Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Ingerasul meu Ioana Ekaterina N 16.11.2009 D 20.12.2009

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
375 mesaje • Pagina 4 din 20 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 20

Re: Ingerasul meu Ioana Ekaterina N 16.11.2009 D 20.12.2009

Mesajde friendly_stefania pe 4 Feb 2010, ora 18:47

Va rog enorm,daca exista aici vreo mamica care a incercat in vreun fel sa dovedeasca vina medicilor in decesul ingerasului ei...as dori sa stiu cum a procedat si daca a avut izbanda.Va multumesc!
Stefania,mamica ingerasului Ioana Ekaterina
friendly_stefania

Locaţie: Londra
  • YIM
Sus

Mesajde gwendolen pe 4 Feb 2010, ora 19:51

Buna Stefania, mai e pe forum o mamicuta de ingeras, andreaszolomajer, mamica ingerasei Larisa, ce se lupta cu sistemul pentru a si dovedi dreptatea.N a mai scris demult la acest subiect, da daca vrei cauta i povestea si vezi ce si cum a facut ea.Trimite i un mesaj privat sigur te va indruma cu placere.
sa stii ca si cazul meu avea sanse mari de izbanda, dar am tot stat si ma m gandit in cele 6 luni care le aveam la dispozitie sa atac dr, spitalul, si..am concluzionat ca imi prelungesc singura agonia si disperarea, durerea..si paote nu voi reusi nimic..reuseam sa i fac rau ca imagine acelui dobitoc..si am invatat sa iert..nu cred ca cineva ne a facut rau voit..am fost din pacate victimele erorilor medicale...nu le a omorat nimeni copii premeditat... :( ..eu l am iertat..incet, incet..am invatat sa accept ce s a intamplat..oricum nimic si nimeni nu mi l aduce inapoi...si acum am clipe de manie, imi vine sa urlu, sa sparg , sa trantesc...
n am crezut nici eu la inceput ca timpul vindeca, ma incurajau fetele pe forum, ca va fi bine..crede ma ca ma gandeam cum poate sa fie bine..eu mi am pierdut puiul...da incet, incet mi am recapatat speranta,dorinta de a trai, de a privi spre viitor...
fa cum iti dicteaza inima, plangi, descarca te,sparge..fa ceea ce simti ca te ajuta...si crede ma incet, incet ...timpu le rezolva..
oricum nimeni si nimic nu o va inlocui pe iubita ta Ioana, nici nu vrea asta nimeni...
te imbratisez cu drag! pt iubita ta multi @};- @};- ...
Gwendolen, mamica ingerasului DAVID, si a doua minuni de fetite DENISA si bebe RAISA!

https://picasaweb.google.com/gwendolen8 ... vLlezB5QE#
gwendolen

Locaţie: tg mures
  • YIM
Sus

Mesajde LUMINITA CRAIU pe 5 Feb 2010, ora 00:56

Draga mea Stefania,din fericire nu am fost victima unei greseli medicale, dar daca asi fi in locul tau m-as lupta pana la capat.Nu crede ca esti prea mica si prea slaba pentru imputitul de sistem din Romania.Majoritatea cred asta si "medicii" isi fac de cap in continuare. x(
E drept, nimeni nu o mai aduce inapoi pe IOANA EKATERINA, dar macar lupta pentru dreptate!Haideti sa nu-i mai lasam pe nemernicii de doctori sa-si faca de cap!Trebuie sa le aratam ca nu ne este nici frica nici jena de ei. Nu le cerem nimic, doar sa-si faca meseria cum trebuie, iar daca au gresit, sa plateasca! Eu nu m-as resemna. Nu lasa ca plecarea iubitei tale sa fie in zadar, da-i un sens!Lupta pentru adevar! Ei profita de pe urma durerii tale si te tot amana cu rezultatele.......

Ma rog ca Dumnezeu sa te ocroteasca si sa-ti dea putere!

Pentru IOANA EKATERINA multe @};- si zbor lin printre (*) (*)
lumi, mamica ingerasului ROMINA IOANA , a baietelului RICCARDO ANDREI si a micutei RENATA
LUMINITA CRAIU

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde alinam pe 5 Feb 2010, ora 09:39

Nu sunt resemnata, dar nu pot face nimic. si eu as vrea sa ma duc impreuna cu alte mamici care au avut probleme la nastere din cauza incapatanarii idiotilor de medici in a face cezariana, la o conferinta sau ceva a medicilor obstreticieni si sa ii arat cu degetul sa le spun " criminalilor" dar...
toti pediatrii stiu ca o nastere grea duce la sechele grave sau chiar decesul noilor nascuti dar nu fac nimic. am ajuns la concluzia ca este o adevarata industrie, daca nu " ajuta" la nasterea unor copii cu handicap lasa fara paine kinetoterapeutii, logopezii dar si anumite fundatii. poate daca tu reusesti ...
oricum, sunt alaturi de tine,
alina.
multe @};- @};- @};- pentru ingerasii nostri.
Alina- mamica Ingerasului Adita
alinam

