,dupa cum v-am anuntat cu ceva timp in urma, in zilele 7-8-9 mai, Organizatia E.M.M.A., va participa la ONGFest, un eveniment de amploare organizat de FDSC, prin care se doreste
* sa se stabileasca un model de interactiune directa intre ONG-uri si cetateni, care sa devina o traditie a societatii civile;
* sa promoveze ONG-urilor mici si medii, mai putin vizibile, dar care au o contributie majora in comunitate;
* sa stimuleze dezbaterile publice intre ONG-uri, institutii publice, companii, mass-media si cetateni, reunind actorii societatii civile.
Mai multe detalii despre ONGFest puteti afla de pe: http://ongfest.ro/
Ca si anul trecut, si anul acesta la ONGFest Editia 2010, vor participa 200 de ONG-uri !
Locatia de anul acesta va fi in Parcul Unirii, in fata Magazinului Unirea, Bucuresti, programul la stand fiind intre 10.00 si 18.00!
Pentru asta, avem nevoie de voluntari care sa stea la stand, fiind nevoie de cel putin 2 persoane in acelasi timp.
Dedesubt este o prima lista, facuta de Ioana M
, in urma ultimei intalniri de... lucru
, in care sunt trecute persoanele care deja si-au anuntat prezenta
si rugamintea mea este, daca puteti veni la ONGFest, sa lasati in acest topic un mesaj prin care sa ne anuntati disponibilitatea voastra: zilele si orele in care puteti sta la stand, ca sa sa putem face un program si sa stim pe cine ne putem baza astfel incat sa nu ramana standul complet descoperit si nu e de dorit nici sa stea o singura persoana la stand.Activitatea la stand consta in:
* impartirea brosurilor si fluturasilor EMMA,
* impartirea (si completarea)formularelor 230 si 200 - termenul limita fiind 15 mai!!!
* oferirea informatiilor despre activitatea Organizatiei,
* obtinerea de fonduri prin donatii si vanzare de produse (precum cele din fotografiile de mai jos).
Daca aveti idei despre cum am putea obtine fonduri in plus, in timpul acestui eveniment (si nu numai!), asteptam cu interes sugestiile voastre!
Nu este necesar sa se stea toata ziua! Si daca se vine pentru doua-trei ore este bine!
Desigur, nu este obligatoriu dar este un eveniment important pentru EMMA si sper ca anul acesta sa ni se alature mai multe persoane decat anul trecut.
Vineri 7 mai –
10.00 - 18.00 Bianca
10.00 - 18.00 Angela (Angela_Ema)
12.00 - 16.00 Ioana M.
Sambata 8 mai –
10.00 - 13.00 Stela si Danes
13.00 - 18.00 Ioana-Raluca
? Cristina Iancu,
? Nicoleta M?
Cine poate veni in intervalul 13.00 - 18.00?
Duminica 9 mai –
10.00 - 13.00 Stela si Danes
11.00 - 18.00 Daniela Ginju,
13.00 - 18.00 Angela (Angela_Ema)
15.00 - 18.00 Oana (Onutza)
Cine poate veni in intervalul 13.00 - 18.00?
In concluzie: va rog sa completati zilele si intervalul orar in care sunteti disponibili!
Voi reactualiza acest mesaj, de fiecare data cand vor aparea informatii si idei noi! ...Multumesc, Raluca
Atmosfera este foarte frumoasa! Pe parcursul celor 3 zile vor fi tot felul de spectacole, pe acest fond, imbinandu-se perfect utilul cu placutul
! Va atasez si o fotografie de anul trecut..poate va face pofta
!Va multumesc in avans pentru sprijin
si va doresc sa aveti un week-end frumos si linistit!Doamne ajuta!
[url][/url]

, voi fi si eu prezenta acolo...stati...stati, nu va speriati.... ca din pacate nu pot sa fiu personal acolo
, dar voi fi langa sufletele voastre, ca doar asta mi-e promisiunea, nu?!

sa vad ce spuneti si voi
Dar aduc in actualitate topicul pentru ca mai e atat de putin timp si incepe ONGFest !!!
si sa auzim numai de bine
pt sambata si duminica dar vineri dupa ora 13- 13.30 puteti conta pe mine si Emilia, nu stiu cat voi putea sta dar....alaturi de noi doua va fi si Emil . Lista ramane deschisa, si oricine este asteptat cu
, si asa firavi..si cand spun firav, gandul meu pleaca direct catre ingerasi, eu asa-i percep, insa stiu ca ei, astazi, sunt mult mai puternici si mai curajosi decat noi