Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Ingerasul meu Ioana Ekaterina N 16.11.2009 D 20.12.2009

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
375 mesaje • Pagina 7 din 20 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 20

Re: Ingerasului meu Ioana Ekaterina

Mesajde friendly_stefania pe 8 Mar 2010, ora 14:38

Va multumesc enorm tuturor pentru grija voastra...astazi m-am externat...a fost o operatie destul de dificila,am avut 32 de pietre la fiere...inca nu sunt refacuta total dar pot spune ca totul a mers bine...urmatorul pas va fi vizita la un ginecolog ptr ca doctorul chirurg mi-a spus ca are impresia ca a vazut la eco un fibron :-o ....sper ca sa inselat,k daca nu,adio bebe! =(( :(( :((
Ma fost fff dor de voi cat nu v-am putut scrie,mi-ati lipsit enorm...acum nu mai pot sta la calc...ma doare operatia...dar promit sa revin mai tarziu.Un 8 martie minunat!scumpe mamici de ingeri... @};- @};- @};- @};- @};-
Stefania,mamica ingerasului Ioana Ekaterina
friendly_stefania

Locaţie: Londra
  • YIM
Sus

Re: Ingerasul meu Ioana Ekaterina N 16.11.2009 D 20.12.2009

Mesajde Bianca_C pe 8 Mar 2010, ora 15:13

La multi ani, suflet de femeie!!! >:D<
Mi-esti atat de draga incat nu puteam sa ratez ca astazi sa nu iti trimit gandurile mele din suflet, mii de >:D< si un brat mare de @};- frumoase....
Cu mare drag, iti doresc o primavara minunata.
Bia :*
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde MIHAELA 76 pe 8 Mar 2010, ora 15:19

Sanatate multa, Stefi si multa incredere si optimism, si eu am invatat ca niciodat nu este timpul trecut si fiecare vin la timpul lor.
>:D< :x :* %%- @};-
Mihaela, mamica lui ANDREI.
Mihaela,- mamica lui ANDREI - viata, sufletul si tot ce inseamna mai frumos si pur si a doi Pui mici, plecati mult prea devreme;
- mamica lui Christian - o minune blonda cu ochi albastrii care ne parfumeaza viata aici pe pamant.
MIHAELA 76

Locaţie: Maglavit - Dolj
Sus

Mesajde Bianca_C pe 8 Mar 2010, ora 15:26

Si mie mi-a fost de dor de tine, draga mea >:D<
Bine ca esti acasa, ca ai ajuns sanatoasa, incetul cu incetul o sa te refaci, nu-ti face griji ;)
Sunt alaturi de tine, cu gandul si cu sufletul..... :*
Mii de @};- @};- @};- pentru inimioara ta de mamica dulce....
Bia :*
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
Bianca_C

Sus

Mesajde georgetatarus pe 8 Mar 2010, ora 18:23

Scumpa Stefania, primeste si de la mine cele mai calde >:D< , cele mai sincere urari de sanatate, o primavara frumoasa, mult %%- , Dumnezeu sa te ocroteasca si sa-ti daruiasca o viata plina de liniste sufleteasca si impliniri. De 8 martie scumpa mamica iti trimit un buchet maaaaare de @};- si multi :*
georgetatarus

Locaţie: bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde MIHAELA 76 pe 10 Mar 2010, ora 16:34

O:-) iubit Ioana Ekaterina esti o fetita deosebita care a luptat foarte mult sa ramana langa mamica ei. Mamica ta este o persoana deosebita, o MAMICA iubitoare si grijulie care a luptat la randul ei sa te salveze. Acum nu pot decat sa iti trimit [-o< @};- :x .

Tie draga Stefi iti spun ca esti o persoana deosebita, care a trecut prin momente cumplite si a indurat multe pentru PUIUL EI. Dragostea ta pentru IOANA te va ghida si te va ajuta sa gasesti calea pe care sa o urmezi, ingerasii nostri stiu sa faca in asa fel incat sa ne indrume pasii...........este inca devreme, a trecut putin timp de la pierderea fizica a fetitei tale iubite ca sa ceri de la tine sa gasesti motivatia, dar sunt sigura ca o vei gasi.
Sa nu uiti niciodata ca sunt mereu langa tine.
>:D< :x :* %%- @};-
Cu mult drag,
Mihaela,mamica lui ANDREI.
Mihaela,- mamica lui ANDREI - viata, sufletul si tot ce inseamna mai frumos si pur si a doi Pui mici, plecati mult prea devreme;
- mamica lui Christian - o minune blonda cu ochi albastrii care ne parfumeaza viata aici pe pamant.
MIHAELA 76

