şi o
pt. Teodora

si sunt cu tot sufletul alturi de tine. Imi pare sincer rau ca ai pierdut o comoara atat de pretioasa, pe fetita ta draga Tamara Teodora. Ce nume frumos! Si sunt sigura ca a fost o frumusete de fetita...Doamne Doamne are nevoie de ingerasi si probabil de aceea puii nostri sunt acum acolo la El...vesnici...intr-o lume buna, fara durere, fara rautati, fara boli...Pe mine gandul acesta ma mai alina putin atunci cand dorul de copilasul meu Calin Gabriel ma copleseste...
ma bucur tare mult ca ai inca 2 copilasi desi golul lasat de Tamara nu-l va umple nimeni,niciodata..dar macar ai 4 ochisori puri,2 sufletele superbe care iti alina macar putin suferinta,dorul..ai mare grija de ei si de tine!..Ei,toti..sunt intr-o lume fara durere,unde totul este pur,lin si colorat..de fiecare data cand te gandesti la ea,la Tamara..zambeste-i,iar ea va straluci pe cer
Te imbratisez cu tot sufletul meu,si sunt alaturi de tine!!
, asa e, din pacate nu esti singura mama care isi pierde copilasul dar, din fericire...nu esti singura in durerea ta, pentru ca noi, toate de aici, te "citim" ,iti suntem alaturi si oricand vei simti nevoia, scrie-ne despre ce puiut ai avut si ce printesa putea fi Tamara ta, pentru ca noi suntem aici si te "ascultam"...pentru ca stim cum e si pentru ca ne pasa..... Nimeni si nimic nu o vor inlocui pe fetita ta, dar da-i voie sa-ti trimita dragostea ei, pe alte cai si da-ti voie sa o primesti, chiar daca altfel decat ti-ai dorit.... Robert si Vlad-Gabriel, tu si sotul tau, aveti acum un inger pazitor numai al vostru, cu totul si cu totul special, a carei prezenta o veti simti....ai sa vezi..... Imi pare tare rau ca esti si tu o Mama de Inger si totusi..bun venit printre noi, draga mamica..... Ai grija de sufletelul tau!
, cu drag!
sa ma iertati

si trimit multe
si
pt ingerasa ta
cu drag.Adriana