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde friendly_stefania pe 5 Feb 2010, ora 10:46

Va multumesc din suflet pentru sfaturi si susitnere dar as dori sa va mai rog ceva:spuneti-mi cui e cel mai indicat sa ma adresez-nu as vrea sa scape doar cu o mustrare sau reducerea salariului cu nu stiu cat %
friendly_stefania

• YIM
Sus

Mesajde kendicarmen pe 5 Feb 2010, ora 13:06

Micuta ta frumoasa te-a fericit cu chipul ei,cu mirosul ei.Ai cunoscut-o!Durerea imensa pe care o ai nu te lasa sa intelegi ca DD vrea sa daruim iubire.Vrem ,dar uitam sa daruim.Cauti motive si vini.Chiar daca acum ti se pare neinteleasa si nedreapta voia DD ea are un rost care trebuie cautat si se va lasa greu gasit.Mie mi-au trebuit 15 ani ca sa inteleg ceva si fiindca am gasit aceasta mare familie am inceput sa-mi gasesc pacea.Citeste povestile altor ingeri si poate vei intelege si durerea altor mamici,care nu au putut datorita sist.prost sa-si vada copilasii,sa-i fotografieze,sa-i tina in brate,sa-si ia ramas bun,sa-i ingroape crestineste si sa aiba in loc unde sa-i poata plinge!Nu o vei uita niciodata pentru ca ea este unica pentru f amilia voastra dar v-a fi o surioara nemaipomenita pentru ca de acolo de sus va v-a pazi!Trebuie sa luptam si sa ne unim si chiar sa dam din putinul nostru avut si material si spiritual si chir si fizic cind e cazul ca sa se urneasca lucrurile,sa se schimbe ,sa avem demnitate.Continua daca poti, suntem alaturi de tine dar nu cred ca vei avea multumire!Daca vom fi mai multi si uniti intr-o forma oarecare care poate lua atitudine atunci avem sansa sa schimbam cite ceva din acest sist.infect.Fii tare si "barbata"!
kendicarmen

Locaţie: sibiu
Sus

Re: Ingerasului meu Ioana Ekaterina

Mesajde friendly_stefania pe 5 Feb 2010, ora 17:39

Ioana mea draga mi-e infinit de dor de tine ingeras scump si iubit!A trecut atata timp de cand nu te-am mai tinut in brate...imi pare a fi o eternitate;Ekaterina mea,toti cei din jurul meu ma indruma sa mai fac un bebe,dar mamica si taticul tau nu vor sa te inlocuiasca ingeras scump,nu vrem sa te tradam pentru ca toata dragostea noastra se indreapta numai spre tine.Te rog iubita mea sa ma ierti ca nu sunt asa cum ti-ai fi dorit tu-o mamica puternica.Iarta-ma ca nu am fost destul de buna pentru tine!Iarta-ma ca nu imi pot infrana lacrimile!Iarta-ma ca nu pot si nu vreau sa merg mai departe!Iarta-ma ca te strig in fiecare zi neincetat si nu iti las linistea!Iarta-ma gogosarul meu iubit ca sunt un om de nimic care nu te-a meritat! :(( :(( :(( =((
friendly_stefania

• YIM
Sus

Mesajde Bianca_C pe 6 Feb 2010, ora 00:16

Primeste din partea mea o >:D< din suflet....
Sunt alaturi de tine, draga mea :*
Din suflet, Bia...
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde marwana pe 6 Feb 2010, ora 10:23

Of Stefania draga cuvinte grele i ti ai spui dar stiu ca ele sunt rezultatul durerii ce o simti, nu o sa spun cuvinte mari, o sa ti spun doar ca daca un inger te a ales a avut un motiv, nu a plecatca nu esti tu demna sa fii mama, sau ca nu esti puternica, a plecat pentru ca atat a fost misiunea ce a avut o aici. Niciodata un cxopil nu poate fi inlocuit cu altul, indiferent cati copii vei avea ei vor fi unii pentru tine.
Multa putere sa ti dea DD
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde adina pe 8 Feb 2010, ora 11:48

Draga mea asa e cum zice si Carmen , citeste si alte povesti ale mamicilor de aici si ai sa vezi cata durere cata tristete este pentru toate si poate iti vei alina putin durerea eu zic si vreau sa cred ca este voia lui Dumnezeu tatal , el stie ce face stie ce vrea de la noi , si stie si de ce , si eu cred ca la scumpi nostri ingerasi le este mai bine acolo aici aveau o viata cu sufetinta te >:D< si numai bine draga mea.
adina