Locaţie: Maglavit - Dolj
Sus

Mesajde nicoleta pe 11 Mar 2010, ora 17:46

Buna, Stefania mea scumpa!
Sti ceva?......te imbratisez tare-tare de nu te vezi, bine?...no! ;)
Si ai noroc ca nu locuiesti cu mine in oras ca te-as imbratisa si mai tare... ;)
Iti trimit o raza de soare pe care am pus-o bine inca de la pranz ca sa ti-o trimit cand se lasa frigul sa iti prinda bine.
Te pupacesc pupaceste cu pupici pupaciosi.
Pentru tot frumosul care te defineste, @};- @};- @};- , milioane de @};- @};- @};-
Cu dragoste, Nicoleta!
nicoleta

Locaţie: petrosani
Sus

Mesajde marwana pe 11 Mar 2010, ora 19:17

Esti o mamica minunata, ai grija mare de tine, fii increzatoare, plangi cand simti sa o faci, fa ce simti ca i ti alina un picut dureream, asa ste acum, daca nu te ai molipsit inca, ne mai intalnim si ti dau si la pachet :p stii tu ce spun
ioana Ekaterina multi :* ii mai trimiti si lui mami cand doarme
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde cristina_iancu pe 11 Mar 2010, ora 20:39

>:D< Stefania, frumoasa si minunata mamica, ma bucur ca te-am intalnit azi >:D<

Iti trimit un pupic pufos MARE :* si stelute pentru ingerasa Ioana Ekaterina (*) (*) (*) (*)
Imagine
Mămica îngeraşului fluturaş Denisa Georgiana şi a micuţei Eliza Ana-Maria
Desene pentru un îngeraş: http://dennyg.daportfolio.com/
cristina_iancu

Sus

Mesajde Bianca_C pe 11 Mar 2010, ora 23:40

Stefy >:D< , gata, de astazi, oficial te cunosc, din poze e adevarat, insa traiesc cu sentimentul de parca te-as stii de ani de zile :') , si imi place acest feeling, ma aduce mai aproape de tine....
Iti multumesc ca astazi ai fost acolo, sa sustii o cauza nobila, sa fii alaturi de Marwa si Cris, si bineinteles de Bi...erati asa frumoase in poze ;;)
Sa ai o noapte linistita, draga mea mamica >:D<
Cu tot dragul, Bia :*
Bianca_C

Sus

Mesajde loredana33 pe 15 Mar 2010, ora 19:32

DRAGA STEFANIA NU AM CUVINTE SA-TI MULTUMESC PENTRU MESAJ,DESI TU SUFERI LA FEL CA MINE SAU POATE MAI MULT DECAT MINE,MA ANCURAJEZI SI ESTI ALATURI DE MINE.AM CITIT POVESTEA TA SI NU POT SA-TI SPUN CE TARE MA DOARE MAI ALES CA AM VAZUT SI POZA FETITEI TALE SCUMPE.ERA O MINUNE DE COPIL,O DULCEATA.CE PUTEM FACE?SPER SA PUTEM SA MERGEM MAI DEPARTE.PUTEM DOAR SA NE [-o< LA DUMNEZEU SA NE DEA PUTERE SI SANATATE SA PUTEM SA MERGEM MAI DEPATRE.TE >:D< SI MA [-o< LA DD SA AIBE GRIJA DE O:-) TA IOANA EKATERINA.TE :* .
loredana33

Locaţie: timisoara
Sus

Mesajde onutza pe 15 Mar 2010, ora 21:07

Stefania,draga mea vin si eu un o mare >:D< pt tine si un :* dulce dulce,imi pare sincer rau pt pierderea ta enorma.O :* pe micuta ta sper ca acum se joaca acolo sus la DD cu puiul meu Georgian si ma [-o< pt ei si le trimit un brat de @};- @};- @};- @};- .Scumpa mea Ioana Ekaterina (ce nume frumos) ai grija de mami a ta,da-i curaj sa mearga mai departe si fi cu ea in orice clipa a vietii ei.Iti doresc Stefania multa putere sa treci peste toate greutatile,fi sigura ca micuta ta este bine acolo la DD ,El o protejeaza.II sarut pe mici O:-) si le spun somn usor.
Oana - Mamica ingerasului cel mai iubit Stefan Georgian
onutza

