Cu ce medici m-am intalnit in viata mea...AS FACE PRECUM ANTONESCU, I-AS STRANGE SI LE-AS DA FOC.....
Imi pare rau ca spun asta dar asa este, toti medicii pe care i-am intalnit au fost praf,
- Dr.GRAMA - cu care am nascut
- Dr. ROBANESCU- care ne-a facut sa ne pierdem timpul doi ani( primii doi ani din viata lui Adita) in loc sa ne spuna ca trebuie gimnastica de recuperare intensiv, mai ales ca era mititel
- Dr. TUTUNARU - care ma tot plimba de 5 ani in loc sa-mi dea un tratament ca lumea pentru infertilitate
- Dr. PADURE-
si multi, multi altii...

, ca pe langa "educarea" medicilor in ceea ce priveste depresia postpartum ( dupa pierderea unui copil ), si noi, in calitate de mame ar trebui sa ne informam ( e adevarat ca niciuna dintre noi nu s-a gandit vreodata ca va trece prin asa ceva si era aproape iesit din comun sa caute simptomele aceste depresii, un pic mai diferita decat cea prepartum ), insa, cum noi, ca mame care pierd un copil, nu suntem in stare sa cerem un ajutor, sa o faca macar cei alaturati noua, sa le ceara ei medicilor tratamente specializate, astfel din ambele parti sa putem primi un ajutor, oricat de mic ar fi el....