Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Felicitari, urari, comemorari
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Emmei-Nicole, cu dragoste!

Din suflet pentru suflet...la bine si la rau..
Scrie un răspuns
482 mesaje • Pagina 7 din 26 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 26

Re: Emmei-Nicole, cu dragoste!

Mesajde CORINA SILVIA pe 9 Mai 2010, ora 16:40

Pentru tine draga Bianca si pentru frumoasa ta ingerasa Emma ,sper sa o poti simti mult mai aproape de tine acum ascultand melodia asta !
Cu dragoste ,din tot sufletul ,

http://www.youtube.com/watch?v=GdZ2JXCC ... re=related
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde Angela-Ema pe 10 Mai 2010, ora 00:01

Inger, ingerasul meu....nu cred ca se supara mamica ta daca te strig asa in seara aceasta. Esti a ei, frumoasa fetita a cerului, o pazesti si ii esti mereu alaturi, dar cred ca esti, intr-un fel, ingerasul nostru, al tuturor. Emma....ti-am vazut chipul doar in poze, dar te "vad" mereu in ochii mamelor, in lacrimi, in imbratisari, in norii pufosi si cerul albastru de pe banerele E.M.M.A.... esti peste tot. Multumesc pentru "familia" aceasta speciala care poarta numele tau - E.M.M.A. si pentru ca ti-ai ales o mamica asa minunata!
Angela-Ema

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde Angela-Ema pe 12 Mai 2010, ora 22:13

Vrei sa ne jucam putin cu litere si cuvinte? O sa-ti spun o poveste:

E ra odata o fetita frumoasa, care crestea in burtica mamei
M inune a vietii, era asteptata si dorita.
M amica ei ii vorbea mereu, o mangaia si era fericita
A tunci cand minunea mica se cuibarea langa palma ei.

I ntr-o zi ingerii i-au soptit micutei
U n plan minunat al Domnului pentru ea
B ine si alinare va fi ea pentru sufletele oamenilor
I ar ei ii vor trimite catre cer
R ecunostinta si dragoste.
E ra frumos si i-a placut ce i se planuise

S i fetita s-a transformat in lumina si
I ubire.

D aca privesti cu atentie cerul se zareste
O ingerasa gingasa
R azand printre stele...
Angela-Ema

Sus

Mesajde Angela-Ema pe 16 Mai 2010, ora 21:46

Acum cateva seri ti-am spus eu o poveste. Astazi imi poti spune tu una? As vrea sa-mi povestesti despre viata si destin. Despre dragoste si fericire. Despre tot ce este cu adevarat important in lumea asta. Ti-a povestit Dumnezeu despre toate acestea, nu-i asa? Si nimic din ceea ce Il intrebi nu mai incepe cu "de ce". Acum stii de ce. Oare mi-ai putea spune si mie, Emma? Si dupa ce imi spui mie aceasta poveste, du-te la mamica ta in vis si stai cu ea toata noaptea si umple-i sufletul cu dragoste, pace, lumina si fericire...te iubeste atat de mult!
Angela-Ema

Sus

Mesajde marwana pe 20 Mai 2010, ora 14:37

Oare voi gasi vreodata cuvintele potrivite care sa i ti arate cum ai vindecat parte din sufletul meu de cand am intrat in casa ta? Va fi de ajuns acel multumesc ca ai fost langa mine cand eram la pamant si mi ai intins mana sa ma ridic? Inger bland care aduci alinare sufletelor chinuite.
Multumesc Emma Nicole, suflet pur cu puteri magice, nu intamplator fetita mea i ti poarta numele, sper sa fie puternica si sa ajute multi oameni asa cum faci tu. I ti trimit la (*) multi :* , un brat mare de @};- si te rog cand i ti este permis mergi la mami in vis, alina i dorul de tine, numai ea stie cat o doare, noi mamicile ii spunei ei tot ce simtim, tot ce ne doare, oare ea cui ii spune? cred ca tie si tu o faci mai puternica de fiecare data.
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde Angela-Ema pe 22 Mai 2010, ora 22:55

:x [-o< @};-
Angela-Ema

Sus

Mesajde Angela-Ema pe 30 Mai 2010, ora 22:28

@};- @};- @};- Multumesc, Emma! Pentru ziua aceasta si nu numai. Stii tu pentru mai ce. Vezi in inima mea. Multumesc. Noapte buna, ingeras!
Angela-Ema

