si iubirea fetitei tale se va strecura in sufletul tau si o vei simti alaturi de tine in fiecare zi !
Ma bucur ca mai ai o fetita , ma bucur ca sunteti foarte apropiate !
Si ca invatati sa mergeti mai departe !!
Aici oricum esti binevenita mereu la orice ora , sa plangi , sa fii trista sa-ti spui durerea , dar si bucuriile !!
Te imbratisez cu drag , si ii trimit ingerasei tale Daria mii de flori , si un pupic dulce -dulce !! >:D< :x :* O:-) @};- @};-
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde mihaela r pe 8 Iul 2010, ora 22:51

Draga Bianca imi pare nespus de rau ca trebui sa cunosti si tu aceasta durere sfisietoare,as vrea sa te pot ajuta,sa iti pot lua din durere dar din pacate nu pot sa fac nimic,nu stiu nici macar ce cuvinte ti-as putea spune dar rog pe Dumnezeu sa te ajute El,sa iti dea putere,mingaiere si alinare,iar pe Daria Mihaela sa o ocroteasca .Te >:D<
mamica ingerasului Matei-Stefan
mihaela r

Locaţie: radesti arad
Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 9 Iul 2010, ora 07:02

Draga mamica >:D< ai multa dreptate cand zici ca faptul ca ai un certificat nu inseamna ca e mai putin dureros, dar gandeste-te la mamele care nu au avut nici macar asa ceva, oarecum copilul lor nici nu a existat si ceva si mai grav nu l-au vazut niciodata cu viata. Oricat de scurta ar fi fost noi trebuie sa ne bucuram ca i-am avut si ca, desi nedrept, lor le e mai bine acolo sus in cer. Si sa sti ca ar fi mult mai dureros daca aici pe pamant nu ai avea un alt sufletel... Vorbeam cu o mamica a caror fetite (gemene) au murit la 2 zile dupa fetita mea si ma intreba "tu cum reusesti sa treci peste asta ca eu o am pe fetita mea de aproape 3 ani si asta m-a ajutat mult?" Nu stiu cum reusesc insa fiecare ne agatam de ceva in viata asta si cred ca cel mai frumos mod de a supravietui in prima faza acestei pierderi este cea de a darui copilului tau de pe pamant toata iubirea ce zace in tine, desi e oarecum si dureros.
O:-) tale ma [-o< sa iti de-a putere si alinare sa iti fie mereu aproape si maine voi fi cu gandul la tine, este ziua in care se implinesc 2 luni de cand a plecat la cer, la o zi dupa printesa mea. Mii de @};- fetita frumoasa.
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010
Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut
http://ingerasulgabriela.blogspot.com/
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

Locaţie: satu mare
  • Site web
  • YIM
Sus

Mesajde sicily_1982 pe 9 Iul 2010, ora 07:10

Scumpa mamica tuturor ne este greu sa mai spunem inca o data "bun venit"...Imi pare rau si sunt alaturi de tine.. Dumnezeu sa-ti dea putere, curaj si pace sufleteasca.
Te imbratisez cu mare drag si ma rog pt ingerasa ta scumpa... @};-
Andreea, mamica ingerasului Bianca
sicily_1982

• YIM
Sus

Mesajde corina_odolean pe 9 Iul 2010, ora 07:19

Draga Bianca, scumpa mamica de O:-) iubita, imi pare foarte rau ca si tu te numeri printre acele mamici care au cunoscut acea mare durere a pierderii copilului lor drag...

Ma bucur insa ca o ai pe fetita ta alaturi , ca va incurajati amandoua, ca va sustineti una pe alta...

Iti spun si eu " bun venit " in acesta mare familie a parintilor de ingeri...marea familie E.M.M.A.

Iti ofer o calda si sincera >:D< pentru tine draga mea, iar pentru iubita ta O:-) , mii si mii de @};-
Imagine
Corina - mamica ingerasului IUSTIN si a comorii vietii mele- Bogdan
corina_odolean

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde marwana pe 9 Iul 2010, ora 09:17

Bianca mamica indurerata te >:D< cu multa caldura, i ti spun bun venit in familia noastra care te primeste cu bratele deschise. Aici amintirea micutei tale va ramane vie, aici ii poti vorbi, o poti plange in liniste fara ca cineva sa te judece. Da acum ea este un ingeras in cer inconjurata de iubire si caldura.
Ii poti arata acest forum si fiicei tale mai mari, si ea poate scrie daca doreste. Desi ne este greu sa credem si ea sufera si poate ii este dificil sa se exprime, poate acest forum o va ajuta si pe ea,
Te >:D< cu mult drag
[-o< pentru O:-) tau scump Daria Mihaela
Imagine
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde adina pe 9 Iul 2010, ora 11:50

draga mea primeste o mareee si puternica >:D< din partea mea , este greu , uneori foarte greu dar din pacate nu ii putem readuce la viata pe scumpi nostri ingerasi , te inteleg perfect prin ce treci , si copilausl meu a avut malformatie la inimiara , a fost operat dar degeaba , este enorm de greu si te inteleg , iti doresc multa putere , alinare si speranta , numai bine, scumpei tale zbor lin printre miile de (*) , o [-o< si multe @};- %%- *-:) .
adina