Locaţie: Urziceni
Sus

Mesajde Bianca_C pe 15 Mar 2010, ora 22:39

Am simtit ca ingerii nostri s-au vorbit si m-au rugat sa iti transmit ca, ea micuta ta Ekaterina se gandese la tine si te priveste, si deschide bratele si din sufletul ei micut pleaca multa dragoste pe pamant....cum unde?! catre tine, mamica ei dulce :x
Azi m-am gandit la tine, tare mi-ar fi placut sa ne intalnim pe 18 martie, insa eu nu o sa fiu acolo, cu voi, caci imi este imposibil ( chiar daca intotdeauna spun ca nimic nu e imposibil , hei bine, uite am dati cand da este :( )
Iti trimit o >:D< din tot sufletul si iti doresc ca Ekaterina sa coboare in aceasta seara langa sufletul tau printr-un vis.... :x
Cu drag, mare drag, Bia :*
Bianca_C

Sus

Mesajde friendly_stefania pe 15 Mar 2010, ora 22:48

Draga Bia...NO COMENT!Esti minunata...multumesc... >:D< @};- @};-
friendly_stefania

• YIM
Sus

Mesajde adina pe 16 Mar 2010, ora 17:17

>:D< numai bine , multa putere si incredere in tot ceea ce faci si vei face de acum incolo , scumpei tale ingerase mii de @};- @};- zbor lin si sa fie mereu alaturi de mamica ei.
adina

Locaţie: marghita
Sus

Mesajde friendly_stefania pe 17 Mar 2010, ora 08:28

Printesa lui mami frumoasa...nu ti-a mai scris mami de mult,dar tu stii ca m-am gandit la tine neincetat...Ieri ai fi facut gogosarul meu drag 4 luni...ti-a dat mami de pomana hainute si bananute si biscuitei... :(( :(( mi-e atat de dor de tine!Eu nu mai pot!Nu mai vreau sa traiesc fara tine! :(( :((
friendly_stefania

• YIM
Sus

Mesajde onutza pe 17 Mar 2010, ora 09:34

Offf draga mea Stefania,cata suferinta duce sufletelul tau si ce frumosa este scumpa ta Ioana in poze ,este fff frumoasa,asa de frumoasa si de dulce incat DD a luat-o la El in ceata Sa de ingeri.Ii spun si eu din toata inima La multi ani pt cele 4 luni implinite acolo la ceruri ieri.Este o scumpa de fetita Ioana Ekaterina Mi-as fi dorit sa iti pot alina un pic suferinta scumpa mea Stefania.Si nu uita ca scumpa ta printesa te iubeste enorm si ca a vrut din tot sufletul ca tu sa fi mamica ei.
Iti trimit o >:D< calda si un :* dulce.
Cu drag ,Oana.
Oana - Mamica ingerasului cel mai iubit Stefan Georgian
onutza

Locaţie: Urziceni
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 17 Mar 2010, ora 13:54

Draguta mamica de ingerasa ,ai in buzunarul sufletului tau ,ca si mine de altfel,multi - multi pupici de la fetita ta ..Deschide-l si ia unul de acolo ori de cate ori ti-e atat de dor de ea!!! >:D< :x :* :* :* :* O:-) [-o< @};-
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde marwana pe 17 Mar 2010, ora 14:01

Povestea ta am inteles o mai bine atunci cand am vb la telefon, cand mi ai povestit despre micuta ta luptatoare cu lacrimi in voce dar cu atat de mult patos. Atunci nu ti am spus prea multe, doar am plans alaturi de tine pt ca era dureros ce i mi spuneai. Nu este usor, nu va fi usor de aici inainte, vei avea caderi, te vei ridica si din nou vei cadea. Poate ca acum nu ai un motiv sa mergi mai departe dar....te intreb eu.....crezi ca Ioana Ekaterina asta vrea de la tine? crezi oare ca nu ar fi ea bucuroasa sa vada ca mamica ei care a luptat atat pentru ea sa nu fie bine, sa nu mai zambeasca? sa nu mai spere ca va fi bine? Acorda timp durerii tale pentru ca este normal, plangi dar printre lacrimi trimite i si un zambet ingerului tau.
Te >:D< cu mult drag
Tie Ioana am sa ti trimit multi :* si....cand o mai vezi pe mami trista trimite i cate unul.
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

AnteriorUrmătorul

Scrie un răspuns
375 mesaje • Pagina 7 din 20 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 20