Cum te poti retrage din forum, stergand topicul propriu?
Va multumesc,
alina.
am ales sa va scriu aici, adresandu-ma amandurora in acelasi timp, din dorinta de a va face sa simtiti ca imi pasa in egala masura de voi
si ca in egala masura, imi pare rau...tare rau
pentru supararea pe care ati resimtit-o fiecare dintre voi, in urma conflictului iscat (parerea mea..si nu numai), din cauza unei..... expresii, “plasata” insa pe un fond extrem de vulnerabil! O expresie pe care de altfel o foloseste multa lume, fara insa a se gandi cata durere poate provoca...
, pentru ca imi doresc ca Forumul EMMA sa fie precum o oaza de liniste, un loc in care fiecare sa se simta binevenit, inteles si imbratisat
.....un loc in care sa primeze iubirea, bunatatea si respectul
....un loc in care sa nu se faca schimb de comentarii si aluzii rautacioase, orgolii si vanitati, asa cum se intampla de cele mai multe ori...in viata de zi cu zi...in direct sau...virtual, pe cele mai multe pagini on-line
, adresate direct sau indirect, si cu dorinta clara de ma rani/jigni si desi m-au dezamagit si m-au durut foarte tare, si desi am avut tendinta de a reactiona impulsiv, am respirat adanc, mi-am acordat timp sa ma linistesc...o zi, doua sau chiar mai multe, mi-am spus in gand “Iart-o/Iarta-l Doamne, ca nu stie ce zice/ce face!”, am cautat sa inteleg motivul pentru care persoana respectiva a facut asta, am scris si rescris sau mi-am facut si refacut mental raspunsul, reformulandu-mi exprimarea si am ales fie sa raspund, cautand sa imi spun punctul de vedere, fara a folosi insa cuvinte dure.... fie sa nu raspund! Si mi-a fost bine!
si ca vei intelege exact ceea ce vreau sa va transmit, din dorinta sincera, de a stinge acest conflict iscat fara voia nimanui si nedorit de nimeni si de a transmite, in acelasi timp, tuturor celor care intra pe acest site/forum, rugamintea de a fi atenti la cuvintele folosite si de a fi toleranti, intelegatori si binevoitori, ori de cate ori scriu aici
!
, in speranta ca ceea ce am scris aici, nu v-a suparat si mai mult (dar daca da, imi cer iertare
), si in speranta ca veti trece acest conflict la capitolul "Lectii de viata"
(nu ca as da eu lectii
,...ci situatia creata, careia eu doar incerc sa-i dau un sens constructiv
).
......care va invata permanent ce e bine si ce e rau....
....si sper ca mesajul meu sa nu dea nastere vreunei polemici...

...si in mod cert, meritati nota 10
!
si daca folosesc orice ocazie pentru a invata ceva despre viata (dar si despre /pentru mine insami
) , m-am tot gandit asupra unui subiect care ar merita sa fie zilnic in atentia oamenilor: Iertarea! ...si “profit” de context pentru a aborda aici aceasta tema de gandire, considerand ca toti avem nevoie sa reflectam asupra sa, in fiecare zi!
....
:
Bravo Bianca...m-ai bagat putintel in sfera spiritualului si...am sorbit fiecare cuvant...nu vad ce altceva mai potrivit puteai scrie...

, chiar am incercat sa imi rupt 5 minutele pentru a citi mesajul tau de mai sus.....stiu, ca poate ma vei certa acum ca am folosit un "SPER", promisesem sa nu o mai fac...dar mi-a scapat