....sper ca sa inselat,k daca nu,adio bebe!
Ma fost fff dor de voi cat nu v-am putut scrie,mi-ati lipsit enorm...acum nu mai pot sta la calc...ma doare operatia...dar promit sa revin mai tarziu.Un 8 martie minunat!scumpe mamici de ingeri...

....sper ca sa inselat,k daca nu,adio bebe!

si un brat mare de
frumoase....
pentru inimioara ta de mamica dulce....
, cele mai sincere urari de sanatate, o primavara frumoasa, mult
, Dumnezeu sa te ocroteasca si sa-ti daruiasca o viata plina de liniste sufleteasca si impliniri. De 8 martie scumpa mamica iti trimit un buchet maaaaare de
si multi 
iubit Ioana Ekaterina esti o fetita deosebita care a luptat foarte mult sa ramana langa mamica ei. Mamica ta este o persoana deosebita, o MAMICA iubitoare si grijulie care a luptat la randul ei sa te salveze. Acum nu pot decat sa iti trimit
.
, milioane de
stii tu ce spun
ii mai trimiti si lui mami cand doarme
Stefania, frumoasa si minunata mamica, ma bucur ca te-am intalnit azi
si stelute pentru ingerasa Ioana Ekaterina

, gata, de astazi, oficial te cunosc, din poze e adevarat, insa traiesc cu sentimentul de parca te-as stii de ani de zile
, si imi place acest feeling, ma aduce mai aproape de tine....

LA DUMNEZEU SA NE DEA PUTERE SI SANATATE SA PUTEM SA MERGEM MAI DEPATRE.TE
SI MA
LA DD SA AIBE GRIJA DE
TA IOANA EKATERINA.TE
.
pt tine si un
dulce dulce,imi pare sincer rau pt pierderea ta enorma.O
pe micuta ta sper ca acum se joaca acolo sus la DD cu puiul meu Georgian si ma
pt ei si le trimit un brat de
.Scumpa mea Ioana Ekaterina (ce nume frumos) ai grija de mami a ta,da-i curaj sa mearga mai departe si fi cu ea in orice clipa a vietii ei.Iti doresc Stefania multa putere sa treci peste toate greutatile,fi sigura ca micuta ta este bine acolo la DD ,El o protejeaza.II sarut pe mici
si le spun somn usor.
)
din tot sufletul si iti doresc ca Ekaterina sa coboare in aceasta seara langa sufletul tau printr-un vis....

numai bine , multa putere si incredere in tot ceea ce faci si vei face de acum incolo , scumpei tale ingerase mii de
zbor lin si sa fie mereu alaturi de mamica ei.
mi-e atat de dor de tine!Eu nu mai pot!Nu mai vreau sa traiesc fara tine!

calda si un
dulce.

cu mult drag
si....cand o mai vezi pe mami trista trimite i cate unul.