"Buna ziua. Sunt cameramanul din campania filmata la Brasov. Numele meu este Ovidiu. Daca aveti nevoie de voluntariat pe diverse actiuni, si sunt liber, va ajut cu mare drag. Am permis auto, autoturism, sunt cameraman profesionist dar fac si fotografie. Pe parte video lucrez si pentru televiziune, pe parte foto am avut pana in vara 2009 colaborare constanta cu revista Miss Sport, printre altele. ""
acum cateva minute m-a sunat sa-mi spuna ca desi locuieste in Bucurest a hotarat sa vina la Brasov sa fie alaturi de noi.
Multumesc Ovidiu ai un suflet mare
Se vede ca
nostri lucreaza acolo sus mai mult decat de noi si pun la cale fel si fel de surprize.
si
Liliana-bunica de ingeras DAVID

eu ce as putea sa mai spun ...........adica as vrea sa spun multe astazi am avut si inca mai am emotii ,mai multe decat anul trecut.
si
care au participat la eveniment si au fost foarte emotionanti si indurerati dar in acelasi timp "bucurosi" nu stiu daca e cel mai potrivit cuvand dar ne-au multumit ca le-am dat ocazia sa isi poata comemora ingerasii in aceasta zi si in acest fel dar au putut sa scrie pe baloane mesaje pentru
Va
)