Locaţie: marghita
Sus

Mesajde friendly_stefania pe 8 Feb 2010, ora 12:04

De-ai stii iubita mea ca si astazi ma lupt cu mine sa mai pot merge mai departe fata tine dar pentru tine.Mi-e atat de dor sa-i dau sa pape gogosarului meu mic si rosu.
Iti jur ca voi face dreptate si ca cei care te-au l;asat sa mori fara sa le pese vor plati negresit!te iubesc asa cum nu am mai iubit si nu voi mai iubi nicicand!ai fost,esti si vei ramane minunea mea!
Ataşamente
Photo0044.jpg
friendly_stefania

• YIM
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 8 Feb 2010, ora 12:57

Buna Stefania si eu ,ca si tine sunt in cercetari,am facut reclamatie la parchet anul trecut in octombrie ,pentru ca Matei ,fiul meu a murit tot din neglijenta medicala,si mai rau a murit dintr-un diagnostic din care in secolul 21 ,in toate tarile civilizate nu se moare,pneumonie!!Asa ca am facut reclamatie!Am platit expertiza actelor de la spital pentru ca tot ce ti-au spus si tie ,nu au bani,si cred ca voi plati si expertiza la tesuturi ,si sange..Exact ca si tine astept in continuare ..ce pot sa-ti spun?sa omori este atat de simplu,in cateva ore de nepasare si nesimtire se poate omora un copil dar sa faci dreptate ,sa demonstrezi ce ai vazut ,sa afli ce s-a intamplat in acele ore,zile e foarte anevoios!! >:D< >:D< Fa ceea ce trebuie mergi inainte si ai rabdare,si curaj..trebuie sa traiesti fiecare secunda din acele clipe dureroase.Dumnezeu sa te intareasca si si sa-ti gasesti dreptatea si linistea!! [-o< O:-) @};- @};-
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde friendly_stefania pe 8 Feb 2010, ora 17:31

Astazi am fost din nou la tine la cimitir iubito.Mi-ai dat putere si,dec aceasta data nu am mai venit cu aceeasi durere ci cu un amestec de fericire,dragoste si dor nemarginit.Pentru prima data mi-a facut bine vizita la tine la cimitir....Te iubesc!
friendly_stefania

• YIM
Sus

Mesajde Bianca_C pe 9 Feb 2010, ora 02:30

Pentru micuta ta :')

Ion Minulescu "Cantec de leagan"...

"Nani nani....
Dormi in paza nesecatului izvor
De priviri ce te-nfasoara ca-ntr-o haina de matase
Nani nani...
Ochii mamei au vegheat intreaga noapte
Si-acum dormi, caci obosite dorm si florile din vaze
Si parfumurile lor
Toate, unul cate unul, pe-al tau leagan se cobor
Nani nani
Dormi in paza Ursitoarelor
Nani nani....
Dormi in vraja impletiturilor de soapte
Ce patrund printre perdele
Si te-ndeamna
Dormi, caci somnul a patruns de mult gradina
Lacul, nuferii, castanii, stangeneii si glicina....toate dorm.
Dorm toate in paza albelor priviri de stele
Dormi si tu...
Prin candelabre, iata, doarme si lumina
Dormi
Si somnul tau sa fie mai senin ca infinitul
Oglindit in necuprinsii ochi albastrii de femeie
Visul tau sa fie visul Insulelor Boromee
Visul tau sa fie totul
Tot, precum e rasaritul
Inceputul celor bune si sfarsitul celor rele
Si anii
Sa te-mbrace -n infinitul fericirii
Nani nani...."

Din suflet, Bia :* @};-
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
Bianca_C

Sus

Mesajde friendly_stefania pe 9 Feb 2010, ora 21:35

Astazi,iubita mea Ioana mami a avut parte de trei bucurii:mai intai Bia ne-a scris amandorura,mie si tie un cantec minunat de leagan care sunt sigura ca ti-a bucurat sufletelul asa cum mi l-a bucurat si pe al meu;apoi mami sa intalnit cu Corina pentru prima data si a vb ore in sir despre tine si ingerasul ei Andrei Nanu....mi-a daruit pentru tine un buchet minunat format din doua frezii,doua zambile si multe multe rugaciuni si vorbe bune.Doar tu stii iubita mea cat de mult bine mi-a putut face draga de ea prin gestul ei venit din suflet.Iar acum pe seara unchiul tau Florin mi-a trimis pozele facute inainte de inmormantarea ta,cele in care erai in tronulet.Cu totii cred ca imi fac mult rau privindu-le,privindu-te dar ei nu stiu cat de bine imi face chinul asta si cata nevoie am de el.Iti multumesc iubita mea ca existi pentru mine chiar si acolo sus si ca imi dai speranta.Esti cea mai buna fica din lume!
friendly_stefania