Locaţie: marghita
Sus

Mesajde cristina_iancu pe 9 Iul 2010, ora 15:03

Te intampin si eu cu o imbratisare scumpa mamica de ingerasa Daria Mihaela >:D< :*
Am creat pentru iubita taingerasa o pagina cu povestioara ei http://www.organizatiaemma.ro/node/632 si un balonas alb cu numele sau scris pe el.
Mult curaj scumpa mamica de ingeras!
@};- @};- @};-
Imagine
Mămica îngeraşului fluturaş Denisa Georgiana şi a micuţei Eliza Ana-Maria
Desene pentru un îngeraş: http://dennyg.daportfolio.com/
cristina_iancu

Sus

Mesajde camy_p pe 9 Iul 2010, ora 22:29

imi pare atat de rau ca si alta mamica trebuie sa treaca exact prin ce am trecut si eu... Darius a murit tot din cauza unei malformatii la inima...
Si eu am ramas cu un certificar de nastere stampilatpe care scrie decedat...
...cu un mormant..care ma omoara..putin cate putin...si cu o inima franta...

Ma bucur ca mai ai o fetita care sa-ti aline sufletul..este foarte important!
mamica de ingeas scump in ceruri Darius Andrei (15.07.2008 - 16.08.2008)si baietel minunat pe pamant Flavius Cristian
camy_p

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 10 Iul 2010, ora 19:24

Draga Bianca >:D< in sufletul nostru intotdeauna va exista o mare dilema ce s-a intamplat sau ce ar fi fost daca. Acum am citit povestea ta postata pe un alt topic, in care scriai tu... Stiu ca unele dileme te chinuie si stiu ca in adancul sufletului mereu vor exista, dar nu putem schimba nimic, iar O:-) nostri nu ne vor ingrijorate. Sa incerci sa accepti ce s-a intamplat si sa sti ca niciodata nu vei mai fi aceeasi, dar traieste cu speranta ca ei, O:-) Daria ii este bine acolo in cer si atunci cand va fi timpul o vei reintalni.
O:-) micut da-i putere mamei tale si [-o< sa accepte sa traiasca fara tine alaturi, fizic, ci doar cu sufletul tau alaturi ducand-o intotdeauna spre cele mai bune ganduri.
Primeste mii de @};- O:-) drag si sa ai un zbor lin printre (*) .
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

• Site web
  • YIM
Sus

Mesajde monicamuresan pe 12 Iul 2010, ora 12:54

=(( Bianca draga, imi pare tare rau =((
Ma doare sufletul si nu-mi pot reveni... suntem asa multe mamici cu Ingerasi in cer din cauza malformatiilor cardiace :(( . E atat de trist, atat de dureros, atat de nedrept :((
Da-mi voie sa te >:D< tare-tare si sa-ti doresc din suflet liniste sufleteasca, Speranta si Credinta.
Iar Ingerasei tale dragi O:-) , multe @};- si (*) , zbor lin si Lumina vesnica.
Monica, mamica Ingerasului Mircea-Serban si a surioarei lui de pe Pamant, Sofia Anabella: https://picasaweb.google.com/ingerasul. ... directlink
monicamuresan
Moderator

Locaţie: dej cluj
Sus

Mesajde Ioana D pe 15 Iul 2010, ora 21:32

Bianca, te primec printre noi cu bratele deschise dar nu cu bucurie ca ni te-ai alaturat. Acelasi lucru ne-a rapit bebelusii, si te inteleg perfect, si de asemenea te simt mai aproape. Si eu inca ma intreb- de ce nu s-a vazut? dar raspunsul oricum nu m-r mai ajuta...
Te rog sa fi puternica, ai mare noroc ca mai ai un copil langa tine si asta trebuie sa iti dea putere!Sunt mamici ca si mine...care nu au inca un copil aici pe pamant...
Te imbratisez, si oricand ai nevoie de un umar...sa stii ca alaturi de celelalte mamici de ingerasi minunate sunt si eu si ne gasesti aici...
O rugaciune pentru ingerasul tau [-o< O:-) O:-) , si >:D< pt tine.
Ioana
Mamica lui David si a Sofiei aici pe pamant, si a puiului Alexandru -acolo sus
Ioana D

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde adina pe 3 Aug 2010, ora 14:53

Draga Bianca , scrie aici ce simti draga mea , nu lasa durerea sa te copleseasca , primeste o >:D< din partea mea si asteptam vesti de la tine , numai bine , multa putere , alinare si credinta .
Scumpei tale ingerase zbor lin (*) (*) .
Lumina vesnica *-:) .
Multe @};- @};- .
Si [-o< .
adina

Locaţie: marghita
Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 13 Aug 2010, ora 05:49

La multi ani! mamica de ingerasi ... sa ai multa putere si sa ai parte de acum in colo numai de bucurii, iar cu ingerasa ta alaturi sa poti sa treci peste greutati.
O:-) tale mii de @};-
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

• Site web
  • YIM
Sus

Mesajde mihaela r pe 13 Aug 2010, ora 07:01

LA MULTI ANI! >:D< =(( :* @};-
mamica ingerasului Matei-Stefan
mihaela r

Locaţie: radesti arad
Sus

Mesajde marwana pe 29 Oct 2010, ora 07:23

Bianca draga mea te >:D< am avut ocazia sa o fac si aseara si tare m am bucurat.
Pentru scumpa ta din cer :* [-o< O:-) @};-
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Următorul

Scrie un răspuns