. Cel mai mult!Va multumesc ca ne-ati impartasit aceste intamplari. Aduc raze de sperante in sufletele noastre.

. Cel mai mult!

!
din suflet si multe flori, puiut mic s frumos!

cum imi spunea mama cand se supara pe notele mele de la scl!!

. Sunt cele mai fidele si sincere animale, de ce ar fi rele in vis
?
cu mare, mare drag.
, cei mai devotati si iubitori, insa poate pentru ca in viata asta sunt atat de minunati, ca atunci cand ne apar in vis sa fie exact opusul

,nu multe dar nu am crezut ,chiar daca le povesteam celorlalti ,si imi spuneau ca aceste animale sunt periculoase in vis ,ca inseamna dusmani sau ceva de benul asta ,nu era adevarat,eu le percepeam ca pe niste simple animale si asa erau ,nu mi se intampla niomic rau dupa aceea..dar atunci ...atunci l-am perceput de prima data cand ma chinuiam sa-l hranesc ,ca este ceva rau,si ma gandeam ca daca ii dau sa manance scap de el ,dar cand mi-am terminat painea ..dar va undemn pe toate ..daca aveti asemenea vise sa-l infruntati ,eu cand l-am infruntat ..m- a lasat in pace ...a plecat ...a renuntat ..Stiam ca va fii ceva urat ,ca aveam sa infrunt o mare incercare ,si imi era foarte frica de el ..dar am vrut macar samor lupatandu-ma cu el ,nu abandonandu-ma lui fara nici un pic de impotrivire!!