• YIM
Sus

Mesajde Bianca_C pe 9 Feb 2010, ora 22:37

Mi s-a parut un cantec frumos de leagan, sensibil....si doar un suflet la fel de sensibil il poate citi si il poate primi :x
Insa, eu cand l-am citit mi-a aduc liniste, mi-a "provocat" o stare de bine, de relaxare si de vremuri de alta data..... ;;)
Din suflet, pentru tine draguta mea >:D<
Bia @};- @};- @};-
Bianca_C

Sus

Mesajde corina_andrusca pe 10 Feb 2010, ora 19:53

STEFANIA DRAGA MA BUCUR :) TARE MULT CA AM PUTUT SA-TI ADUC MACAR UN STROP DE BUCURIE IN SUFLETUL TAU ATIT DE AMARIT SI-DURERAT......MA BUCUR CA AM GASIT NISTE FLORICELE FRUMOASE SI ATIT DE PARFUMATE PT A TI LE DARUI IN MEMORIA MICUTEI IOANA-EKATERINA........SPER CA FRUMUSETEA SI PARFUMUL ZAMBILELOR SI-AL FREZIILOR AU TRECUT DINCOLO DE NORI SI-AU PUTUT ATINGE GINGASIA INGERASEI TELE.......SPER CA TI-A ARATAT MACAR PUTIN DIN MULTUMIREA EI PT TN, PT CA AI REUSIT SA VB SI SA-MI POVESTESTI CU MULTA DRAGOSTE DESPRE SCURTA EXINTEI SALE PE PAMINT........SUNT SIGURA CA-TI DA MULTA PUTERE SI-TI VA DA DIN CE IN CE MAI MULTA LINISTE SI PUTERE CU FIECARE VORBA DESPRE EA SPUSA CELOR DIN JURUL TAU SI CU FIECARE ZIMBET CARE IL DEDICI PRINTRE LACRIMI DE DOR SI IUBIRE MATERNA.........TE :* DULCE SI TE >:D< CALDUROS.. :h
PT MICUTA TA II TRIMIT MULTA :x LUMINA VESNICA, MULTE [-o< O (*) CU CARE SA SE POATA JUCA SI MULTE @};- @};- FRUMOASE SI CIT MAI PARFUMATE..

'''''''Corina, mama ingerasului ANDREI NANU '''''''
'''''''Corina , mama ingerasului ANDREI NANU , a unui pui fff mik nenascut , si-a unei minunate fetite aici pe pamint, ANDREA MARIA '''''''
corina_andrusca

Locaţie: TG-JIU, GORJ
Sus

Mesajde friendly_stefania pe 11 Feb 2010, ora 09:53

M a simt atat de vinovata fetita mea scumpa,ca desi a trecut atat de putin timp de cand ai plecat de langa mine acum deja pot sa zambesc...as vrea ca viata sa se poreasca in loc...sa se fi porit odata cu inima ta si nimic sa nu imi mai aduca zambetul .as vrea ca nimeni sa nu mai creada ca te-am uitat pentru ca nu te voi uita nicicand.As vrea ca nimeni sa nu mai puna la indoiala dragostea pe care ti-am purtat-o si ti-o port.Te iubesc enorm si sper ca dragostea si dorul meu imens sa depaseasca sfera materiala si sa ajunga acolo sus la tine sa te invaluie si sa te protejeze. :(( :(( :((
friendly_stefania

• YIM
Sus

Mesajde marwana pe 11 Feb 2010, ora 11:35

Draga mea Stefania acest sentiment ne este cunoscut noua mamicilor de ingeri sa stii, vinovatia primului zambet, i mi aduc aminte ca dupa un timp de la plecarea Tashei am auzit o melodie care i mi placea mult si am inceput sa ma legan pe acel ritm, in cateva secunde m am oprit spunandu mi ca nu se cade sa ''dansez'' cand eu am un copil plecat la ingeri. Incet am realizat ca micuta mea nu are nevoie doar de durere si lacrimi, din cand in cand mai vrea un zambet si ii trimit zilnic.
Din pacate viata merge mai departe, senimentele ce le ai pt copila ta draga nimeni nu le va lua, iubirea ce io porti o primeste zilnic de la tine chiar daca ea fizic nu este. Ingerii stiu ce este in sufletul nostru, de asta ne si trimit semne.
Te >:D< cu mult drag
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

AnteriorUrmătorul

Scrie un răspuns