"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent
și mai puternic decât cel viu" Antoine de Saint-Exupery
"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem cu toţii
în aceeaşi barcă!" Martin Luther King Jr.
"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei
pomeni, mi se va frânge sufletul."
"Nicio talpă nu este atât de mică, încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"
"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face diferenţa între ele!"
"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină
mai mare decât Iubirea"
Robert Binder
"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"
"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".
"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."
"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi,
e ca şi cum ne-am
reîntâlni cu ei..."
"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară
şi amintirile o cărare, aş urca în
Rai şi te-aş aduce din nou acasă."
"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină, ca să ştim că sunt fericiţi!"
"În cartea vieţii, un înger a scris despre naşterea copilului meu. Apoi,
închizând cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pământ!".
"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
Nu pot spune acum povestea noastra...mi-e inima mult prea grea...au trecut 3 ani...Mihai acum ar fi implinit 19 ani... Mi-e atat de dor de el incat simt ca ma sufoc. Te iubeste mama enorm, Mihai, si mi-e tare dor de tine...
Draga noastra Elena,iti spun un dureros bun venit in familia noastra. Aici iti intlegem durerea, stim cat de grea iti este inima, de aceea asteptam rabdatoare sa-l cunoastem pe ingerul tau Mihai. Deja un mare pas l-ai facut, ne-ai spus despre Mihai si despre tine.Cred ca copilul tau drag te-a inspirat sa ne scri si cu singuranta tot el iti va da curaj si putere sa mergi mai departe. Mihai,suflet pur ajut-o pe mama ta sa mearga mai departe! Ma rog pentru sufletul tau si-ti trimit multe flori si din suflet!
lumi, mamica ingerasului ROMINA IOANA , a baietelului RICCARDO ANDREI si a micutei RENATA
Draga mea, mamica Mi-au dat lacrimile cand am citit cele cateva randuri scrise de tine, aici, pe Forum... au fost de ajuns sa imi dau seama ce este in inima ta de mamica, ce durere poti indura.... Imi pare nespus de rau, si sunt langa sufletul tau Iti trimit o imbratisare din tot sufletul si astept, atunci cand vei putea sa scrii, sa citesc povestea vietii copilului tau...dar doar in momentul in care te vei simti pregatita... Pana atunci, draga mea ma pentru sufletelul lui Mihai si pentru linistea ta sufleteasca. Cu drag, Bia
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri "Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow." ........my precious child.......
Ma rog sa-ti dea D-zeu putere sa treci peste aceasta mare nenorocire, cuvintele nimanui nu sunt deajuns sa acopere golul din sufletul tau , te imbratisez
Te Elena, mamica indurerata. Aici, pe acest site, pe acest forum, gesturile din suflet, pentru suflet, ne ajuta sa mergem mai departe, sa ne intarim Iubirea pentru Ingerasii nostri. Multa putere si liniste sufleteasca. Pentru Mihai, multe , si zbor lin.
Te si eu cu drag ,si iti spun sincer : imi pare rau ca esti si tu mamica de ingeras.E fff dureros ,suntem cu toatele alaturi de tine si de scumpul tau Mihai.Ma pt sufletelul lui si tie draga mea iti doresc din toata inima multa putere ,regret suferinta ta enorma,e cumplit prin ceea ce treci ,dar nu uita noi suntem aici sa ne sprijinim ,sa si sa ne bucuram impreuna.Te cu drag si te draga noastra mamica.
Cu drag,Oana mamica ingerasului Georgian.
Oana - Mamica ingerasului cel mai iubit Stefan Georgian
Niciodata nu o sa-ti fie usor Elena...Dar sper ca pe acest forum sa-ti gasesti puterea de a infrunta inca odata cosmarul piederii copilului tau si a-l putea povesti...Numai asa te vei mai descarca de durerea apasatoare din suflet..Noi suntem aici ,atatea mamici ce-ti ofera cu mare caldura ,toata dragostea si sprijinul lor.Suntem alaturi de tine ,te sustinem si te ajutam sa te ridici de fiecare data cand dorul si lacrimile te doboara!!Te intelegem perfect si niciodata ,dar niciodata nu-ti vom spune ,uita si mergi mai departe..ci iti vom spune striga-ti durerea ,plangi ,da vina pe cine vrei tu ...povesteste-ne depsre frumosul tau inger Mihai ...si gaseste-ti alinare prin sufletul lui care este langa tine mereu si te va insoti cate zile vei avea ,si sigur va fii langa tine atunci cand vei pleca si tu ACASA... Acolo nu exista durere si lacrimi ci o iubire pura infinita .Iti doresc din tot sufletul sa ajungi sa-ti simti puiul cu sufletul ,sa poti comunica cu el ,asa cum numai tu o poti face!! Pentru dragul tau inger Mihai mii de flori ,si-l rog mult sa vina sa-ti sarute ochii-ti plansi asa cum face in fiecare seara si sa-ti spuna in vis cat de mult te iubeste !!
