Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Organizatia EMMA ‹ Anunturi
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

!Important!- pentru mamici

Anunturi din partea Organizatiei E.M.M.A.
Scrie un răspuns
12 mesaje • Pagina 1 din 1

!Important!- pentru mamici

Mesajde cristina_iancu pe 4 Mai 2010, ora 15:13

Pana maine dimineata - miercuri 5 mai, mamicile de ingeri, mamicile cu burtici si cele care isi doresc sa ramana insarcinate pot merge la Icoana „Maica Domnului de la Guadalupe – Patroana copiilor nenăscuţi” la Catedrala „Sf. Iosif” (Bucuresti). Aceasta icoana este cunoscuta ca fiind una facatoare de minuni.

Aflată într-un pelerinaj în România, Icoana Maicii Sfinte de Guadalupe se va opri pentru O zi pentru apărarea vieţii umane, marţi, 4 mai 2010, la Catedrala Mitropolitană „Sf. Iosif” din Bucureşti. Pelerinajul este iniţiativa Asociaţiei „Darul Vieţii” din Timişoara prin preşedintele ei, Pr. Ioan Chişărău.

Icoana Misionară a Sfintei Fecioare, cunoscută ca „Icoana Maicii Domnului de la Guadalupe”, venerată şi ca protectoare a Americilor, a sosit în Bucureşti la Catedrala „Sf. Iosif” din str. G-ral Berthelot, nr. 17, marţi 4 mai, la ora 6.00 dimineaţa şi va fi expusă spre venerare în Catedrală unde va rămâne până la ora 23.00 (existând posibilitatea de venerare şi după această oră).

Informatii gasiti si pe http://www.arcb.ro/
Imagine
Mămica îngeraşului fluturaş Denisa Georgiana şi a micuţei Eliza Ana-Maria
Desene pentru un îngeraş: http://dennyg.daportfolio.com/
cristina_iancu

Locaţie: Bucuresti
Sus

Re: !Important!- pentru mamici

Mesajde Bianca pe 4 Mai 2010, ora 20:36

Dragi mamici >:D< ,tocmai am venit de la Palatul Parlamentului unde am participat la "Sedinta Inaugurala a Subcomisiei Parlamentare pentru Demnitatea Umana" :D . Din pacate nu am avut decat cateva minute la dispozitie, pentru a vorbi despre Organizatia E.M.M.A., dar, vazand reactiile celor din sala, pot spune ca a fost cu folos ;;)!
Am pus accentul pe unul dintre cele mai importante obiective: acela de a elabora si a pune in vigoare o lege prin care copiii nascuti fara viata, respectiv parintii acestora, sa fie tratati cu respect, copiii sa aiba primeasca un certificat pe care sa fie trecut numele ales de parinti, sa aiba parte de o slujba si sa fie inmormantati, asa cum se cuvine..... @};-

Ei bine, la intrarea in sala in care s-a tinut sedinta, era expusa aceasta Icoana a Maicii Domnului de la Guadalupe, despre care abia astazi am aflat :'), ca este protectoarea copiilor nenascuti!
Am vorbit cu Parintele Ioan Chisarau care mi-a spus ca este facatoare de minuni si atunci, gandul m-a dus imediat la toate mamicile mele dragi de aici si de oriunde >:D< , si am sunat-o repede pe Cristina :* , rugand-o sa afiseze anuntul, in speranta ca veti putea merge sa o vedeti si sa va rugati la ea!

Este foarte frumoasa, impunatoare si desi era expusa intr-un hol mare, impersonal, privind-o am simtit o mare liniste in suflet... Va marturisesc faptul ca eu merg rar la biserica...pur si simplu pentru ca nu imi place cum se poarta lumea in bisericile noastre :( ...in schimb, vorbesc in fiecare zi cu Dumnezeu si Ii multumesc sau Ii cer iertare, oridecateori simt nevoia. Asa ca nu pot spune ca petrec mult timp in fata icoanelor, insa pot spune cu mana pe inima ca, privind aceasta Icoana, am simtit multa blandete si caldura .....si in acel moment mi-am dorit sa puteti simti si voi acelasi lucru...
Stiu ca este o veste venita foarte tarziu si imi pare rau de asta asa ca, avand aparatul foto la mine, cu permisiunea Parintelui, i-am facut o poza, ca sa o postez aici si macar sa o puteti vedea si voi >:D< :x

In orice caz, eu am luat-o drept un semn ca suntem pe Drumul cel Bun si sunt absolut convinsa ca vom reusi sa facem tot ce ne-am propus... (*)

