sa iti lumineze zborul
, dar indreapta-ti privirea si catre printesa de langa tine, care te vrea la fel de puternica.
iar micutei tale din ceruri, un curcubeu de stele!

ai multa dreptate cand zici ca faptul ca ai un certificat nu inseamna ca e mai putin dureros, dar gandeste-te la mamele care nu au avut nici macar asa ceva, oarecum copilul lor nici nu a existat si ceva si mai grav nu l-au vazut niciodata cu viata. Oricat de scurta ar fi fost noi trebuie sa ne bucuram ca i-am avut si ca, desi nedrept, lor le e mai bine acolo sus in cer. Si sa sti ca ar fi mult mai dureros daca aici pe pamant nu ai avea un alt sufletel... Vorbeam cu o mamica a caror fetite (gemene) au murit la 2 zile dupa fetita mea si ma intreba "tu cum reusesti sa treci peste asta ca eu o am pe fetita mea de aproape 3 ani si asta m-a ajutat mult?" Nu stiu cum reusesc insa fiecare ne agatam de ceva in viata asta si cred ca cel mai frumos mod de a supravietui in prima faza acestei pierderi este cea de a darui copilului tau de pe pamant toata iubirea ce zace in tine, desi e oarecum si dureros.
tale ma
sa iti de-a putere si alinare sa iti fie mereu aproape si maine voi fi cu gandul la tine, este ziua in care se implinesc 2 luni de cand a plecat la cer, la o zi dupa printesa mea. Mii de
fetita frumoasa.
iubita, imi pare foarte rau ca si tu te numeri printre acele mamici care au cunoscut acea mare durere a pierderii copilului lor drag...
pentru tine draga mea, iar pentru iubita ta
, mii si mii de 

cu multa caldura, i ti spun bun venit in familia noastra care te primeste cu bratele deschise. Aici amintirea micutei tale va ramane vie, aici ii poti vorbi, o poti plange in liniste fara ca cineva sa te judece. Da acum ea este un ingeras in cer inconjurata de iubire si caldura.
cu mult drag
pentru
tau scump Daria Mihaela

din partea mea , este greu , uneori foarte greu dar din pacate nu ii putem readuce la viata pe scumpi nostri ingerasi , te inteleg perfect prin ce treci , si copilausl meu a avut malformatie la inimiara , a fost operat dar degeaba , este enorm de greu si te inteleg , iti doresc multa putere , alinare si speranta , numai bine, scumpei tale zbor lin printre miile de
, o
si multe
.

in sufletul nostru intotdeauna va exista o mare dilema ce s-a intamplat sau ce ar fi fost daca. Acum am citit povestea ta postata pe un alt topic, in care scriai tu... Stiu ca unele dileme te chinuie si stiu ca in adancul sufletului mereu vor exista, dar nu putem schimba nimic, iar
nostri nu ne vor ingrijorate. Sa incerci sa accepti ce s-a intamplat si sa sti ca niciodata nu vei mai fi aceeasi, dar traieste cu speranta ca ei,
Daria ii este bine acolo in cer si atunci cand va fi timpul o vei reintalni.
micut da-i putere mamei tale si
sa accepte sa traiasca fara tine alaturi, fizic, ci doar cu sufletul tau alaturi ducand-o intotdeauna spre cele mai bune ganduri.
drag si sa ai un zbor lin printre
.
Bianca draga, imi pare tare rau
. E atat de trist, atat de dureros, atat de nedrept
tare-tare si sa-ti doresc din suflet liniste sufleteasca, Speranta si Credinta.
, multe
si
, zbor lin si Lumina vesnica.
, si
pt tine.
din partea mea si asteptam vesti de la tine , numai bine , multa putere , alinare si credinta .
.
.
.
.
tale mii de 
am avut ocazia sa o fac si aseara si tare m am bucurat.