cu mare drag si imi pare nespus de rau pentru pierderea puiului tau , vreau sa-ti spun bine ai venit in familia Emma , o mare familie indurerata , draga mea sunt aici alaturi de sufletul tau te inteleg perfect prin ce treci , este o durere de nedescris in cuvinte , iti doresc multa , multa putere pentru ca ai nevoie , liniste sufleteasca , aici toata lumea te intelege prin ce treci , aici vei fi mereu consolata de cineva , aici poti sa ii scrii puiului tau tot ce simti pentru el , draga mea stii din ce cauza puiul tau a plecat prea devreme de langa tine? ce sa intamplat? , numai bine mamica indurerata , Matei tie pui mic zbor lin , lumina vesnica si mii de
.
cu mult drag
pentru
tau Matei
tare de tot....Off, inca un ingeras Matei a plecat la tine Doamne!Te
sa ne ocrotesti ingerasii si sa ai mare grija de ei,numai gandul acesta ne alina durerea........
,iti doresc sa-ti pastrezi credinta in D-zeu,sa ai mult curaj si multa putere....Nu-mi pot exprima regretele .....stiu cum este sa te simti pustiita si goala.........dar alaturi ai un sot care te iubeste si pentru el trebuie sa fii tare.Iti sunt alaturi,vreau sa-ti alin cumva dorul nebun......Ma
la Sfanta Fecioara pentru ingerasii nostri.Lui Matei nu-i este teama ,are alaturi o multime de ingerasi........care l-au primit cu bratele deschise...
Matei Alexandru
Oricand ai nevoie stii ca aici te poti descarca, si plus de asta, nu uita ca ingerasul tau, de acolo de sus, tot langa tine este! 

, da-mi voie sa-ti ofer o mare si calda
...
tau iubit Matei.
iubit Matei, zbor lin printre miile de

lui Matei
dragi pentru tine...

....
micut Matei!

este acolo, va iubeste mult si va vegheaza.
pentru voi si multe, multe
si
pentru ingerasul vostru.
Mateiutz te
tare tare strans la pieptul meu si plang odata cu tine pierderea puiutzilor nostri,intradevar este fff greu de descris in cuvinte ceea ce simtim,dorul si iubirea ce ne macina incet incet sufletul.....Vreau sa sti ca ingerii nostri iubiti sunt bine ,acolo undeva in ceruri alaturi de Dumnezeu,ne privesc ,ne ocrotesc si stiu cat de mult ii iubim pe zi ce trece.Nu am cuvinte care sa te mai poate consola..
,dar vreau sa sti ca-ti sunt alaturi mereu,cu o imbratisare ,cu o vorba buna si cu multe multe
pt ingerasul tau iubit Matei caruia ii doresc zbor lin si il rog sa va fie mereu aproape,sa va vina in vis ,sa va dea un semn ca este bine si ca nu mai sufera.Mii de
pt tine scumpa mamica si mii de
pt un mic ingeras.
pentru o mamica cu sufletul indurerat si multe, multe
pentru un
iubit.