..eu l am iertat..incet, incet..am invatat sa accept ce s a intamplat..oricum nimic si nimeni nu mi l aduce inapoi...si acum am clipe de manie, imi vine sa urlu, sa sparg , sa trantesc...
...
si zbor lin printre

pentru ingerasii nostri.

din suflet....

si numai bine draga mea.
Fa ceea ce trebuie mergi inainte si ai rabdare,si curaj..trebuie sa traiesti fiecare secunda din acele clipe dureroase.Dumnezeu sa te intareasca si si sa-ti gasesti dreptatea si linistea!!

TARE MULT CA AM PUTUT SA-TI ADUC MACAR UN STROP DE BUCURIE IN SUFLETUL TAU ATIT DE AMARIT SI-DURERAT......MA BUCUR CA AM GASIT NISTE FLORICELE FRUMOASE SI ATIT DE PARFUMATE PT A TI LE DARUI IN MEMORIA MICUTEI IOANA-EKATERINA........SPER CA FRUMUSETEA SI PARFUMUL ZAMBILELOR SI-AL FREZIILOR AU TRECUT DINCOLO DE NORI SI-AU PUTUT ATINGE GINGASIA INGERASEI TELE.......SPER CA TI-A ARATAT MACAR PUTIN DIN MULTUMIREA EI PT TN, PT CA AI REUSIT SA VB SI SA-MI POVESTESTI CU MULTA DRAGOSTE DESPRE SCURTA EXINTEI SALE PE PAMINT........SUNT SIGURA CA-TI DA MULTA PUTERE SI-TI VA DA DIN CE IN CE MAI MULTA LINISTE SI PUTERE CU FIECARE VORBA DESPRE EA SPUSA CELOR DIN JURUL TAU SI CU FIECARE ZIMBET CARE IL DEDICI PRINTRE LACRIMI DE DOR SI IUBIRE MATERNA.........TE
DULCE SI TE
CALDUROS..
LUMINA VESNICA, MULTE
O
CU CARE SA SE POATA JUCA SI MULTE
FRUMOASE SI CIT MAI PARFUMATE..

cu mult drag