Multumesc pentru tot ajutorul tau.
Te pup si te imbratisez cu drag

si in acelasi timp tristute, dar cam despre asta e vorba; ne raman atat de multe lucruri de spun, si de multe ori realizam ca nu mai avem timp sa le spunem tuturor cat ii iubim, cat de mult ii admiram....si ne gandim ca o vom face de-a lungul timpului, caci pana la urma, si la sfarsit ne vor ramane cuvinte de spus

Am si eu o problema maaaaaaaaaare de tot: BIG PROBLEM.
Mi se pare groaznica senzatia aia de a fi in aer, de a sti ca nu te poti da jos, ca nu poti trage pe dreapta sa iei o gura de aer, etc.
Adica metode de calmare, de autosugestie, de linistire...

chiar asa, pe forumul ala, mai scriau unii ca din aceeasi cauza le-au cerut stewardeselor tot vinul din avion! 

SI TE
DULCE IN SEMN DE RAMAS BUN SI-TI DORESC DRUM BUN, SANATATE, FERICIRE SI MULTE REALIZARI.,......GINDESTE-TE CA ANDREI AL MEU AL MIK SI FRUMOS CU OKI ALBASTRII ITI VA FI ALATURI ASA CUM SI IN VISE TI-A FOST PREZENT........NUMAI TU STII SI CU EL......SI MAI SINT O IMENSA TRUPA DE
, CUMINTI, FRUMOSI, PUTERNICI SI IUBITORI..........SA NU-TI FIE FRICA ANA DRAGA SA ZBORI CU AVIONUL.........CACI VEI FI FFFF APROAPE DE D-ZEU DE TOTI CEI DRAGI TIE CARE NU MAI SUNT CU TN IN ACEASTA LUME............SUNT MULT PREA MULTE SUFLETE CARE-TI VOR FI MAI MULT DECIT APROAPE.........
TE IUBESC IMPREUNA CU NOI CEI DIN FAMILIA EMMA........
SI
SI MULT
..........DRUM BUN SI SA NE-AUZIM CU BN!!