cand am auzit ca suntem cazuri izolate...Nu cred ca este adevarat,dovada numarul mare de mamici care suntem pe forum,si care ne-am pierdut copilasii din neatentia si indiferenta lor,.....si ca noi cred ca sunt mult mai multe care nu pot sau nu vor sa vorbeasca...poate ca li se pare mai usor....Numai cat am fost noi in spital au fost o gramada de copilasi....plus ca saptamana trecuta am auzit de alte 2 cazuri,exact la acelasi spital.....O prietena a cumnatei mele urma sa nasca...i s-a rupt apa,s-a dus la spital si inca nu avea dureri...si Dr o trimte acasa si ai spune ca o suna el cand sa mearga inapoi......pai l-as bate pe omul asta
......Si saraca s-a dus acasa,si a inceput sa sangereze si astepta sa o sune Dr sa mearga inapoi,.....Nu stiu ce s-a mai intamplat,dar am rugat-o pe cumnata mea sa ma tina la curent.....Si am mai aflat ca tot la acel spital au chinuit o mamica pana a facut de doua ori preinfarct pe masa de nasteri,apoi intr-un final au dus-o la cezariana,dar mamica a murit pe masa,iar copilasul era in stare grava.....Si astea zic ei ca suntem cazuri izolate???/As fi curioasa sa treaca ei prin asa ceva....oare ce ar spune????Ma rog pt noi sa se schimbe ceva.....sa putem totusi avea incredere in cineva.....Dumnezeu sa ne ajute.... 
miki scrie:Draga mea ritamaya,
Si eu mi-am visat fetita. Am visat-o cu cateva zile inainte de a afla ca sunt insarcinata. In fiecare zi multumesc lui Dumnezeu pentru acel vis. Nici nu planuisem aceasta sarcina, dar cat m-am mai bucurat de ea... Atat cat am putut in cinci saptamani cat a durat fericirea.... Sarcina mi s-a oprit din evolutie la 9 saptamani, fara nici o explicatie. Era prima mea sarcina.
Care au fost gandurile mele? Negarea a fost primul sentiment si am mers sa cer si o a doua opinie. Refuzam sa cred ca D-zeu nu a vrut ca micuta mea Daria Stefania (simteam ca e fetita, fetita din vissa isi cunoasca mama. Apoi durere, furie, lacrimi, disperare, vinovatie....Nu exista cuvant, gand sau persoana care sa iti aline durerea in astfel de clipe... Inca mai traiesc aceleasi sentimente.... Nu cred ca durerea o sa dispara vreodata si nici nu vreau sa uit, pentru ca astfel Daria Stefania traieste prin mine atat cat eu voi trai. Si acest gand imi ofera un oarecare comfort psihic. Chiar daca unii poate cred ca sunt nebuna, stiu ca voi fi cu ea in Ceruri, asa cum eram cu ea in vis.

CU DRGA SI DUMNEZEU SA ODIHNEASCA PE INGERASII NOSTRII

Dar stiu ca este intr-un loc frumos si nu pot decat sa ma
lui Doamne Doamne sa aiba grija de el.

sperand ca vor inveseli putin pe acea Oana pe care eu o cunosc dupa cuvintele asternute aici, cu sinceritate.