Va las acum....trebuie sa ma pregatesc pentru maine, cand voi merge la o firma mare din Ploiesti pentru a sustine o prezentare despe EMMA si pentru a aduna formulare 230 si 200 ;;) ,poimaine voi merge la celalalt sediu al aceleiasi firme, situat in Campina, iar vineri merg la targ...unde sper sa veniti cat mai multe..... si apoi intru in linie dreapta pentru Ziua cea Mare :x
Nu am apucat sa va spun ca, in urma cu o saptamana, am mai facut o prezentare la o alta firma din Ploiesti, la sfarsitul careia am strans in jur de 40-50 de formulare completate :D

Lipsa mea de pe Forum este deci, motivata :') ...in aceasta perioada mai mult ca oricand, fiind foaaaaaarte ocupata @-) cu punerea la punct, a o sumedenie de detalii legate de ONGFest si 30 mai. ... (*) (*)
Noroc ca sunt ajutata de burticuta Alina (Ene) :* , care se ocupa de tiparirea banner-elor si a afiselor care vor pleca in curand catre orasele din tara, unde se va organiza ZPI :x <:-p , de burticuta Cristina (Iancu) :* , care "bibileste" afisele brosurile si fluturasii, de tiza mea Bianca_C :* , care, din proprie initiativa, a pus planul pentru 30 mai, in powerpoint, pe care il voi trimite furnicutelor din tara foarte curand ;) si de alte cateva persoane care nu sunt inscrise pe Forum si nici macar nu sunt parinti de ingeri, dar ma sustin in aceste zile, pentru aceste doua mari evenimente!
Si apoi mai sunt Marwana :* , Bia mica si Nicoleta :* , care isi indeplinesc sarcinile cu brio :x , avand grija sa scrie mamicilor mesaje de sustinere sau in zilele... speciale si celor nou venite, mesaje de intampinare, @};-

Asa cum, va multumesc din nou, voua, tuturor mamicilor >:D< care va sustineti reciproc si aveti mereu o vorba buna pentru alte mamici, in ciuda propriei voastre dureri =((

Mi se umple sufletul de caldura, cand vad acest lucru :x ....cred ca v-am mai spus asta, nu-i asa :') ? dar asta este adevarul :x !

:-? ...sper ca nu am uitat pe careva... :-ss , daca da, imi cer mii de scuze ^:)^ ...sunt foarte obosita si, de fapt, in mintea mea si in sufletul meu, sunt recunoscatoare absolut oricui ajuta EMMA, cu oricat de putin .... @};-
Asadar, va multumesc din TOT sufletul :x @};- ...fara ajutorul vostru (si cand spun asta, ma refer la TOATE voluntarele din Bucuresti si din tara >:D< :x @};- , care se implica in EMMA >:D< ), nu ar fi fost posibil ca EMMA sa devina intr-un timp atat de scurt...un far in noapte, pentru atatea mame de ingeri si pentru tatii care.... ne citesc pe furis..... >:D<

Va imbratisez cu mult drag...
Aveti grija de voi si de sufletelele voastre....
Doamne ajuta!
Ataşamente
Maica Domnului de la Guadalupe-Protectoarea copiilor nenascuti.JPG
Maica Domnului de la Guadalupe-Protectoarea copiilor nenascuti
...in memoria Lor si cu tot sufletul alaturi de Voi! Bianca
http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/
http://www.youtube.com/watch?v=lx74_vfrLcE
Bianca
Fondator E.M.M.A.

• Site web
Sus

Mesajde IOANA-RALUCA pe 4 Mai 2010, ora 20:59

Multumesc Bianca,Cristina, ca ne-ati informat cu privirea la sosirea in Bucuresti a acestei icoane.La indemnul vostru am fost fuguta la Catedrala Sf.Iosif si m-am rugat la Sfanta Fecioara .
Asa cum spune si Bianca ,am simtit multa caldura si blandete la atingerea acesteia..... :x :x
Nici eu nu am stiut pana acum ca este protectoarea copiilor nenascuti..... O:-) O:-)

Va doresc o seara linistita si Sfanta Fecioara sa ne ocroteasaca pe toti [-o< [-o< !
IOANA-RALUCA

Locaţie: bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde Bianca pe 4 Mai 2010, ora 21:13

Draga Raluca >:D< , cat ma bucur ca ai reusit sa mergi si sa o atingi!!!!
Sa dea Dumnezeu, sa fie de bun augur :x !

Te imbratisez cu mult drag si abia asept sa ne revedem ;;)
Doamne ajuta!
Bianca
Fondator E.M.M.A.

• Site web
Sus

Mesajde IOANA-RALUCA pe 4 Mai 2010, ora 21:21

Si eu te >:D< cu mult drag ,Bianca!!!

Ne vom revede ,in curand,la ONGFest,sper sa reusesc sa trec si vineri pe la voi .