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
offf draga mea greu este foarte greu , imi pare nespus de rau pentru pierderea ta de acu multi ani , noi aici te intelegem perfect si stim ca aceasta durere va fi vesnic in sufletele noastre , te cu mare drag si ma bucur ca ai hotarat sa scrii aici , sper ca putin sa iti alini sufletelul , numai bine iar ingerasului tau Mihai multe si zbor lin .
Cand vei putea sa ne spui povestea lui, o sa completam povestioara de pe siteul EMMA.
Acum, si eu,ca si ceilalti parinti de ingeri,iti sunt alaturi. Stii, cum zice o prietena de-a mea, si ea mamica de ingeras, "pana sa moara copilul meu eu nu credeam ca se intampla asa ceva, nu credeam ca exista o astfel de lume"...Noi suntem invatati ca omul se naste, creste, imbatraneste si moare...dar uite ca pentru noi Cel de Sus are rezervat altceva...a trebuit sa ne despartim de o parte din noi, si nu este zi sa nu ne intrebam, dar de cel el/ea si nu noi?...
Mămica îngeraşului fluturaş Denisa Georgiana şi a micuţei Eliza Ana-Maria Desene pentru un îngeraş:http://dennyg.daportfolio.com/
Draga mamica indurerata i ti spun si eu bun venit, te cu caldura si as vrea sa ti spun ca de acum nu vei mai fi singura. Ai gasit o familie mare, mare care i ti va fi mereu alaturi, fie ca vei fi trista si vei plange, fie ca vei ava un motiv de bucurie. pt scumpul tau Mihai Sa nu te indoiesti ca acum puiul tau este la cer si de el are grija chiar arhanghelul al caru nume il poarta.
Alaturi de voi, Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!), mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Buna, mamica draga de Mihai! Imi pare rau ca si tu ai cunoscut aceasta suferinta. Regret ca ne cunoastem in astfel de imprejurari, insa aici cu siguranta vei gasi drumul spre optimism. Aici, vei invata, incet dar sigur, cum sa traiesti frumos si demn cu durerea ta, cu dorul nestins fata de fiul tau. Soarta noastra este fixata inainte de a veni noi pe aceasta lume, deci noi nu putem sa ne opunem, insa putem sa infrumusetam zilele din aceasta viata, hranindu-ne sufletele. Pentru asta, poti sa te rogi mult, draga mamica, sa te rogi si sa faci bine atat cat poti, iar sufletul fiului tau va fi usor si linistit. Te imbratisez si iti doresc multa putere in drumul spre impacare si liniste. Pupici pupaciosi, cu drag de la Nicoleta.
Draga mamica de inger sfant, Nu trebuie sa ne spui povestea daca nu poti, este de ajuns ca ai putut scrie aici ca sa fi sustinuta si inteleasa, aici toate suntem sfarsite de durere si totusi putem sa ne imbarbatam una pe cealalta. haide sa plangem impreuna, ca sa putem sa ne ridicam si sa mergem mai departe...poate cine stie, exista un sens in fiecare intamplare??? In saptamana mare sa ne rugam pentru ingerii nostri, desi ei nu au nevoie de rugaciunile noastre, sa ne rugam pentru sufletele noastre sa ne putem curati ca sa ne petrecem vesnicia alaturi de copii nostri,
Ma rog pentru tine draga Elena ,ca sa-ti gasesti alinarea si pacea sufleteasca sa-ti poti simti puiul aproape de sufletul tau . Draga Mihai esti un ingeras mare ,poti vb cu mami si sa-i dai un semn ca esti langa ea si nu ai plecat niciodata ,si ca o tii in brate in fiecare clipa si ca o iubesti enorm !!
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
HRISTOS A INVIAT!!! Sarbatori fericite, pline de liniste, de bucurii, de lumina si de oameni frumosi alaturi de sufletele voastre. Din suflet, Bia
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri "Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow." ........my precious child.......
Sentimentul de a fi mai buni ne cuprinde pe toti…chiar si pentru 3 zile.Dar e suficient sa vedem o singura zi cu soare chiar daca intreg cerul este acoperit cu nori, asa cum ne a fost de ajuns ca doar Iisus Hristos sa renunte la viata si astfel izvoare de lumina sa ne inunde sufletele. Hristos a Inviat!
Alaturi de voi, Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!), mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Pentru Mihai ..si mai ales pentru mama lui ... Hristos a inviat !!
Ganduri bune, sanatate, daruri multe, imbelsugate. Mosul bun sa va aduca tot ce va doriti! Craciun fericit!
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010 Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut http://ingerasulgabriela.blogspot.com/ NATALIA 30.03.2012 LAURA 27.09.2014
Draga Elena, astazi ganduri bune ale intregii familii E.M.M.A. se indreapta catre tine. Primeste si de la noi. Sa stii ca ne gandim la tine si iti dorim liniste sufleteasca si numai bine. Nu ai mai scris de mult. Nu ne-ai spus de mult cum mai esti ... Pentru tine o mare , Iar pentru tau Mihai mii de si zbor lin printre si
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010 Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut http://ingerasulgabriela.blogspot.com/ NATALIA 30.03.2012 LAURA 27.09.2014