Sus

Mesajde marwana pe 30 Mai 2010, ora 22:50

Mama ta avea o misiune pe acest pamant si nu o putea indeplini decat pierzandu te pe tine. Multumesc ca te ai sacrificat pentru noi parintii de ingerasi dar in acelasi timp si plange sufletul meu pentru ca mamica ta este trista.
Multe @};- pentru tine inger drag
Alaturi de voi,
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 31 Mai 2010, ora 12:07

Ce impact puternic ai avut scumpa ingerasa !
Ce mare si puternica esti acolo !
Multi -multi ingerasi ai strans in jurul tau !
Si voi ati hotarat ca trebuie sa se schimbe ceva aici pe pamant !
I-ai dat mamei tale putere si ai ocrotit-o ,ai trimis la ea oamenii de care a avut nevoie ,pentru a iesi totul minunat de ingeresc ,ieri .
Iti multumesc tie si mamei tale ca prin ea ai vorbit tu !Prin ea tu ai facut un pas urias inainte ,in batalia schimbarii mentalitatii oamenilor !
Bravo EMMA ,Bravo scumpa Bianca Brad !
Doua spirite luptatoare ! =D> =D>
>:D< :x @};- O:-) :*
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde Angela-Ema pe 1 Iun 2010, ora 00:38

:x La multi ani, copil al cerului! E 1 iunie, Emma. Stiu ca iti este bine acolo sus si ca DD si Maica Domnului au grija de tine....stiu ca a avut un scop plecarea ta si chiar ai facut minuni de acolo...dar as fi vrut sa existe alta cale si sa nu mai fie lacrimi in ochii mamei tale. Mai stiu insa ca esti mereu in preajma ei, o ocrotesti si ii dai putere. Iti multumesc Emma pentru ca ai salvat suflete, desi stiai ca pretul este suferinta si lacrimi si dor. Ai ales cea mai grozava mamica si ai facut E.M.M.A., de care era atata nevoie! Ne-ati invatat cum sa traim mai departe. Si pentru asta, Emma, nu exista suficiente cuvinte de multumire. La multi ani, ingeras frumos!
O sa iti citesc o poezie acum. A spus-o preotul pt prietena ta Cristina, in ziua in care i-am vazut trupsorul pentru ultima data....si mi-a ramas in minte pt totdeauna:
''Nu am, moarte, cu tine nimic.
Eu nici macar nu te urasc
Cum te blestema unii, vreau sa zic...
Dar ce-ai face tu si cum ai trai
De-ai avea mama si-ar muri?
Ce-ai face tu si cum ar fi
De-ai avea copii si-ar muri?
Nu frica, nu teama,
Mila de tine mi-i
Ca n-ai avut niciodata mama,
Ca n-ai avut niciodata copii.''
Sper ca nu te-am intristat. Am vrut doar sa impart cu tine acum, de ziua ta, o parte a sufletului meu. Tot ce tine de Cristina este parte din sufletul meu.
Imi place sa cred ca sunteti prietene si ca va bucurati impreuna de ziua aceasta, copii ai cerului si ai sufletelor noastre!
Angela-Ema

Sus

Mesajde simona bas pe 1 Iun 2010, ora 07:31

LA MULTI EMMA-NICOLE!!!!!!!!!!!!!
LA MULTI ANI BIANCA!!!!!!!!!!!!!!! >:D< >:D< >:D<
Simona si Alin , parintii ingerasului Stelian!!!
simona bas

Locaţie: suceava
Sus

Mesajde onutza pe 1 Iun 2010, ora 08:18

La multi ani scump O:-) Emma Nicole.Mii de [-o< @};- *-:) (*) pt tine scump O:-) al Domnului.
Oana - Mamica ingerasului cel mai iubit Stefan Georgian
onutza

