Offf draga mea ce rau imi pare pentru tine inca o mamica off Doamne stiu draga mea ce simti , stiu cat de greu este si chiar doar noi putem sa intelegm prin ce treci tu , stiu ca pe ce trece vremea este tot mai greu si tot mai dor de ingerasul tau , vreau sa iti urez bun venit printre noi mamicile de ingeras iti spun aceste vorbe cu regerete in sufletul meu
pentru ca suntem din ce in ce mai multe si imi pare nespus de rau pentru pierderea ta , iti daruiesc din tot sufletul meu multa putere , alinare in sufletul tau greu incercat , sanatate si creddinta totodata . Ingerasului tau Matei Stefan lumina vesnica
zbor lin printre mii de
arzatoare si multe
.
cu drag mamica indurerata si nu uita ca aici oricad vei dori si orce vei simti , noi vom fi alaturi de sufletul tau pentru a te incuraja , curaj mamica a ingerasului Matei Stefan.
de la mine,si desi este dureros iti spun bun venit in aceasta mare familie EMMA,dar vei vedea ca aici toata lumea iti intelege durerea,aici vei gasi linistea sufleteasca de care ai atata nevoie,imi pare atat de rau pentru pierderea ta,noi stim ce inseamna sa-ti faci vise frumoase pentru copilul tau,sa-l simti .............ca apoi totul sa se naruie intr-o clipa,nu cred ca exista o durere mai mare ca aceasta cand iti pierzi copilasul mult dorit.
si o
calda din suflet pentru tine,
al lui DD.Cat de mult doare dorul de ei,faptul ca nu ii mai avem, ca nu le putem oferii toata dragostea nostra nemarginita ,ca nu-i mai putem tine in brate si alinta
.Te inteleg perfect si sunt alaturi de tine ,te strang tare tare in brate
si iti spun ca puii nostri dragi sunt acum impreuna ,ne vegheaza si ne iubesc mult ,pt ca pe noi ne-a ales sa le fim mame iar DD i-a iubit asa de mult incat i-a luat la El,unde nu stiu ce-i durerea si suferinta si sunt extrem de fericiti cand noi printre amarele lacrimi le mai si zambim,uitandu-ne spre cer si spunendu-le cat de mult ii iubim si ii vom iubii.Mii de
pt tine scump
Matei Stefan(ce nume frumos ,la acest nume ma gandisem si eu pt puiul meu prima data cand am aflat ca va fi baietel.Si totusi ingerii nostri au un nume in comun,numele Stefan)
draga mea ,mamica de ingeras,il rog pe puiul tau sa vina la tine in vis si sa-ti aline suferinta,sa iti spuna ca este ff bine si ca te iubeste mult.

imi pare rau pt pierderile voastre si ma rog la Dumnezeu sa ne ajute sa facem ceea ce trebuie ca
nostri sa fie linistiti

cu mult drag.
pt
Matei Stefan
, mamica de
. Unoeri oameni din jur din dorinta de a face bine spun lucruri care fac foarte mult rau, o sa realizezi ca AICI nimeni nu va vorbi in necunostinta de cauza si cuvintele aduc putina alinare, putere si speranta............
.
pentru micul tau ingeras, iar pentru tine o calda si mare

a ajuns in lumea celor drepti, unde Dumnezeu le ofera toata dragostea....
si de acolo, de Sus, el te vegheaza, are permanent grija de tine...si peste toate, te iubeste pentru ca esti mamica lui...

tau!!!
Offffff ce greu imi e sa-ti scriu, mamica indurerata a Ingerasului Matei Stefan. Si asta, pentru ca, sufletul meu plange alaturi de sufletul tau iar numele Ingerasului tau mi-a sfasiat sufletul
. Matei Stefan era numele care imi doream din suflet sa-l pun viitorului meu copil, daca ar fi baietel
draga Mihaela si iti trimit o
sa o asezi la mormantul lui din partea mea 
tare tare si incerc sa-ti dau curaj, Matei Stefan a plecat de langa tine, dar sa stii ca nu e atat de departe precum crezi, este alaturi de tine.
, milioane de
si mult 
pentru tine si
pentru ingerasul tau Matei Stefan
si ma rog pt toti
.Puiul meu a murit din cauza unor cheaguri de singe care (nu stiu din ce cauza )au ajuns la organele lui,interne
pt un scump
Matei Stefan.