Pupicei dulci si multa bafta la prezentarea de maine.La cat mai multe reusite!!!!! :* :x
IOANA-RALUCA

Locaţie: bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde Bianca pe 4 Mai 2010, ora 21:27

>:D< Iti multumesc, sa ai ....degetele aurite ;)) ....

Doamne ajuta !
Bianca
Fondator E.M.M.A.

• Site web
Sus

Mesajde simona bas pe 4 Mai 2010, ora 21:28

DRAGELE MELE,..... VA ROG DIN SUFLET...CELE CARE AJUNGETI... RUGATI1VA SI PENTRU NOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VA RUGAM MULT, MULT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Simona si Alin , parintii ingerasului Stelian!!!
simona bas

Locaţie: suceava
Sus

Mesajde Bianca pe 4 Mai 2010, ora 21:37

Draga Simona >:D< ....eu am facut-o deja.... cu toata inima...pentru toate mamicile :x ! >:D<

...gata acum chiar ca inchid :-t ...tare greu ma "dezlipesc" de Forum ;)) ...mai ales acum, pentru ca sunt foarte entuziasmata dupa acea sedinta si dupa ce am vazut acea minunata Icoana :x ....sigur a fost un semn de Acolo de Sus ;;) O:-) :x

Doamne ajuta!
Bianca
Fondator E.M.M.A.

• Site web
Sus

Mesajde monicamuresan pe 4 Mai 2010, ora 21:47

Bianca, draga noastra cea bunuta, atenta si grijulie >:D< :x iti multumesc din suflet ca ai facut poza Icoanei. Asa o vedem si noi, cei care suntem atat de departe...O sa ma rog si mai mult la bunul Dumnezeu, la Maicuta Sfanta si la Ingerasii nostri sa ne ajute sa devenim parinti de copii sanatosi, voiosi, voinici.
Doamne ajuta!
Monica, mamica Ingerasului Mircea-Serban si a surioarei lui de pe Pamant, Sofia Anabella: https://picasaweb.google.com/ingerasul. ... directlink
monicamuresan
Moderator

Locaţie: dej cluj
Sus

Mesajde onutza pe 4 Mai 2010, ora 22:14

Ma rog si eu Sf.Maicute de Guadalupe sa aibe grija de toti copilasii nosti si imi pare asa de rau ca nu pot ajunge la Bucuresti sa ating icoana ,sa simt si eu acea caldura.,sa ma rog la ea pt toate mamicile de ingerasi si pt toti ingerasii nostri.Nu-mi ramane decat sa ma rog aici la Ea si ii multumesc din suflet Biancai :x pt poza afisata a Maicutei.Ma uit la ea si ma rog ,ma rog ca puilor nostri sa le fie bine acolo la ceruri si sa ne ierte dc am gresit cu ceva.Va multumesc din suflet ,Cristina,Bianca,sunteti minunate.
Oana - Mamica ingerasului cel mai iubit Stefan Georgian
onutza

Locaţie: Urziceni
Sus

Mesajde Bianca pe 5 Mai 2010, ora 17:51

Vai, vai, vai :-o ...am realizat ca totusi, am uitat sa mentionez cateva furnicute :') ...Iertati-ma @};- ...dar credeti-ma ca nu a fost cu intentie [-x ...am foartefoartefoarte multe pe cap @-)

Deeeeeci, pe langa numele mentionate in mesajul anterior, iata cine mi-a scapat...si imi cer inca o data scuze , pentru asta :') :

Angela_Ema :* , multiplica brosurile EMMA si vine la stand, Cori :* , ne ajuta cu confectionarea magnetilor cu ingerasi si talpite.
La fel si Ioana-nasica noastra, plus cu multiplicarea fluturasilor, cu confectionarea legitimatiilor pentru voluntarele care vor sta la sand...sau mai corect spus, pentru voluntarele si voluntarul EMMA, pentru ca avem si un tatic, care ne va ajuta la ONGFest: Danes, taticul lui Luca >:D< . Danes impreuna cu Stela :* (ati remarcat ca lui Danes nu am indraznit sa-i dau pupic, ci o imbratisare :') ) , s-au oferit sa faca baticutele cu ingerasi, sa stea la stand si sa ajute cu orice e nevoie @};-
Si evident...sunt furnicutele care s-au oferit sa vina, sa stea la stand cu randul si sa vorbeasca lumii, despre EMMA :x :
Daniela Ganju :* , Ioana-Raluca :* Ioana M. :* si Onutza :* ....si lista ramane deschisa ;;)

Va multumesc!....ACEL Multumesc, care vine din suflet si cu toata sinceritatea! :x @};-

:-s ....sper ca nu am mai omis pe nimeni :-ss :') .....
Bianca
Fondator E.M.M.A.

• Site web
Sus

Mesajde Roma007 pe 3 Apr 2018, ora 10:12

I like your story very much.

Gclub โบนัสเฮาส์