Locaţie: Urziceni
Sus

Mesajde Angela-Ema pe 4 Iun 2010, ora 05:55

Buna dimineata, ingeras! M-am uitat ieri din nou, pentru a nu stiu cata oara, la pozele tale. Erai frumoasa, fetita a cerului. Erai perfecta. Mi s-a strans sufletul inchipuindu-mi-o pe mamica ta tinandu-te in brate. Cata durere! Pe ea cine a luat-o atunci in brate, cine i-a fost alaturi? Nici nu vreau sa ma gandesc cat de greu i-a fost cand te-a lasat! Cat de greu i-a fost dupa.... Si din toata aceasta durere s-a nascut E.M.M.A... Voi doua ati facut acest loc (situat parca intre doua lumi, pamant si cer) in care atatia parinti de inger au gasit intelegere, alinare si sprijin. Voi doua ati facut lumea mai buna! Multumesc din toata inima! Nu te mai tin de vorba, du-te la mamica ta, ca are nevoie de tine. Da-i putere si liniste....si-n tot locul o pazeste si de rele o fereste!
Angela-Ema

Sus

Mesajde Bianca_C pe 7 Iun 2010, ora 22:12

Mi-era dor sa-ti scriu, mi-era dor sa iti trimit o >:D< micuta printesa :')
Parca de fiecare data, cand ma gandesc la tine, ma simt mai aproape de Patrick, pentru ca voi doi sunteti mereu impreuna, stiu asta, sunt sigura de asta :x
Cu mare drag si din suflet, Bia [-o< (*) @};-
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde Angela-Ema pe 12 Iun 2010, ora 00:27

[-o< catre tine, Emma. Voiam sa-ti spun ca astazi am vazut o randunica...intr-un loc special, in momentul in care ma gandeam la tine, la Cristina si la toti ingerasii. Era un semn? Un semn ca ma vezi, ca ma auzi? Multumesc. Pupici multi pentru tine, frumoasa fetita a cerului!
Angela-Ema

Sus

Mesajde Angela-Ema pe 13 Iun 2010, ora 23:30

@};- @};- @};- Multumesc, ingerasa draga! Pentru tot ce mi-ati daruit, pentru tot ce m-ati invatat, tu si mamica ta. Tu ai plecat pt ca stiai ca voi doua aveti puterea de a schimba lumea. Multumesc pt tot. Cristina, sunt sigura, iti multumeste si ea. Stii ce vreau sa fac pe 23, nu-i asa? Si stii si de ce 23....dar ramane secretul nostru. M-ai ajutat sa merg inainte si continui sa ma ajuti...si nu voi uita niciodata asta. Vei ramane mereu in inima mea, alaturi de fetita mea draga. Noapte buna, ingeras!
Angela-Ema

Sus

Mesajde Bianca_C pe 16 Iun 2010, ora 22:33

Imagine

Printesa scumpa......ai venit la mine in vis, erai atat de frumoasa.... :') , erai atat de blanda si de sensibila.....te-am vazut, te-am simtit, te-am atins...stiu sigur ca erai tu... >:D<
[-o< ma voi ruga pentru sufletelul tau, si te voi ruga ceva pe tine....coboara in vis si la mamica ta, te rog mult de tot ;;)
Bia @};- @};-
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde Angela-Ema pe 23 Iun 2010, ora 23:13

@};- @};- @};- multumesc, Emma! A fost atat de frumos in seara aceasta! Dupa ce am aprins o lumanare pentru tine acolo, am ridicat privirea catre cer. Era liniste si mirosea a tei si a salcam si deasupra mea erau atatea randunele!!!! Am stiut ca esti si tu cu mine....si m-am simtit minunat. Multumesc. :*
Angela-Ema

Sus

Mesajde marwana pe 27 Iun 2010, ora 11:53

Ingeras al cerului de ceva vreme vorbesc cu tine si vii si mi raspunzi, la geamul meu mereu este o randunica asa ca ti mutumesc din suflet ca ne ocrotesti.Toata :x pentru tine, cu mii de ^:)^ si multumiri pentru tot ce ai facut si faci, i ti trimit milioane de @};- inger scump. Oriunde merg alaturi de mine este si o randunica si gandul i mi este doar la tine, ma uit in sus si spun din suflet MULTUMESC. Ma gandesc ac esti tu cu Tasha si atre i mi place sa cred ca esti ca o sora mai mare si ai grija de ea.
Imagine
Alaturi de voi,
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

AnteriorUrmătorul

Scrie un răspuns